in , ,

EXCLUSIEF – Voormalig Pfizer VP: ‘Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood zou kunnen leiden.’

Screenshot YouTube

Dr. Michael Yeadon, Pfizers voormalige vicepresident en hoofdwetenschapper voor allergie en ademhaling, die 32 jaar in de branche heeft doorgebracht om onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen te leiden en zich terugtrok uit de farmaceutische gigant met “de hoogste onderzoekspositie” in zijn veld, sprak met LifeSiteNews. 

Hij richtte zich op de ‘aantoonbaar valse’ van regeringen in reactie op , inclusief de ‘leugen’ van gevaarlijke varianten, het totalitaire potentieel voor ‘vaccinpaspoorten’ en de grote kans dat we te maken hebben met een ‘samenzwering’ die zou kunnen leiden tot iets dat veel verder gaat dan het bloedbad tijdens de oorlogen en bloedbaden van de 20 ste eeuw.

Zijn belangrijkste punten waren:

  1. Er is “geen mogelijkheid” dat de huidige varianten van COVID-19 aan immuniteit zullen ontsnappen. Het is “maar een leugen”.
  2. Toch herhalen regeringen over de hele wereld deze leugen, wat aangeeft dat we niet alleen getuige zijn van “convergent opportunisme”, maar ook van een “samenzwering”. Ondertussen zetten mediakanalen en Big Tech-platforms zich in voor dezelfde propaganda en de van de .
  3. Farmaceutische bedrijven zijn al begonnen met het ontwikkelen van onnodige ‘top-up’-vaccins (‘ booster’-vaccins) voor de ‘varianten’. De bedrijven zijn van plan om miljarden flesjes te vervaardigen, in aanvulling op de huidige experimentele COVID-19 “ vaccin ” campagne. 
  4. Regelgevende instanties, zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration en het European Medicines Agency, hebben aangekondigd dat, aangezien deze ‘aanvullende’ vaccins zo veel lijken op de eerdere injecties die zijn goedgekeurd voor autorisatie in noodgevallen, farmaceutische bedrijven niet verplicht zullen zijn om ‘ klinische veiligheidsstudies uitvoeren. “
  5. Dit betekent dus feitelijk dat het ontwerp en de implementatie van herhaalde en gedwongen mRNA-vaccins ‘van het computerscherm van een farmaceutisch bedrijf in de armen van honderden miljoenen mensen terechtkomen en een overbodige genetische sequentie [injecteren] waarvoor absoluut geen behoefte is aan of rechtvaardiging.”
  6. Waarom doen ze dit? Aangezien geen goedaardige reden duidelijk is, zou het gebruik van vaccinpaspoorten samen met een “bankreset” kunnen leiden tot een totalitarisme zoals de wereld nog nooit heeft meegemaakt. Herinnerend aan het kwaad van Stalin, Mao en , blijft “massale ontvolking” een logisch resultaat.
  7. Het feit dat dit op zijn minst waar zou kunnen zijn , betekent dat iedereen ” als een gek moet vechten om ervoor te zorgen dat het systeem nooit wordt gevormd “. 

Dr. Yeadon begon zichzelf te identificeren als slechts een “saaie kerel” die ging “werken voor een groot farmaceutisch bedrijf … luisterde naar de belangrijkste nationale uitzending en las de grote kranten.”

Hij vervolgde: “Maar het afgelopen jaar heb ik me gerealiseerd dat mijn regering en haar adviseurs het Britse volk in de ogen liegen over alles wat met dit te maken heeft. Absoluut alles . Het is een misvatting dat dit idee van asymptomatische overdracht en dat u geen symptomen heeft, maar dat u een bron van een virus bent. Dat lockdowns werken, dat maskers natuurlijk een beschermende waarde hebben voor jou of iemand anders, en dat varianten beangstigende dingen zijn en we moeten zelfs internationale grenzen sluiten voor het geval sommige van deze vervelende buitenlandse varianten binnenkomen. 

“Of trouwens, bovenop de huidige lijst van op genen gebaseerde vaccins die we op wonderbaarlijke wijze hebben gemaakt, zullen er enkele ‘aanvullende’ vaccins komen om de immuun-ontsnappingsvarianten het hoofd te bieden. 

“Alles wat ik je heb verteld, elk van die dingen is aantoonbaar onjuist. Maar ons hele nationale beleid is erop gebaseerd dat deze allemaal in grote lijnen gelijk hebben, maar ze hebben allemaal ongelijk. “

‘Samenzwering’ en niet alleen ‘convergent opportunisme’

“Maar wat ik zou willen doen is praten over immuunontsnapping, omdat ik denk dat dit waarschijnlijk het eindspel zal zijn voor deze hele gebeurtenis, waarvan ik denk dat het waarschijnlijk een samenzwering is. Vorig jaar dacht ik dat het was wat ik ‘convergent opportunisme’ noemde, dat wil zeggen dat een aantal verschillende stakeholdergroepen erin geslaagd zijn om een ​​wereld in chaos aan te vallen om ons in een bepaalde richting te duwen. Dus het leek alsof het was soort o f met elkaar verbonden, maar ik was bereid om te zeggen dat het was gewoon convergentie.”

‘Ik denk [nu] dat dat naïef is. Ik twijfel er niet aan dat zeer belangrijke machtsmakelaars over de hele wereld ofwel van plan zijn te profiteren van de volgende pandemie, ofwel de pandemie hebben veroorzaakt. Een van die twee dingen is waar, want de reden dat het waar moet zijn, is dat tientallen en tientallen regeringen allemaal dezelfde leugens zeggen en dezelfde ondoelmatige dingen doen die aantoonbaar levens kosten. 

“En ze hebben het over hetzelfde soort toekomstig script dat is: ‘We willen niet dat je beweegt vanwege deze vervelende ongemakken, deze’ varianten ” – die ik trouwens ‘samiants’ noem, omdat ze mooi zijn. ongeveer hetzelfde – maar ze zeggen dit allemaal en ze zeggen allemaal: ‘maak je geen zorgen, er zullen “aanvullende” vaccins zijn die het hoofd kunnen bieden aan de mogelijke ontsnappingen.’ Ze zeggen dit allemaal terwijl het duidelijk onzin is. “

Lees verder bij de bron: LifeSite


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

George Soros en Bill Gates zijn twee van de grootste donoren van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de Raad van Europa, Internationaal Strafhof, de VN en de WHO

Elke maand je update laten prikken: Braziliaanse P1-variant, dus farmaceuten zijn al bezig met vaccins 2.0