in ,

Doofpot: Gaslek Californië brengt ook radioactieve besmetting met zich mee

Sinds eind oktober vorig jaar ontsnapt er iedere dag een enorme hoeveelheid gas uit een ondergronds lek in de atmosfeer in de San Fernando Vallei in Californië.

Naar nu blijkt, is de lucht vol met radioactieve elementen en bestaat er een onmiddellijk gevaar voor zo’n twee miljoen mensen en op termijn gevaar voor iedereen.

Eind oktober ontstond er een gaslek onder de grond in de San Fernando Vallei in de buurt van het Amerikaanse Los Angeles.

Har gasbedrijf SoCalGas (Southern California Gas Company) heeft een grote ondergrondse gasopslag in de Aliso Canyon. In die opslagplaats voor gas, diep onder de grond, is er ergens een lekkage ontstaan door een kapotte gaspijplijn waardoor gas kan ontsnappen.

Dit gas lekt weg in de grond en komt uiteindelijk in de buitenlucht terecht waardoor gigantische hoeveelheden in de atmosfeer terechtkomen.

Via het lek ontsnapt er gemiddeld zo’n 50.000 kilo per uur aan methaangas. Dit staat gelijk aan een kwart van de totale methaan emissie van de staat Californië.

Met het gas ontsnapt ook een organische verbinding, thiol of mercaptaan genoemd, die een zwavelachtige stank veroorzaakt en volgens experts symptomen kunnen veroorzaken zoals misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn en neusbloedingen.

Dit zijn dan ook de symptomen die de mensen in dat gebied ervaren, maar er zijn aanwijzingen dat die symptomen misschien door iets anders worden veroorzaakt.

Nu blijkt volgens een aantal experts dat er niet alleen methaangas ontsnapt, maar dat er ook zwaar radioactieve materialen in de lucht terechtkomen. Metingen hebben aangetoond dat de concentraties in de lucht steeds hoger worden.

Dat is uiteraard een grote ramp voor een gebied waar onegeveer twee miljoen mensen wonen die gevaar lopen.

De reden dat al die duizenden mensen ziek worden, zou dan ook worden veroorzaakt door de radioactieve componenten van de lekkage.

Samen met het methaangas schijnen er ook grote hoeveelheden radon vrij te komen.

Radon is een edelgas en gaat dus met vrijwel geen enkel ander materiaal een chemische verbinding aan. Echter, radon is radioactief; het valt uiteen in andere (radioactieve) stoffen. Die stoffen hechten zich aan rondzwevende stofdeeltjes, die weer worden ingeademd. Als deze stofdeeltjes zich op longweefsel vastzetten, kan dit weefsel door de afgegeven worden beschadigd. Op deze manier kan op den duur longkanker ontstaan. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is radongas in veel landen na tabak de belangrijkste veroorzaker van .[2]

Volgens Robert F. Kennedy Jr.

“Hun dieren sterven….. hun vissen gaan dood in de vissenkom, hun honden gaan dood, hun katten worden ziek. En hun kinderen worden ziek. Ze krijgen neusbloedingen, ze hebben ontzettend veel last van een vreselijk soort migraine-achtige hoofdpijn, astma-aanvallen, long-, oor- en ooginfecties en maagklachten.

Er komt niet alleen methaan uit dat gat. Dit is een wereldwijde crisis, maar nog belangrijker, het is een lokale ”.

Er zijn experts die zeggen, “Als ik in dat gebied zou wonen, zou ik als de gesmeerde bliksem maken dat ik wegkwam”.

Hoe en waar al die radioactieve elementen precies vandaan komen, is ook niet helemaal duidelijk want er is in datzelfde gebied in het nabije verleden niet zo zorgvuldig met nucleair afval omgegaan. Wellicht dat dit ook een rol speelt in de huidige radioactieve besmetting van de bevolking.

Zoals gewoonlijk wordt er in mainstream-land nergens gesproken over de radioactieve besmetting van de bevolking.

We hebben hier een situatie waarbij een bevolking van twee miljoen mensen direct gevaar loopt door een gas dat onzichtbaar is, maar wel degelijk vernietigend werk doet.

Een paar feiten over radon.

Volgens de Gezondheidsraad leidt blootstelling aan radon binnenshuis in rond het jaar 2003 tot naar schatting 100 tot 1200 extra gevallen van longkanker. Als waarschijnlijkste schatting geeft de Gezondheidsraad 800 extra gevallen van longkanker. Hoe groot de kans op longkanker is, hangt af van de tijd die iemand aan radon wordt blootgesteld en de concentratie waaraan iemand is blootgesteld.

Om een idee te krijgen over de hoeveelheden gas die ontsnappen. Men heeft berekend dat er net zoveel methaangas vrijkomt als dat er per dag wordt geproduceerd door 2,2 miljoen koeien of 4,5 miljoen auto’s.

https://youtu.be/l0cLfD9pHkY

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

Hoe zit het ondertussen met Fukushima en al die andere problemen met kernreactors? Zo ook die net over de grens in België….

Photo by Internet Archive Book Images


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook al komt de IS Nederland binnenvallen we mogen ze niet doden

Duitse zwembaden geven op seks beluste testosteronbommen deze 13 cartoons