in ,

Grootste oplichting aller tijden: “We worden misleid en gemanipuleerd”

Corona Test Test Students Covid   - Alexandra_Koch / Pixabay
Alexandra_Koch / Pixabay

Mijn naam is Mark Trozzi. Ik ben een arts; Ik ben in 1990 afgestudeerd aan de University of Western Ontario. Ik heb de afgelopen vijfentwintig jaar spoedeisende geneeskunde beoefend; en ik ben op afroep in meerdere noodafdelingen geweest sinds het begin van de zogenaamde “pandemie”, waaronder een SEH die specifiek is aangewezen voor COVID-19. 
 
Ik ben hoogleraar Advanced Trauma Life Support bij het College of Surgeons of America, en ik bekleed docentenfuncties bij Sunnybrook Health Sciences op de afdeling Advanced Life Support, en bij zowel de Queen’s University als de University of Ottawa.
 
Wat volgt zijn mijn opmerkingen en meningen; Ik ben door mijn persoonlijke en religieuze overtuigingen verplicht om open en eerlijk te spreken. Ik heb niet de autoriteit om u “de waarheid” te vertellen, maar ik zal mijn eerlijke ervaringen, percepties en samenvattingen van honderden uren onderzoek naar het onderwerp van covid-19 delen.
 
Bij het begin van deze “pandemie” was ik voorzichtig en dus nauwgezet met het gebruik van N95-maskers, handen wassen, sociaal isolement en afstand nemen enz. Ik studeerde coronaviruswetenschap en was diep betrokken bij vele oefeningen op de spoedeisende hulp om onze praktijk op diepgaande manieren te wijzigen om omgaan met het “killer virus” waarvoor we geadverteerd werden. Door verschillende dingen dacht ik echter al snel dat we werden misleid en gemanipuleerd. 
 
Hier zijn een paar:
 
De “eerste golf” van de “pandemie” was absoluut de stilste tijd in mijn carrière. Ik heb heel hard gewerkt en heb het de afgelopen vijfentwintig jaar erg druk gehad op de Eerste Hulp. 
 
Zowel in mijn reguliere SEH als mijn “COVID-19 aangewezen” SEH waren er echter bijna geen patiënten en bijna geen werk. Ik had meerdere lange spoeddiensten zonder een enkele patiënt. 
 
Ondertussen, als ik naar de plaatselijke kruidenierswinkel ging, zou het gepropageerde publiek, God zegene hen, me naar de voorkant van de asociale afstandslijn leiden en me bedanken voor alles wat ik doormaakte als eerstelijns spoedarts. 
 
Ze geloofden dat de eerste hulp en ziekenhuizen vol zaten met patiënten die stierven door covid, en dat ik uitgeput moest zijn en het risico liep om zelf te overlijden door blootstelling. Ik begon contact op te nemen met artsen en vrienden in heel Canada en de VS en ontdekte hetzelfde patroon: lege ziekenhuizen en propaganda die zei dat ze vol zaten met patiënten die stierven aan covid.
 
In het begin van mijn studie deed ik onderzoek naar zink en hydroxychloroquine, die op basis van gezonde fysiologie de zeldzame personen die erg ziek worden van dit verkoudheidsvirus, echt kunnen helpen. Het verbaasde me dat deze behandeling gewoon terzijde werd geschoven en door het grootste deel van de medische gemeenschap werd afgewezen.
 
Toen ik onderzoek deed naar de Wereldgezondheidsorganisatie van de VN, ontdekte ik dat de Chinese dictatuur (PRC) een ******* communistische “Dr.” Tedros had gesteund als hoofd van de WHO; en ik leerde hoe de Volksrepubliek China betrokken was geweest bij: het vrijkomen van het virus; de doofpot voor weken; het verdwijnen en onderdrukken van eerlijke Chinese doktoren en wetenschappers; de verspreiding van het virus naar de wereld (waarbij Peking wordt gespaard, waar de elite van de Volksrepubliek China woont); en dramatisch misbruik van het Chinese volk in hun goed getimede lockdown, die werd gefilmd en aan de wereld werd doorgegeven om de paniek te creëren die ons allemaal ertoe aanzette onze economieën en burgerrechten op te geven.
Ik leerde hoe de belangrijkste volksgezondheidsfunctionaris van Canada, Dr. Tam, samen met Dr. Tedros in de toezichtcommissie van de WHO zit, wat haar in wezen een ****** -agent maakt; en ik luisterde vaak naar haar – ******* proefschriften voor Canadezen over covid-19.
 
