in

Gepensioneerde kolonel George Nelson: “Pentagon niet geraakt door Boeing 757”

De gepensioneerde Amerikaanse kolonel George Nelson is tot de conclusie gekomen dat het Pentagon op 11 september 2001 niet is geraakt door een . Nelson hield zich bij de Amerikaanse 34 jaar lang bezig met vliegtuigonderhoud en ook verrichte hij onderzoek naar vliegtuigongelukken.

United Airlines vlucht 93 met registratienummer N591UA zou op zijn neergestort in een weiland in Pennsylvania. Er werden luchtfoto's van de vermeende rampplek vrijgegeven, maar het is volgens Nelson nooit bewezen dat op de plek daadwerkelijk een vliegtuig is neergestort. In tegendeel: het vliegtuig met registratienummer N591UA was na 9/11 nog steeds operationeel.

American Airlines vlucht 11 met registratienummer N334AA zou zich in de noordelijke toren van het WTC hebben geboord. United Airlines vlucht 175 met registratienummer N612UA zou in de zuidelijke toren van het WTC zijn gecrasht. Op Ground Zero is geen enkel onderdeel teruggevonden dat correspondeert met de genoemde registratienummers, aldus Nelson.

American Airlines vlucht 77 met registratienummer N644AA zou zich in het Pentagon hebben geboord. Hoewel dit vliegtuig een spanwijdte van 38 meter had, was het inslaggat slechts 20 meter in doorsnee. Er zouden vliegtuigonderdelen zijn gevonden, maar de corresponderende registratienummers zijn volgens Nelson nooit achterhaald. Hij voegde toe dat materiaal is achtergehouden.

Lees verder via NineForNews.nl.

 

Foto via slagheap


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

FAAL! ECB-wapen blijkt eerder erwtenschieter dan bazooka

Volkskrant doet weer poging om UKIP kapot te maken