in

Duizenden Schotten protesteren tegen leugens van de BBC

Duizenden boze Schotten hebben gisteren geprotesteerd bij het Schotse kantoor van de BBC in Glasgow. Volgens de demonstranten verspreidt de omroep en tegen Schotse onafhankelijkheid, zo meldt de Britse krant The Independent.

In Schotland wordt deze week een gehouden over onafhankelijkheid, maar de Britse BBC heeft zich volgens de Schotten bij het neekamp aangesloten. Bij het protest waren spandoeken te zien met daarop de tekst ‘British Brainwashing Corporation' en ‘licence to lie'.

Aanleiding van het protest was de verslaggeving over een bijeenkomst van ja-stemmers in Glasgow op zaterdag. De BBC zou het aantal deelnemers hebben onderschat.

Eind mei werd ook al geprotesteerd bij het BBC-kantoor in Glasgow. Afgelopen januari werd BBC Schotland door BBC Trust schuldig bevonden aan het misleiden van het publiek. Hiervoor heeft de Britse publieke omroep nog geen excuses aangeboden.

via NineForNews.nl.

Foto via LoopZilla


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een opsomming vreemde sterfgevallen rondom de Joris Demmink zaak

Dat gaat de burger weer geld kosten: Schippers maakt weg vrij voor medicijnen tegen ebola