 Op elk niveau heeft de ziekenhuisadministratie geen andere keus gehad dan zich te onderwerpen aan de eindeloze top-down uitrol van dubieuze nieuwe regels, protocollen en procedures door regeringen.
 
 Mijn eerlijke gesprekken met collega’s over mijn onderzoek en observaties werden een probleem. Gevangen in dit dilemma, vertelde een belangrijke bestuurder die ik enorm respecteer, me dat “mijn gedachten anderen ongemakkelijk maakten en het moeilijk maakten om iedereen gemotiveerd en volgzaam te houden” met alle nieuwe protocollen en beperkingen. 
 
Sympathiek voor de trieste situatie, handhaafde ik mijn klinische positie door te beloven “op mijn tong te bijten wanneer ik dacht dat ik over COVID-19 zou spreken” in het ziekenhuis. Dit was uiteindelijk ethisch onmogelijk voor mij, en ik heb mezelf onlangs uit de Eerste Hulp verwijderd om conflicten te vermijden.
 
Ik heb nog nooit een patiënt gezien die ziek was met COVID-19; Ik heb enkele positieve PCR-tests gezien bij asymptomatische mensen, en zag hoe mensen in hun eigen huis werden opgesloten en geïsoleerd van familie en vrienden. 
 
Mijn onderzoek naar de PCR-test heeft mij persoonlijk ervan overtuigd dat het misleidend en manipuleerbaar is en wordt gebruikt om eindeloos belastinggeld en toekomstige schulden af ​​te voeren, om de criminelen die dit schandaal runnen dramatisch te verrijken. 
 
Alleen al mijn provincie heeft dagelijks ~ 50.000 PCR-tests uitgevoerd. Ondertussen brengt onze federale regering honderdduizenden doses potentieel gevaarlijke experimentele injecties van gemodificeerd viraal genetisch materiaal binnen, ze “vaccins” noemen, en laat het leger ze beheren. Is dit redelijk voor een overwegend milde en niet-fatale virale ziekte?
 
Ik heb de onderdrukking gezien van artsen en wetenschappers die serumantilichaamonderzoeken hebben uitgevoerd, waarvan de bevindingen aantoonden dat het virus veel wijdverspreider was, maar over het algemeen niet-fataal en in de meeste gevallen asymptomatisch of zeer mild; en dat we in veel regio’s in de zomer van 2020 waarschijnlijk al natuurlijke immuniteit voor de kudde hadden bereikt.
 

script.jpg

Kijk naar deze studie die in Wuhan zelf werd uitgevoerd, waaruit blijkt dat het virus daar op 1 juni 2020 werd gedaan, slechts twee maanden nadat hun korte lockdowns waren geëindigd, en niemand verspreidde het, zelfs niet de zeer weinige mensen met een positieve PCR-test. “(en ze waren niet ziek): 
 
Het viel me op dat ze na de theatrale opsluiting van China snel weer normaal doorgingen, terwijl al onze economieën bevroren waren; ze kregen een enorme controle over de wereldmarkt. Het lijkt een geweldige, maar slechte strategie!
 
POLITIEKE MANIPULATIE VAN ARBEIDERS IN DE GEZONDHEIDSZORG
 
Ik zie dat veel dingen die we op de medische school hebben geleerd over infectieziekten, terzijde zijn geschoven en vervangen door constant uitbreidende lijsten met vaak ******* mandaten van volksgezondheidsfunctionarissen. Artsen, verpleegsters en leraren zijn vooral belangrijk voor het succes van deze COVID-19-misleiding, aangezien we leiders in de samenleving zijn en mensen ons advies vertrouwen. 
 
