in

George Soros en Bill Gates zijn twee van de grootste donoren van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de Raad van Europa, Internationaal Strafhof, de VN en de WHO

Het onderzoek van Grégor Puppinck, advocaat en directeur van het Europees Centrum voor Recht en Rechtvaardigheid, baart opzien. De Fransman onthult hoezeer Soros en Gates betrokken zijn bij organisaties als het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de Raad van Europa, de VN en de WHO.

Het is een schandaal zonder weerga. Vorig jaar legde de Franse advocaat en hoofd van het Europees Centrum voor Recht en Rechtvaardigheid, Grégor Puppinck, de financiële banden bloot tussen George Soros, Bill Gates en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM).

Meer recent onthulde Puppinck de nauwe banden tussen Gates, Soros en de Raad van Europa – het EHRM werd opgericht door lidstaten van de Raad van Europa.

De bekende en controversiële Amerikaanse miljardair , met zijn Open Society Foundation, en Microsoft, een bedrijf dat is opgericht door Bill Gates, zijn twee van de grootste financiers van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, bericht Epoch Times.

Dit werd aangetoond door Puppinck 2020 op basis van de financiële jaarverslagen van de instelling.

“Wie de financiële jaarverslagen van de Raad van Europa leest, zal vaststellen dat de Open Society van George Soros en Microsoft van Bill Gates de twee grootste particuliere donoren van de organisatie zijn. Deze twee organisaties doneerden tussen 2004 en 2013 elk bijna 1.400.000 euro aan de Raad van Europa, en tussen 2006 en 2014 bijna 690.000 euro.

“De Open Society steunt ook initiatieven van de Raad van Europa, waaronder het Europees Instituut voor Romakunst en -cultuur,” zei Grégor Puppinck in een interview met de Franse krant Valeurs Actuelles.

Zelfs de logo’s van de twee organisaties vertonen een zekere gelijkenis.

Het logo van de Open Society Foundation van George Soros (links) en het logo van de Raad van Europa (rechts).Foto Publiek Domein

Sinds 2015 is er geen spoor meer van rechtstreekse financiering, aangezien de Raad van Europa een apart fonds heeft opgericht voor vrijwillige donaties buiten de begroting om.

Bijgevolg hoeft zij deze fondsen niet te vermelden in haar financiële verslagen.

VN en WHO ook getroffen

Het probleem van de financiering door miljardairs betreft niet alleen de Raad van Europa, maar ook het Internationaal Strafhof, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Verenigde Naties (VN).

Uit het onderzoek van Puppinck bleek dat …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Demiurg
22 dagen geleden

AH had gelijk

J. Onno Dekker
21 dagen geleden

Waarom verplicht dat hof geen vaccinatie voor Bill Gates en George Soros bij bezoek aan Davos met Maxima, Hugo de Jonge, Sigrid Kaag, Mark Rutte, Kajsa Ollongren, in een ‘theekransje met de neonazi Klaus Schwab?

Natuurlijk, want zij moeten overleven om u en uw kinderen te vermoorden of in slavernij te drijven!
Build back better: zet het tuig vast in de poort, waar de gebroeders de Wit werden gevat voor de moord door een ‘prins’ van Oranje.

Het is aan het volk geschiedenis te schrijven door heft in eigen hand!

Wereldtop corrupt tot op het bod.
21 dagen geleden

Dit is inderdaad een schandaal zonder weerga, temeer daar deze donaties met volledig medeweten van de top hebben plaats gevonden. Die top heeft er zelfs aan meegewerkt dat donaties anoniem bleven en het is meer dan waarschijnlijk dat er ook wel geld naar deze kliek is geschoven.
Hoogste tijd dat alles rond deze verraders tot op de bodem wordt uitgezocht.

Daarmee kunnen uitspraken van het Europese Hof over de rechten van de mens (of het overulen daar van) direct bij het oud vuil.en de hele betrokken kliek schuldig aan land verraad en zelfs medeplichtig aan volkeren moord kan daarmee regelrecht naar Gitmo met verbeurdverklaring van al hun bezittingen.

Nederland moet direct uit de EU omdat nu wel duidelijk welk speel er wordt gespeeld,

J. Onno Dekker
Antwoord aan  Wereldtop corrupt tot op het bod.
1 dag geleden

100 % eens met alles!

Demiurg
11 dagen geleden

hahah
Right en politiek
is 1 groot
Gesloten circuit
*cullusie
Democratie
wordt dus middels
Oplichting

In stand gehouden

Er bestaat dus. Geen

democratische
Rechtstaat

Besmettingsrisico bij testevenementen ongeveer net zo groot als thuis en 1,5 meter afstand niet nodig in theater of bios

EXCLUSIEF – Voormalig Pfizer VP: ‘Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood zou kunnen leiden.’