in , , , , , , , , ,

Wereld gaat op stelten, Rusland roept VN Veiligheidsraad bij elkaar: ‘Hard bewijs dat Amerika biologische wapens ontwikkelt in Oekraïne’

heeft een speciale -zitting aangevraagd. Deze vindt vandaag om 18 u plaats [16 uur Nederlandse tijd]. Bewijs zal aan de wereld worden getoond voor het bestaan van door het westen gesteunde biolabs. Vergeet ook niet dat morgen Rusland van Swift bankier systeem wordt gegooid, hoe gaan wij betalen voor graan, gas, olie en verzin het wat nog meer. En hoe krijgt de wereld 500 miljard aan schuld terug, dat wordt in 1 klap uit de gehaald … Welkom en /nieuwe wereld!

Rusland heeft de VN Veiligheidsraad bij elkaar geroepen voor een belangrijke vergadering over… het bestaan van biolabs (van de ) in Oekraïne. Deze vergadering vindt vandaag plaats. stelt onweerlegbaar bewijs te hebben dat het Amerikaanse ministerie van Defensie actief betrokken was bij het produceren van biologische én chemische wapens in het land.

Ontkenningen

Washington en Kiev ontkennen dat deze biolabs van de Amerikanen zijn en/of dat er biologische wapens ontwikkeld zouden worden. Het zou gaan om puur defensief onderzoek, en wat er gebeurt is allemaal georganiseerd en betaald door Oekraïne zelf. Ofzo.

Die ontkenningen zijn buitengewoon interessant omdat Victoria Nuland – de vrouw die feitelijk verantwoordelijk is voor de Amerikaanse acties in Oekraïne – eerder stiekem toegaf aan het Amerikaanse Congres dat er biolabs zijn, dat er potentieel gevaarlijk onderzoek gedaan wordt, en dat ze bang zijn dat de labs in handen vallen van de Russen.

Als er geen “wapens” worden ontwikkeld hoef je natuurlijk ook niet bang te zijn voor het laatste.

Kijk nog maar eens naar de ronduit schokkende uitlatingen van Nuland in gesprek met Senator Marco Rubio:

Rusland: VN Veiligheidsraad moet bij elkaar komen

Rusland stelt dat die ontkenningen van Amerika en Oekraïne volstrekt onbetrouwbaar zijn. Sterker nog,

Moskou zegt keihard bewijs te hebben dat het om de ontwikkeling gaat van biologische en chemische wapens.

Oh ja, én daarnaast zouden die praktijken inderdaad ook nog eens ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

China en Het Russische ministerie van Defensie dringen er bij het Pentagon op aan om zich open te stellen over “Biolabs” in Oekraïne

Principes voor het omgaan met de veranderende wereldorde