in

Duitse zwembaden geven op seks beluste testosteronbommen deze 13 cartoons

Onlangs hadden we al de Oostenrijkse cartoons die bedoeld zijn om moslimmigranten, waarvan zo'n 70%-80% analfabeet is, op de hoogte te stellen van de gebruikelijke gedragsregels in het Westen. Dit jaar nam Zwitserland deze cartoons over, en nu hebben de Duitsers hun eigen afbeeldingen samengesteld, waarmee islamitische asielzoekers wordt duidelijk gemaakt wat wel en wat niet mag in zwembaden. Tot nu toe tevergeefs, want het aantal incidenten en aanrandingen loopt dermate de spuigaten uit, dat sommige zwembaden er al toe zijn overgegaan om migranten de toegang te ontzeggen.

De miljoenen moslims die naar worden gehaald zouden volgens ‘onze' leiders nodig zijn voor de economie en om de toekomstige pensioenen te kunnen betalen. Desondanks blijkt 9 van de 10 helemaal nergens geschikt voor en vrijwel niets te kunnen – nog even los van het feit dat zelfs moslimmigranten die hier al tientallen jaren zijn nog steeds voor het grootste deel afhankelijk zijn van uitkeringen en toeslagen.

The Local bericht dat zwembaden in Bayern pamfletten uitdelen aan asielzoekers met daarop de onderstaande, zo simpel mogelijke cartoons, in de hoop dat zij zich voortaan normaal en respectvol gaan gedragen. Plaatje 12 is tamelijk expliciet: een doorgestreepte hand rijkt naar de billen van een in een bikini gestoken vrouw. Begeleidende tekst: ‘Geen verbaal en lichamelijk seksuele lastig vallen van vrouwen in wat voor kledij dan ook!'

Ook vrouwen in het zwembad duwen (nr. 3), het verdrinken van anderen (nr. 4) of het letterlijk bovenop een schreeuwende blonde vrouw duiken is niet acceptabel. Nummer 11 is ook opmerkelijk: ‘Voor niet-zwemmers is gevaarlijk!' (1) Voor (vrouwelijke) wel-zwemmers dus inmiddels ook…

Worden Duitse vrouwen en meisjes in het zwembad toch aangerand, hoeven ze enkel het briljante advies van de politiek-correcte burgemeester van Köln, Henriette Reker, op te volgen om verkrachting te voorkomen: ‘hou asielzoekers voortaan op armlengte afstand'. Misschien kan daar ook een cartoon van worden gemaakt?

Lees verder bij de Bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Doofpot: Gaslek Californië brengt ook radioactieve besmetting met zich mee

Werkloosheid en waarom er niets gedaan wordt