in

Duizenden Schotten protesteren tegen leugens van de BBC

398609694 c1483d8a67 BBC1

Duizenden boze Schotten hebben gisteren geprotesteerd bij het Schotse kantoor van de BBC in Glasgow. Volgens de demonstranten verspreidt de omroep leugens en propaganda tegen Schotse onafhankelijkheid, zo meldt de Britse krant The Independent.

In Schotland wordt deze week een referendum gehouden over onafhankelijkheid, maar de Britse BBC heeft zich volgens de Schotten bij het neekamp aangesloten. Bij het protest waren spandoeken te zien met daarop de tekst ‘British Brainwashing Corporation’ en ‘licence to lie’.

Aanleiding van het protest was de verslaggeving over een bijeenkomst van ja-stemmers in Glasgow op zaterdag. De BBC zou het aantal deelnemers hebben onderschat.

Eind mei werd ook al geprotesteerd bij het BBC-kantoor in Glasgow. Afgelopen januari werd BBC Schotland door BBC Trust schuldig bevonden aan het misleiden van het publiek. Hiervoor heeft de Britse publieke omroep nog geen excuses aangeboden.

via NineForNews.nl.

Foto via LoopZilla cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3669064445 058c8d41fd justitie1 e1603140550999

Een opsomming vreemde sterfgevallen rondom de Joris Demmink zaak

5278730804 cc0b1a7bf0 mexicaanse griep1

Dat gaat de burger weer geld kosten: Schippers maakt weg vrij voor medicijnen tegen ebola