in , ,

Bijzonder nieuws (terugblik juni)

ea31b90720f4043ecd0b470de7444e90fe76e7d619b6194791f1c6 640 nieuws

Een overzicht van recent nieuws. Terwijl sommige landen (zoals Nederland en Zweden) nog bezig zijn met islamisering en het aanpassen van de eigen samenleving aan intolerante gastenbijbehorende intolerante overtuigingen en “verward” gedrag, is het tij elders reeds aan het keren.

De grenzen in Europa gaan langzaam maar zeker dicht. Italië stuurt zowaar migranten op zee terug. Duitsland heeft eindelijk besloten, conform normale wet-/regelgeving, de grens weer te gaan bewaken en conform normale wetgeving illegale migratie weer te weren. En als resultaat ziet ook Oostenrijk zich spontaan ineens genoodzaakt daarin te participeren:

Oostenrijk is bereid in actie te komen om “nadelige gevolgen voor Oostenrijk en zijn bevolking te voorkomen” als het Duitse akkoord over het migratiebeleid in werking treedt, zo meldt de Oostenrijkse regering dinsdag. Wenen is onder meer bereid verdere stappen te zetten om de eigen zuidelijke grens te beschermen.

Krijgt Orban dan toch gelijk?

Diverse lidstaten (waaronder Denemarken) zijn al een stapje verder in dat proces en zijn reeds begonnen met het de-islamiseren van hun samenleving. Zweden is ondertussen aan het oefenen voor een binnenlandse oorlog, één keer raden tegen wie? En uiteraard is de EU niet blij met het feit dat de EU (en hun vrij verkeer van illegale migranten) zo langzamerhand overbodig wordt gemaakt door samenwerkende lidstaten.

De gevestigde orde laat dus inderdaad de populisten het vuile werk doen en het partijkartel hier in Nederland houdt uiteraard de poort goed dicht voor “populisten”, dus daarop lopen wij hier duidelijk achter. Integratie is nog geen succes, dus moeten de we gewoon meer integreren. En dan “verrast” doen dat sociale zekerheidsuitkeringen door de migranten en masse naar Afrika verstuurd worden, terwijl dat precies is zoals de EU het opgezet heeft – de mensensmokkelaars moeten immers afbetaald worden. De EU faciliteert gewillig. Een citaat uit de EU immigratiewetgeving opgesteld in 2006: “het beperken van de overmakingskosten, het vergemakkelijken van het gebruik van de financiële sector voor het overmaken van geld”.Ontwikkelingshulp, maar dan anders.

De EU zet zich ondertussen in om zoveel mogelijk migratie te stimuleren, o.a. door tieners aan te sporen gratis (op jouw kosten!) door de EU te reizen en op jouw kosten migratie-studiebeurzen te geven. Dan kunnen kinderen alvast wennen – op jouw kosten – aan het leven in andere lidstaten. Alvast, voor de toekomst, de EU stimuleert immers zo veel mogelijk arbeidsmobiliteit en migratie. (En sloopt daarbij uiteraard grenzen, samenlevingen en families.) De EU doet dit want kinderen zijn gemakkelijk te beïnvloeden.

Uiteraard tikt de EU Pechtold op de vingers vanwege corruptie. Maar dat betreft wel éénrichtingsverkeer. De EU stimuleert immers corruptie door geen inzage te geven in uitgaven van riante subsidies voor europarlementariërs. Het graaien gaat dus door. De reden? Transparantie aldaar zou immers leiden tot woede bij de bevolking. (Er gelden uiteraard andere regels voor partijen die EU-kritiek hebben.) Zoek daarbij trouwens ook eens op welke Nederlandse (EU-)parlementariërs ook voor Soros werken.  Ja, George Soros heeft Brussel gekochtSoros hier, Soros daar… De jaarlijkse miljoen immigranten van Soros zijn alvast gelukt afgelopen jaren! Gefeliciteerd daarmee.

Syrië heeft trouwens ondertussen haar gevluchte burgers opgeroepen terug te keren.

