in

Heel normaal in Europa anno 2019: instructies hoe je vrouw “symbolisch” af te ranselen

In het Islamitische Centrum München, de plaatselijke -moskee in de Duitse deelstaathoofdstad, wordt mannelijke bezoekers geleerd dat een goede manier om hun vrouw in het gareel te houden het uitdelen van een ferme tik is.

Als “symbolische” straf, oppert de haatmoskee.

Het gaat vet goed met de oprichting van een Europese islam die zich compleet conform de liberale normen en waarden van de westerse gedraagt.

Dat is de conclusie die je wel moet trekken uit het feit dat een moskee in het Duitse München in het nieuws het. Kuch!

Het Islamitische Centrum München (IZM) raadt op de website namelijk aan je eigen vrouw eens goed te grazen te nemen als ze iets doet dat niet ‘mag’.

Je moet haar belerend toespreken, uit bed schoppen, en als dat niet werkt: eens even een paar harde klappen verkopen.

Aldus de bizarre teksten op de website van de vrouwenhaattoko:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL regering volledig weg kwijt ...
1 jaar geleden

Hoe lang moeten burgers een regering gedogen die volkomen wereldvreemd reageert door niet te reageren en zich te concentreren op irrelevante zaken ?

NL is the swamp !!
1 jaar geleden

Hoe kan het toch zijn dat grote aantallen moslims worden toegelaten in de EU. Geen normaal zou dat doen. Toch wilde Merkel er wel 1.5 miljoen. Dat kan maar twee dingen betekenen: of Merkel is krankzinnig of Merkel is onderdeel van een grote samenzwering om de EU van binnenuit volledig kapot te maken.

Ik kan tot geen andere conclusie komen dat Merkel CS dit heel bewust doen om de EU volledig te slopen.
Wat veel erger is dan de acties van Merkel is dat er praktisch geen tegenmaatregelen worden genomen. Regeringen reageren stoïcijns. Zo van: niet zeuren, zijn incidenten, heb je altijd bij nieuwe omstandigheden. Terwijl je weet dat ze precies weten wat er aan de hand is. Ergo: de samenzwering in de EU is vele malen groter dan wat je denkt en die samenzwering zit bij de top.

Je hoeft maar naar de NL regering te kijken om te zien dat de partijen bijna zijn verdwenen. VVD, CDA, PvdA, D66 zijn een pot nat geworden. Het zijn alleen nog in naam aparte partijen maar voor de rest zie je geen actie. Rutte draait als een aal in een emmer met snot en er komt geen verstandig woord uit de man. De enige partijen die verstandig praten zin de PVV en FVD die vervolgens door de andere partijen continu worden gepest …. Ik had nooit gedacht dat NL zo’n crimineel land zou worden.

Politie reageert te laat op interne bezwaren en dat kost honderdduizenden euro’s belastinggeld

Hedendaagse satellieten volgen je overal