De 5 dingen die ik leerde sinds ik stopte met Facebook

Andra Rundle vertelt aan de Huffington Post hoe ze besloot te stoppen met Facebook en wat ze sindsdien ontdekte.

“Twee maanden geleden keek ik op van mijn computer, ik was er even achter gaan zitten om te ontspannen (op Facebook uiteraard), maar die paar minuten waren er toch weer 20 geworden. Ik hoorde mijn man bezig in de keuken met koken, hij had muziek op en het drong tot me door dat ik die 20 minuten ook met hem had kunnen praten. Met een echt mens.

En toen besloot ik: ik hou er mee op.

Sindsdien ontdekte ik 5 belangrijke dingen

1. Facebook veranderde hoe mijn hersens werkte.

2. Van die paar honderd vrienden bleven er een handvol over.

3 De term ‘vind ik leuk’ betekent helemaal niets (echt helemaal niets) meer.

4. Tijd die je besteedt zonder computer is leuker.

5. Niet alles hoeft te worden vastgelegd.

via Wel.nl.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef jouw mening

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close