Rechtszaken tegen de overheid, één keer raden wie wint

Naar aanleiding van een rechtszaak tegen de overheid over veranderingen die de overheid heeft uitgevoerd op de totalitaire WiV / sleepwet wetgeving, krijgt de overheid van de rechter (is overheid) uiteraard gelijk. De overheid doet een klassiek “wij van WC-eend”-momentje, met als benadeelde partij uiteraard jij. De sleepwet moet totalitair, iets over dat rapport wat jij niet mocht weten. (Minister President Rutte loog er uiteraard over!) En Kabinet Rutte wil ondertussen uiteraard ook de bewaarplicht verder uitbreiden.

Wist je trouwens dat met WiV ook de DNA-databank in Nederland gelegaliseerd werd en dat de EU nu al direct voornemens is om aan onderlinge DNA-data uitwisseling te gaan doen? Jouw DNA is daarmee onder Rutte dus eigendom van de EU geworden. Lekker totalitair. Idem trouwens het EU spionnenkastje, die trad in Nederland in werking op 1 april, helaas echt waar.

Over overheid gesproken, onze democratisch verkozen opperhoofd Rutte is uiteraard officieel wéér betrapt op leugens. Leugens over het weggeven aan vriendjes van anderhalf miljard euro gemeenschapsgeld. En je leert nog eens wat: “Voorbarig” betekent tegenwoordig kennelijk “onjuist, verkeerd”. “Premier Rutte was wel degelijk op de hoogte van bestaan afspraken Belastingdienst met bedrijven over de #dividendbelasting” aldus Lodewijk Asscher.

En dat al die corruptie van Rutte niet zonder gevolgen blijft, werd duidelijk uit een speech van Baudet, hij toonde aan dat onder Rutte er al 8 jaar financiële stagnatie is voor de bevolking – ondanks het vele lof in de media voor die geweldige economische “vooruitgang”… Het bereikt jouw uiteraard allemaal niet. En dat is niet per ongeluk, zo is het ontworpen.

Dat verdient een riante loonsverhoging

Hoog tijd dus voor 7% loonsverhoging voor ambtenaren, jonkvrouw Ollongren is weer bezig. Wie betaalt die loonsverhoging precies? Jij. En als je je afvraagt waar je overige belastingcenten en het overige samenlevingsgeld zoal heen ging afgelopen tijd: de overheid sponsort moslimstrijders in Syrië. Juist: Subsidies voor elke misdadiger, loonsverhoging voor corrupte bezigheden! Geld genoeg. Over illegale activiteiten gesproken:

Nederland neemt uit humanitaire overwegingen eenmaligverantwoordelijkheid voor maximaal 20 Lifeline-migranten. Samen met Benelux en andere Europese landen. Tijdens Europese Raad (28-29 juni) wordt gesproken over structurele oplossingen. Nadere details volgen.

Kabinet Rutte 3 neemt vrijwillig en tegen Dublin afspraken in, 20 illegale migranten over van een boot die onder illegale voorwendselen voer onder Nederlandse vlag, door een Duitse private partij die betrokken was bij illegale mensensmokkel. En Rutte participeert uiteraard graag in al die illegaliteit, maakt het dus legaal. Zoek de fout!

De EU heeft ook besloten, voor jou, dat je geen inspraak meer krijgt bij het beleid van de Euro. Duitsland en Frankrijk gaan samen besluiten over de eurozone. Heeft besloten een transferunie in te richten, waarbij jij – beste Nederlander – geldt voorschiet voor leningen die nooit gaan worden afbetaald. Transfer betekent letterlijk: “Uit jouw portemonnee, naar het Oosten en Zuiden.” Dit is dus het eurozone beleid en “we” noemen dat de Meseberg declaratie. Waaronder een Eurozonebegroting, waarop jij geen inspraak krijgt.

EU: Meer van jouw geld en meer van jouw zeggenschap

Dit alles betekent dat je gewoon meer moet gaan betalen aan de EUDe EU gaat je gewoon veel geld kosten. Jij mag dus meebetalen, daar gaat weer 30 miljard. En zeg maar dag naar de verdwenen 45 miljard euro door ‘Brussels geklungel’ rond Griekenland. Dat komt ongetwijfeld goed uit voor de volgende (zeer binnenkort nu) financiële crisis. De EU wil dan graag jouw banktegoed bevriezen.

