in

George Soros en Bill Gates zijn twee van de grootste donoren van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de Raad van Europa, Internationaal Strafhof, de VN en de WHO

World Government Forming Now Header

Het onderzoek van Grégor Puppinck, advocaat en directeur van het Europees Centrum voor Recht en Rechtvaardigheid, baart opzien. De Fransman onthult hoezeer Soros en Gates betrokken zijn bij organisaties als het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de Raad van Europa, de VN en de WHO.

Het is een schandaal zonder weerga. Vorig jaar legde de Franse advocaat en hoofd van het Europees Centrum voor Recht en Rechtvaardigheid, Grégor Puppinck, de financiële banden bloot tussen George Soros, Bill Gates en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM).

Meer recent onthulde Puppinck de nauwe banden tussen Gates, Soros en de Raad van Europa – het EHRM werd opgericht door lidstaten van de Raad van Europa.

De bekende en controversiële Amerikaanse miljardair George Soros, met zijn Open Society Foundation, en Microsoft, een bedrijf dat is opgericht door Bill Gates, zijn twee van de grootste financiers van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, bericht Epoch Times.

Dit werd aangetoond door Puppinck 2020 op basis van de financiële jaarverslagen van de instelling.

“Wie de financiële jaarverslagen van de Raad van Europa leest, zal vaststellen dat de Open Society van George Soros en Microsoft van Bill Gates de twee grootste particuliere donoren van de organisatie zijn. Deze twee organisaties doneerden tussen 2004 en 2013 elk bijna 1.400.000 euro aan de Raad van Europa, en tussen 2006 en 2014 bijna 690.000 euro.

“De Open Society steunt ook initiatieven van de Raad van Europa, waaronder het Europees Instituut voor Romakunst en -cultuur,” zei Grégor Puppinck in een interview met de Franse krant Valeurs Actuelles.

Zelfs de logo’s van de twee organisaties vertonen een zekere gelijkenis.

Soros rve
Het logo van de Open Society Foundation van George Soros (links) en het logo van de Raad van Europa (rechts).Foto Publiek Domein

Sinds 2015 is er geen spoor meer van rechtstreekse financiering, aangezien de Raad van Europa een apart fonds heeft opgericht voor vrijwillige donaties buiten de begroting om.

Bijgevolg hoeft zij deze fondsen niet te vermelden in haar financiële verslagen.

VN en WHO ook getroffen

Het probleem van de financiering door miljardairs betreft niet alleen de Raad van Europa, maar ook het Internationaal Strafhof, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Verenigde Naties (VN).

Uit het onderzoek van Puppinck bleek dat …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9d6404d5baf14ea898675c6203f78083edbed575678417c2f7a 640 corona

Besmettingsrisico bij testevenementen ongeveer net zo groot als thuis en 1,5 meter afstand niet nodig in theater of bios

de leugen waarin wij leven the l e1607644172730

EXCLUSIEF – Voormalig Pfizer VP: ‘Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood zou kunnen leiden.’