in ,

Volkskrant doet weer poging om UKIP kapot te maken

8816783775 3ab8aed17d ukip1

In 2012 bleek dat in overgrote meerderheid de Volkskrant-redactie van plan was op de PvdA te gaan stemmen, iets wat overigens al jaren zo is. Nu in Groot-Brittannië de partij UKIP van Nigel Farage serieus bezig is om ook in Labour-gebieden de voorheen sociaal-democratische kiezer te veroveren, voelde de krant zich kennelijk niet alleen loyaal aan de PvdA, maar ook aan diens zusterpartij aan de andere kant van de Noordzee.

In een artikel getiteld ‘LPF-achtige toestanden binnen UKIP‘ werd dus eerder vandaag een allegaartje gebrouwen om naar het hoofd van Farage te slingeren. UKIP is kennelijk een gevaar dat gestopt dient te worden.

Het schrijven begint allereerst met de verhalen van een nestverlater over Nigel Farage uiterst serieus te nemen. De vrouw blijkt een pathologisch leugenaar geweest te zijn: ze heeft gelogen over haar leeftijd, haar opleiding, haar baan en zelfs haar politieke voorgeschiedenis. Maar om de één of andere reden vindt De Volkskrant deze Natasha Bolter wél geloofwaardig genoeg om haar beschuldiging over seksuele intimidatie serieus te nemen. Right…

Vervolgens gaat De Volkskrant nog even zitten zeuren over UKIP’er Neil Hamilton, die zich vanwege een onverantwoord gebruik van onkostenregelingen terugtrok als kandidaat voor een parlementszetel. Ten eerste is zoiets betreurenswaardig, maar helaas veelverkomend in de Britse politiek. Het is in ieder geval niet iets specifieks van UKIP.

Lees verder via Dagelijkse Standaard

Foto via Gwydion M. Williams cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
132102523 e071662484 pentagon1

Gepensioneerde kolonel George Nelson: “Pentagon niet geraakt door Boeing 757”

c4175dbf899dcd3442ca3004 640 belasting1

Gaat lekker met de opbouw van die EU: België sloot 60 geheime belastingdeals