En oh ja, we mogen 300 miljard meer betalen aan de EU vanwege Brexit en de Nederlandse bijdrage gaat 1,7 miljard omhoog. De EU heeft besloten. En de EU stopt uiteraard niet met de vele miljarden aan toetredingssteun Turkije. De EU stelt wel drie nieuwe belastingen voor om “ambities van de EU” te bekostigen.

Ondertussen uitbreiding van de Eurozone met de drie armste EU-landen. En ook Albanië en Macedonië moeten toetreden tot de EU. Immer meer EU. Immer meer verarming en armoede. De EU brengt niet alleen financiële armoede, vooral ook denkarmoede.

De Lobby

En over vreemde activiteiten gesproken, het werd bekend dat tijdens het MH17 onderzoekt, één van de verdachte partijen, het MH17 onderzoek afluisterde. En dat betrof niet Rusland, maar Oekraïne. Dat terwijl Oekraïne sinds dat (terecht) weggestemde associatieverdrag uiteraard een partner (en lidstaat) zou moeten zijn. Een mega corrupte partner, uiteraard, maar dat past goed bij de EU. Het blijkt trouwens steeds weer dat verwijten aan het adres van Rusland gewoon activiteiten van Amerikanen en Britten zijn. Rusland is vooral de nepvijand die wordt gebruikt om eigen falen te verhullen. En als nepvijand om eigen misdaden te verhullen.

Ondertussen start ineens (meestal een teken dat een goedbetaalde lobby allerlei journalisten/lobbyisten aan omkopen is) weer een offensief in de media om ook in Nederland vergiftigende en zelfs dodelijke inentingen te verplichten. Laat je dochter vooral verplicht misbruiken door Big Pharma. En HPV-vaccinaties niet alleen voor meisjes, maar nu uiteraard ook voor jongens. Kinderen, wat kan je die toch gemakkelijk gebruiken…

Verplichte vaccinaties is uiteraard een soort eugenetica, dat moet je dus niet willen. Daarnaast is het in strijd met o.a. grondwet artikel 11 het recht op bescherming van je lijf, in dit geval tegen staatgesponsorde recordwinsten voor Big Pharma die op gelegaliseerd manier slopend gif verspreiden onder de bevolking door geforceerde inspuiting. Kinderen gebruiken als excuus voor verplichten van dodelijke vaccins, tja… En uiteraard wil ook de Europese Commissie namens Big Pharma immer meer vaccinaties. Dat verrast uiteraard niemand.

De kosten zijn voor jou

En mocht je jezelf afvragen wie voor de kosten van de Groningse gaswinning (Shell en Exxon) gaat opdraaien… Dat bent u. Shell claimt de onbelaste winsten, de overheid (namens u) de verliezen. Iets over nepnieuws iemand? U herkent dit gedrag uiteraard ook van bankiers. Onbelaste winsten voor het grootbedrijf, verliezen voor de samenlevingDe grootvervuiler belast, de consument betaalt. En dan niet afvragen hoe die megawinsten van het grootbedrijf toch steeds tot stand komen… Dat komt dus direct uit uw portemonnee. Ondertussen streeft de EU naar leegverkoop van publieke organisaties die ooit op jouw kosten opgebouwd werden.

En een parkeerplaats voor uw auto bij uw woning, ook dat wordt tegenwoordig lastig gemaakt. Het mag natuurlijk niet zo zijn dat u daadwerkelijk kan parkeren in uw eigen straat! “Frustreer de burger” is het overheidsmotto geworden in onze bezighoud-samenleving. Zo is de lokale overheid hier ondertussen gestopt “restafval” op te halen, dat mag je tegenwoordig zelf naar een container brengen, een paar straten verderop.

