De Brexit puinhoop is nu compleet, precies zoals verwacht

TeroVesalainen / Pixabay

Er is eigenlijk niemand meer die er nog een touw aan vast kan knopen voor wat betreft wel of geen . De nieuwe premier leek vastbesloten om korte metten te maken met alle twijfel, maar nog voordat hij is begonnen, is de puinhoop nog groter.

Het is nu meer dan drie jaar geleden dat de bevolking in een referendum zich uitsprak vóór uittreding uit de Europese Unie en waarop wij een dag later schreven dat het voor de Engelsen geen zin had om zich blij te maken met een dooie mus.

Sinds die tijd hebben we een soort Comedy Capers act gezien van premier Theresa May die inmiddels het veld heeft moeten ruimen om plaats te maken voor ijzervreter Boris Johnson die het allemaal wel even zou oplossen.

Johnson, net zoals zijn maatje Donald een overtuigd Zionist zou er wel even voor zorgen dat Groot Brittannië met of zonder deal de EU zou verlaten op 31 oktober.

Op dinsdagavond lagen zijn plannen in duigen, omdat 21 overlopers uit de Conservatie Partij meestemden met de oppositie, waarin een motie werd aangenomen tegen de plannen van de regering om hoe dan ook, wel of geen deal, de EU te verlaten op 31 oktober aanstaande.

Saillant detail was dat bij de opstand vanuit de Conservatieven richting Boris Johnson een prominent lid van de partij zat en wel Nicholas Soames, kleinzoon van Winston Churchill.

Ondenkbaar, maar het is toch gebeurd in de onvoorspelbare brexitgekte. Nicholas Soames (71), de kleinzoon van de Britse conservatieve oorlogspremier Winston Churchill is nu samen met twintig andere partijgenoten door Boris Johnson uit de Conservatieve Partij gezet.

Dat juist onder premier Johnson de kleinzoon van de grote oorlogsleider Winston Churchill uit de partij wordt gekegeld is opmerkelijk. Alsof partijmammoet Hans Wiegel door Mark uit de zou worden gedonderd. Onvoorstelbaar. Met steun van de erfgenamen van Winston Churchill publiceerde dezelfde Boris Johnson nota bene, vijf jaar geleden, een lofzang op de iconische leider die hij graag …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Auteursrechtenindustrie en EU verklaren de oorlog aan burgers, politiek en justitie

Korpschef Paauw wil privacy opofferen om drugs