in ,

Video van “Russische mobiele crematoria” om “bewijzen op het slagveld te verbergen” komt uit advertentie van 2013

De gecontroleerde media kwamen deze week allemaal met een propagandastuk van The Telegraph aanzetten, waarin beweerd werd dat Rusland “mobiele crematoria” had ingezet om “bewijzen van slachtoffers op het slagveld te verbergen,” schrijft Informationliberation.com.

“Rusland zet mobiele crematoriums in om zijn troepen in de strijd te volgen,” schreef de kop van The Telegraph.

“Ben Wallace, de minister van , zegt dat de op voertuigen gemonteerde verbrandingsovens gebruikt zullen worden om bewijzen van slachtoffers op het slagveld te verbergen,” luidde de subkop.

“STANK VAN DE DOOD” IJzingwekkende foto's onthullen Ruslands mobiele crematoriums die gebruikt worden om “dode soldaten te verbranden om de ware omvang van de oorlogsslachtoffers in te verbergen,” luidde een kop van The Sun.

The Sun had beelden waarin stond dat de bron van de het “Russische Ministerie van Defensie” was.

De eigenlijke bron was een advertentie van het bedrijf Turmalin ZAO die in 2013 op YouTube geplaatst was.

Kijk:

In de video ziet u dat ze een vuilniszak aan het verbranden zijn.

Het bedrijf beschrijft zichzelf als een “Russian Insinerator Construction Company.”

De Telegraaf nam precies dezelfde video en knipte het gedeelte aan het eind met contactinformatie eruit, waaruit blijkt dat het om een reclame gaat.

Kijk:

De Telegraph heeft ook de commentaren op de video uitgeschakeld, zodat de mensen hun niet kunnen aanklagen.

Enigszins hilarisch is dat de gecontroleerde media dit propagandaverhaal ook al in 2015 hebben verspreid tijdens een andere conflict tussen Rusland en Oekraïne, nadat het door Amerikaanse functionarissen naar buiten was gebracht (zonder bewijs).

Turmalin ZAO bracht toen een video uit waarin de beweringen bespot werden, en verklaarde specifiek dat het apparaat niet bedoeld is voor gebruik in “Gruz-200,” aka “Code 200“, wat code is voor “alle lichamen van de doden die van het slagveld weggevoerd worden,” aldus Wikipedia.

Kijk:

The Wall Street Journal berichtte over het bedrijf in 2015 en belichtte hoe ze illegaal gestroopte kaviaar en andere smokkelwaar verbranden die over de Chinese grens komt:

Mikhail Vostrikov, directeur van Turmalin, een Russisch bedrijf dat verbrandingsovens maakt en verkoopt, verheugt zich wanneer Poetin opdracht geeft dingen te vernietigen. Het ene jaar was het kaviaar van illegale stroperij. Een ander jaar waren het bijproducten van . Dat laatste bleek bijzonder lucratief voor zijn in Sint-Petersburg gevestigde bedrijf.

“Wij vielen allemaal op onze knieën en kusten zijn portret, omdat wij zoveel bestellingen kregen,” zei de heer Vostrikov.

Sinds het laatste decreet van de heer Poetin rinkelen de telefoons. Er zijn besprekingen met de regering gaande. Twee nieuwe verbrandingsovens zijn onderweg om smokkelwaar te verbranden dat over de Chinese grens komt.
De Britse regering heeft nul bewijs geleverd dat deze machine momenteel in de oorlog gebruikt wordt, maar tientallen van de grootste mediakanalen ter wereld zijn er toch mee aan de haal gegaan.

De Britse regering heeft nul bewijs geleverd dat deze machine momenteel in de oorlog gebruikt wordt, maar tientallen van de grootste mediakanalen ter wereld zijn er toch mee aan de haal gegaan.

Dit is pure die verspreid wordt door mediakanalen die er met succes voor gelobbyd hebben dat onafhankelijke media op de zwarte lijst van Google komen te staan en gecensureerd worden op omdat ze “desinformatie” zouden verspreiden.

Zij verspreiden deze desinformatie onder miljoenen mensen met de hulp van Big Tech, terwijl onafhankelijke media effectief geblokkeerd worden om diezelfde mensen te bereiken om hun leugens te weerleggen.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WHO heeft plannen voor nieuw “pandemisch verdrag”, per 1 maart van start en moet voor 2024 rond zijn

Herinnering dat corrupte Joe Biden in Oekraïne was om onderzoek naar zijn junkiezoon Hunter Biden stop te zetten