Ondertussen krijgt de gesjeesde Partijkartel-gediende Zijlstra een mooi nieuwe functie bij… de Wereldbank. Dat zat er wel in, uiteraard. Kabinet Rutte zet zich vooral ook in voor het groot telecombedrijf. Subsidies voor telco’s overal waar je kijkt. En had u meegekregen dat de Nederlandse overheid ook weer dwangarbeid introduceert? Gratis arbeid onder dwang voor het grootbedrijf, waar kenden we dat ook alweer van? Er is uiteraard een reden dan het referendum verdwijntondanks advies voor juist het tegenovergestelde. En wel zo snel mogelijk. Oh jonkvrouwwat doet u nu. Uiteraard kwam ook hier een rechter (is overheid) aan te pas, en ook hier koos de rechter uiteraard voor de overheid. WC-eendjes, overal waar je kijkt.

Nederland in de vernieling

En hoe zit dat met de lelijke TriState City aanpak voor Nederland? Omvolking van Nederland onder de noemer Amsterdam Eco-city, dus Agenda 2030. Griezelige plannen voor onze toekomst, die je niet vaak ziet, waarover uiteraard al heel weinig wordt gesproken.

Nieuw Vennep wordt kennelijk New Africa, zo leer je nog eens wat over je toekomst. Herinner bij het lezen over het TriState City Network dat 2050 is wanneer de EU 60 miljoen (vooral Afrikaanse moslim-)migranten geïmporteerd wil hebben.

Vergezichten worden uiteraard niet besproken, die worden gewoon uitgevoerd. Daarover ontstaat geen discussie. Oordeel dus zelf over het democratisch gehalte van deze plannen. Zou jij hierover inspraak krijgen, denk je? En Agenda 2030 is een programma van de VN, hoe democratisch verantwoord is die (NWO-)organisatie precies?

De Nazi-Ufo

De grootste giller van afgelopen tijd, wat mij betreft, was het verbod in Duitsland op schaalmodellen van de Nazi UFO, de Haunebu vliegende schotel. Een goed bericht over het verbod is te lezen op WantToKnow. Vanuit kinderbeschermingsoptiek (kinderen gebruiken als excuus voor allerlei onzin, je hoort het wel heel vaak de laatste tijd) wordt ook dit stukje geschiedenis nu dus verborgen gehouden.

En hoewel een Nazi-UFO niet overeenkomt met de bij ieder bekende geschiedschrijving, zijn er toch heel wat concrete indicaties dat Nazi’s zeer succesvol werkte aan vliegende schotels. Maar dat, dat mag jij uiteraard niet weten, want tere kinderzieltjes. Ze zouden toch eens vragen kunnen gaan stellen over de aandrijving van UFO’s en of benzine en olie daarvoor dan wel/niet benodigd is!

Weet daarbij: officiële misleiding rondom WOII is tegenwoordig heilig verklaarde verplichte “kennis”. Luister bijvoorbeeld eens goed naar het betoog van David Irvine, zou ik zeggen, zo lang (beter: zo kort) dat nog is toegestaan. (Update: Tijdens het schrijven van dit betoog werd de video bij YouTube helaas weggecensureerd, zoek eventueel naar mirrors.) Idem dat de gebruikte kernbommen op Japan toch waarschijnlijk vooral een Nazi-Duits product was, mogelijk gemaakt voor de VS door overlopers. De waarheid is vaak niet wat het lijkt, uiteraard ook niet als het gaat om WOII. Geschiedenisles is dus wel interessant als Jim Marrs dat doet!(Update: Zolang die YouTube-link uiteraard nog werkt! Zie je iets goeds op YouTube, download de video snel en sla het op, voordat je het weet is het verdwenen.)

Over Nazi’s gesproken: dat de EU steeds weer dubieuze acties onderneemt is wellicht te verklaren doordat de EU voorzitter Nazi-banden heeft. Had Trump dan dus toch gelijk? De PR-mensen van de EU zijn dus niet zozeer dom en onbetrouwbaar, de EU is zeer gewiekst en onbetrouwbaar. En het VK ook.

