in

Het gaat los: Ook VS wil coronavaccin goedkeuren zonder bewijs dat het werkt

Na China en Rusland overwegen nu ook de Verenigde Staten om een coronavaccin goed te keuren dat nog niet uitgebreid getest is.

Dat zegt de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) tegen de Financial Times. Als de klinische testfase wordt overgeslagen, is onduidelijk hoe goed het vaccin werkt en wat de bijwerkingen zijn.

Mogelijke reden voor de spoedgoedkeuring: Trump wil zijn kans op herverkiezing vergroten.

Arts Stephen Hahn ontkent de aantijgingen echter. “De beslissing wordt genomen op basis van wetenschap en data, het zal geen politieke beslissing zijn.”

Hahn legt uit: “Het is aan de ontwikkelaar van een vaccin om een aanvraag in te dienen voor de goedkeuring ervan. Wij zullen die dan beoordelen. Dat kan gebeuren voor het einde van fase drie. We zullen bekijken of dat te rechtvaardigen is.”

Eerder had de VS nog veel kritiek op …..

Lees verder bij de bron: Wel.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nico
5 maanden geleden

Natuuurlijk werkt het vaccin wel ….. de media weet de gewenste “waarheid” goed te verwoorden hebben we afgelopen half jaar gezien.
Zelfs al sterft er een miljoen amerikanen binnen een week na inspuiten, dan nog zal het succes van het wondermiddel bejubeld worden. Sterker, er zal worden geroepen dat Bill Gates 2e moderne pandemie een feit is waardoor er een nieuw vaccin zal moeten worden gemaakt.

NL kapot gemaakt door de eigen regering van binnen uit .....
5 maanden geleden

Een dringend advies aan iedereen: ACCEPTEER ONDER GEEN BEDING COVID VACCIN EN LAAT UW KINDEREN EN KLEINKINDEREN NOOIT VACCINEREN !! Er zijn diverse aanwijzigingen dat met vaccins wordt geknoeid en dat er dingen in zitten die zeer schadelijk zijn. En een maal in het lichaam krijg je het er niet meer uit,

Het is krankzinnig dat fabrikanten van vaccins geen enkele verantwoordelijkheid dragen. Dat betekent dus dat de maatschappij (dus de burgers) niet allen voor de kosten opdraaien van mensen die bijvoorbeeld autistisch worden en maar erger nog dat mensen dus vogelvrij zijn verklaard.

De NL regering is heel vreemd bezig …..

‘Coronaspoedwet maakt van premier Rutte een alleenheerser’

Kabinet: geen lastenverhoging in verkiezingsjaar: “want 2021 wordt rampjaar”