in

Het WEF verteld wat er verder gaat gebeuren: Universeel basis inkomen

Schermafbeelding 2020 06 09 om 22.24.32
Screenshot weforum.org

In ons land staat de uitslag al vast voor de en dat is wel zo gemakkelijk, want dan kan Mark Rutte, de man die verantwoordelijk is voor de inmiddels ontelbare vaccinatiedoden en een fanatiek volgeling van Klaus Schwab, vast beginnen met het vormen van zijn nieuwe voor de verkiezingen.

Een kabinet waar Sigrid Kaag, de meest gevaarlijke vrouw van Nederland en fanatiek volgeling van Klaus Schwab, direct of indirect een hoofdrol zal spelen.

We weten dan ook zeker dat wij de komende vier jaar te maken zullen krijgen met een democratische dictatuur die zijn weerga niet kent. We zullen de ene na de andere variant voor de kiezen krijgen, we zullen gedwongen worden te leven met een vaccinatiepaspoort naar Israëlich model, de zal de komende vier jaar echt worden vernietigd en na die vier jaar zijn alle kleine bedrijven verdwenen.

Maar, we krijgen er wel iets anders voor terug, want de gaat mensen “helpen”.

Wat er verder met ons land zal gebeuren, wordt duidelijk als je het volgende filmpje bekijkt van het World Economic Forum.

De mensheid wordt voorbereid op gratis van de overheid. Dit, omdat de overheid zo graag voor mensen zorgt en ze wil helpen in deze tijd van crisis. Net zoals in de Sovjet tijd kom je niet voor niets in de media steeds vaker de uitdrukking “vadertje staat” tegen.

De wolf in schaapskleren die de mensheid eerst beroofd van alles wat ze hebben door middel van een nep pandemie. Die ze dan vervolgens gaat helpen met “gratis geld” en die wanneer ze iedereen aan de tiet hebben, zal beginnen met het werkelijke doel.

Zoals Makow zegt: Vergis je niet, het werkelijk doel van alles is op de wereldbevolking en wat er nu gebeurt zijn stappen om iedereen afhankelijk te maken van de overheid, waardoor ze straks ook in één keer afgekapt kunnen worden van alles als vadertje staat dat nodig vindt.

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Corona Test Test Students Covid   - Alexandra_Koch / Pixabay

Grootste oplichting aller tijden: “We worden misleid en gemanipuleerd”

vac

Nederland prikt rustig door: Ook Ierland schort gebruik AstraZeneca vaccin op om  bloedstolsels