Het is dus geen verrassing dat ik de vrijheid van meningsuiting heb ontdekt en dat het denken in onze gelederen erg onderdrukt is. In plaats van de straffen van afwijkende meningen te verdragen, kunnen we ervoor kiezen om de kortzichtige voordelen te ervaren, zoals extreem stille dagen op de eerste hulp, door ons traditionele hands-on werk te vervangen door Zoom-sessies vanuit huis; en toegang tot een verscheidenheid aan nieuwe COVID-19 ******* codes. 
 
Op een gegeven moment bestond er een optie om meer geld te verdienen dan ik normaal zou verdienen met werken in een drukke SEH, om gewoon thuis te blijven en beschikbaar te zijn voor het geval de covid-zwabberverpleegster een videoconferentie met mij nodig had.
 
Er worden veel positieve en negatieve motivatoren gebruikt om Canadese doktoren, verpleegsters en leraren te manipuleren om onbedoeld deel te nemen aan dit grootse bedrog; maar dit vernietigt onze samenleving. Om een ​​Titanic-metafoor te gebruiken: “zelfs de luxe suites op de Titanic eindigen op de bodem van de oceaan als ze zinkt”. Ook lijkt veel van wat er wordt gedaan, inclusief de experimentele virale genetische injecties, in strijd te zijn met de Neurenbergse code met betrekking tot medische experimenten met volledige geïnformeerde toestemming van de deelnemers. Dokters en verpleegsters staan ​​voor moeilijke beslissingen. Mijn carrière als spoedarts heeft me altijd de gelegenheid geboden om mijn religieuze en ethische overtuigingen van eerlijkheid en vriendelijkheid in praktijk te brengen en tegelijkertijd een goed inkomen te verdienen. Om nu de carrière te behouden waar ik van hou, zou deelname aan het bedrog vereisen,
 
Ik leef mee met al mijn collega-doktoren en verpleegsters. We zijn allemaal het slachtoffer van het covid-misbruik.
 

HongKongFluEvent201COVID19CrimsonContagionWorldGezondheidOrgWHOlogoBillGatesFoundationFotoSamenzweringTheorieënGebouwdHomeLivingNews.png

Ik heb onderzocht en gezien hoe corrupte oligarchen deze misdaad tegen de mensheid lijken te hebben gepland. Deze planning omvatte Event 201, een simulatie van een coronapandemie, uitgevoerd door de Bill & Melinda Gates Foundation, het World Economic Forum en de Johns Hopkins University in oktober 2019; en de Rockefeller Foundation’s 2010 virale uitbraak simulatie planning genaamd “Operation Lockstep”. 
 
In beide projecten werd beschreven hoe een virusuitbraak zou worden gebruikt om een ​​autoritair systeem tot stand te brengen met verlies van onze mensenrechten en vrijheden. Ik zag ook hoe hun cohorten in grote technologie zoals Google, Facebook, Twitter en YouTube werkten om ons allemaal te censureren en te misleiden; het is echte propaganda.
 
GEZICHTSMASKERS EN VACCINATIES
 
Het gedwongen dragen van maskers door het grootste deel van de wereldbevolking wordt niet unaniem ondersteund door echte wetenschap. Deze maskers veroorzaken aanzienlijke schade aan onze psychologische, sociale, dermatologische, tandheelkundige en otolaryngotische gezondheid. Hoewel ik over het algemeen een goede gezondheid heb, hebben de maskers me huiduitslag en nasale symptomen gegeven wanneer ik ze gedurende langere tijd moest dragen, die verdwijnen wanneer ik ze een paar dagen niet draag. Wat ik het meest verontrustend vind, is de eliminatie van gezichtsuitdrukkingen en dus normale visuele sociale interactie.
 De geschiedenis van eerdere pogingen tot vaccins voor coronavirussen, bracht enkele zeer gevaarlijke bijwerkingen in diermodellen aan het licht, en de inspanningen werden opgegeven. Waarom zouden we een gevaarlijk vaccin nemen voor een over het algemeen milde ziekte, waarvoor we sowieso kudde-immuniteit ontwikkelen? De huidige uitrol van snelle dure experimentele “vaccins” begraaft de belastingbetaler in eindeloze schulden bij de rijke en machtige schurken van dit verhaal. Toch worden wij, de mensen die in dit schandaal gevangen zijn gezet en misbruikt, gemanipuleerd om nieuwe vreemde injecties te nemen, in de hoop dat we een deel van onze vrijheid terugwinnen. Bovendien zijn de zogenaamde “vaccins” geen vaccins (tenzij we de definitie van vaccins wijzigen). Het zijn eerder injecties van Corona-virusgenen. Zie de sectie Dit is geen vaccin
 