Even een stukje geschiedenis

Wellicht is hier een stukje sneltreingeschiedenis op zijn plaats. Tijdens en na WOII ontstond het beeld, o.a. in Duitsland maar ook in de VS, en Churchill was ook geen lieverdje, dat we een krachtig blok zouden moeten vormen tegen de Sovjet-Unie, waar het door West Europese en Amerikaanse bankiers gesponsorde communisme, ondertussen welig tierde. Alle Nazi’s kopstukken opsluiten en/of een bestuursverbod opleggen zou een aanslag betekenen op de bestuurlijke klasse. Er is toen dus gekozen om veel Nazi-kopstukken aan te houden in West Europa, en dan voornamelijk Duitsland, om toch vooral snel een krachtig Europees blok te vormen tegen Rusland.

Een flink deel van de Duitse Nazi bestuursklasse werd dus witgewassen en daarna gestuurd door de VS om een blok te vormen. Dit blok tegen de Sovjet-Unie noemen we nu dus de Europese Unie. Het verwijt van Trump aan het adres van Juncker is dus zeker niet vreemd. Het verklaart wellicht ook waarom de EU zo ontzettend disfunctioneert vanuit het oogpunt van de bevolking en democratisch gedachtegoed. Het verklaart waarom de EU uitsluitend het grootbedrijf (recent o.a. IG Farben/Bayer) verheerlijkt, mensenrechten sloopt, niet luistert naar bevolkingen, etc.

De EU was ontworpen om zo snel mogelijk een Europees blok te kunnen vormen tegen Rusland, en men vond daar (uiteraard) multinationale grootbedrijven voor benodigd. De kopstukken toen waren immers allen eigenaar van grote bedrijven. De bevolking werd – desnoods hardhandig – onder de duim gehouden, maar kreeg in ieder geval geen inspraak uit angst voor het linkse, sociaal communistische blok. En de EU doet sindsdien uiteraard niets anders: het grootbedrijf verheerlijken en de lokale bevolking terroriseren. Je begrijpt nu ook de eindeloze en volslagen stupide retoriek richting Rusland.

De bevolkingen in de EU zitten nu alleen wel met de gebakken peren van dat besluit toen. Het besluit tijdens WOII zorgde destijds wellicht voor relatieve snelle wederopstanding van West Europa, nu is dit gedachtegoed uiteraard een blokkade en een concreet gevaar voor de toekomst. Misschien moeten we blij zijn dat we niet leven in de communistische Sovjet-Unie, maar vergeet niet dat de partijen die Rusland de Bolsjewieken en het socialisme en communisme brachten, ook verantwoordelijk waren voor Hitler en daarna de Europese Unie. Ongemakkelijke waarheden, wellicht, maar waarheden niet te min. Tip: Kijk goed naar de financiering van de partijen. Zie de bankiers en advocatenkantoren die betrokken waren. Het zijn steeds weer dezelfde mensen/krachten.

Die kinderen toch steeds

Het terugkerende thema in dit bericht is uiteraard ook het beschermen van kinderen. En dan hebben we het duidelijk niet over het beschermen tegen pedofielen. En ook dit was onlangs in het nieuws: Netflix en Facebook houden onze kinderen eerlijk, aldus de media, want afgeleid van de realiteit door onzin. Ja, Facebook is dus goedFacebook die nu trouwens actief censoren zoekt. En Silicon Valley doet uiteraard allemaal goede dingen. En ook YouTube. De echt interessante video’s verdwijnen daar tegenwoordig heel snel.

En we spreken nog maar niet over het feit dat smartphones ingebouwde functies blijken te hebben om je foto’s en video’s door te sturen naar derde partijen zonder dat je dat kan zien op je smartphone. Dat lijkt na Snowden uiteraard geen verassing. Dus: Tech en kinderen, wellicht beter van niet?

We leven in een bijzonder land. Om al het boven beschreven moois te realiseren is uiteraard ook wel de nodige manipulatie benodigd!

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
atm 1524871 960 720

Let op: Pinnende vakantieganger betaalt ongemerkt hoge wisselkoers

38235819801 6361c68fd6 uploadfilter

Besluit over ‘internetfilter’ uitgesteld