Onlangs heb ik een aantal moeilijke persoonlijke beslissingen genomen; het opgeven van inkomen en persoonlijke veiligheid, om een ​​ethisch en eerlijk pad voorwaarts te kiezen, dat kan bijdragen aan een resultaat dat waar en rechtvaardig is; en tot de terugkeer van onze vrije samenleving en burgerlijke vrijheden. Ik geloof dat we hier bijna allemaal het slachtoffer van zijn, ongeacht waar we ons bevinden op weg naar het herstel van de waarheid.
 
Dankzij DL!
 
 
Ik vroeg Mark naar de financiële kosten van het blootleggen van de covid-hoax:
 
“Wat betreft de financiële kosten van mijn huidige acties om deze criminele covid-onderneming tegen te gaan, heb ik al het klinische werk opgeschort en alle ziekenhuisprivileges verbeurd, om hopelijk mijn vergunning te beschermen terwijl ik dit doe, dus dat is ongeveer $ 200.000 per jaar dat ik niet langer ben vanaf januari. Om dit te compenseren, heb ik mijn huis verkocht en zijn we ingekrompen tot een kleine gedeelde ruimte. De kosten van de technologie, website en bronnen bedragen slechts een paar duizend dollar. Ik leef van wat kleine besparingen en in de hoop mijn gezin te blijven onderhouden, inclusief een zoon op de universiteit. Het is inderdaad een ijle situatie; maar de noodzaak om dit te doen is absoluut. Ik ben je erg dankbaar voor je hulp. “
 
Eerste opmerking van Gabriel-
 
Ik ben al 25 jaar een vlieg op de muur van de dokterspraktijk.   Werkzaam als telefonisch taalmedisch tolk. Elke dag, na het werk, walg ik. De medische industrie is de meest kwaadaardige van allemaal. Het is een vleesmolen. Het draait allemaal om drugs en verminking. Het is gewoon een vazal van de machten die worden gebruikt om langzaam mensen te martelen en te doden. U kent die kabbalisten, ze houden van opoffering.  Dus vermijd de dokter als de pest. 
Dit is wat ze doen: perfect gezonde mensen gaan voor een domme controle; De goede dokter vertelt hen: “dit is wat we zagen in je bloed- en urinetests: je suiker is een beetje hoog, om diabetes te voorkomen zal ik je Metformine voorschrijven, neem er elke dag een.  
Ik merkte ook dat je cholesterol een beetje hoog is, om hartproblemen te voorkomen zal ik je Simvastatine voorschrijven, neem er elke dag een. Je bloeddruk was ook een beetje hoog, ik zal je Lyssinopril voorschrijven om het onder controle te houden, neem er elke dag een ” 
Dit soort scenario gaat de hele tijd door. Meestal geloven de dwazen alles wat de dokter zegt en volgen ze hun aanwijzingen op. Dus deze perfect gezonde mensen vernietigen zichzelf nu met deze extreem giftige medicijnen, en nemen ze mogelijk levenslang mee. Dus vermijd de dokter als de pest. 
Spoedeisende medische diensten zijn geweldig en zeer noodzakelijk, de rest van de allopathische geneeskunde is, op enkele uitzonderingen na, een genocidale onderneming. Er zijn ook goede documenten, maar er zijn er maar weinig tussen. Ze hebben meestal geen persoonlijkheid, ze zijn erg robotachtig; volledig gehersenspoeld en geïndoctrineerd door de medische school.

Lees verder bij de bron: ER Doctor – “We’re Being Deceived and Manipulated” – henrymakow.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e3d34a4856a914ea898675c6203f78083edbed5350784a712979 640 zelfmoord

Kinderen doen er niet toe: Rijk weigert bij te springen voor extra corona financiering jeugd-ggz

Schermafbeelding 2020 06 09 om 22.24.32

Het WEF verteld wat er verder gaat gebeuren: Universeel basis inkomen