in , , , ,

De week waarin het Europarlement Trump 20 miljoen doden verwijt, Rutte & hernieuwing EU trouwbeloften en meer

trouw zweren aan de EU

Het was weer een bijzondere week in de EU federatie. De EU politici hebben deze week weer bedacht dat het tijd wordt voor meer machtsoverdracht naar de EU. Bij de recente EU-top in Malta is, volgens het NOS, het volgende besloten:

trouw zweren aan de EU

Ja echt, er is besloten dat over zes weken – voor zowel de NL, DE en FR verkiezingen – de huidige politici van de EU lidstaten plechtig vastleggen dat ze door willen met de EU. Eind maart zal in Rome daartoe een speciale verklaring worden ondertekend. De verklaring moet vooral worden gezien als een intentieverklaring, bijna een soort hernieuwing van de trouwbeloften.” Rutte zal daarin participeren. Is er iemand die het vreemd vindt dat, terwijl de anti-EU stem steeds luider en duidelijker wordt, de EU steeds machtiger en krachtiger wordt? Nu gaan ze zichzelf dus opnieuw ‘plechtig trouw zweren.’ Een zorgwekkende ontwikkeling voor de nabije toekomst van Europa.

Democratisch weggestemd maar toch gekregen…

Het Europarlement is kennelijk even vergeten dat de EU Grondwet afgekeurd werd. Toen de EU Grondwet (als verdrag) alsnog werd doorgedrukt onder Balkenende’s CDA (Lezers: Leer en stem geen CDA meer!) werd echter niet alleen de kaft herzien. Ook de EU vlag en het EU volkslied werd uit de EU grondwet verwijderd. Dus hoewel de EU vlag ondertussen wel overal te zien is, en het militaire orkestje netjes het Europese Volkslied speelt voor sessies van het Europarlement, inclusief staande saluut van de Europarlementariërs, zijn die symbolen (inclusief de officiële EU sjerp) dus gewoon democratisch weggestemd en officieel geen onderdeel van de EU.

Toch zet het Europarlement zich er afgelopen week voor in om te zorgen dat alle voetbalshirtjes van alle voetbalspelers van alle EU-lidstaten, nu van een EU-vlag voorzien worden:

MOTION FOR A EUROPEAN PARLIAMENT RESOLUTION on an integrated approach to Sport Policy: good governance, accessibility and integrity inclusief puntje 77, waarin het parlement aangeeft dat het “Encourages the national Olympic committees and sports federations of the Member States to adopt and use the EU flag and symbol

De EU doet zijn best om Sport voor zijn beleidsdomein toe te eigenen met het opleggen van de EU vlag en overige EU symboliek. Motie voorgelegd: Motie Aangenomen! Het Europarlement wil de EU vlag op de voetbalshirtjes.

En wie stemde voor het opdringen van de weggestemde EU vlag? GroenLinks, CDA, PvdA, VVD, D66. Precies de bekende partij-kartel partijen weer, die we zo spoedig mogelijk kwijt moeten zien te raken. En dat kunnen we doen: 15 maart, Ga Stemmen!

Gelukkig kan het Europarlement zelfstandig geen bindende uitspraken doen. Het is immers geen EU Tweede Kamer, enig recht van spreken heeft ze niet. Alleen de (ongekozen!) Europese Commissie kan wetgeving initiëren. Al zal dat feit het Europarlement niet tegen houden het toch gewoon te proberen.

Big Brother is watching you

Europol wil een bewaarplicht met betere dataretentie en zet zich in voor meer afluisteren! Leven in een dystopie, daar hoeven we niet meer voor bang te zijn. ‘1984’ is reeds lange tijd hier en de Federale EU Politie heeft een belangrijke mening die het even wil delen:

Europol wil dat er een uitgebreidere Europese bewaarplicht komt wegens het toenemend gebruik van Carrier Grade NAT (CGN) door internetproviders, wat een steeds groter probleem wordt bij het opsporen van verdachten

Die verdachten? Dat zijn uiteraard anders denkenden, herinner de EU gedachtenpolitie. Doordat internetproviders intern internet-data omnummeren, door een technische beperking op internet, wordt de Europese federale politie beperkt in de efficientie van hun totalitair afluisteren middels hun sleepnetten. “De gevolgen op onderzoeken is enorm”, laat Europol weten.

En omdat het EU-hof zich onlangs zowaar uitsprak tegen de datarentie-wet (zoals die illegaal wordt opgelegd door de Nederlandse overheid) kan Europol ook steeds lastiger het totalitaire plaatje compleet maken. Europol wil dus weer beter totalitair kunnen afluisteren en daarvoor moet de bewaarplicht geherintroduceerd worden. EU Totalitair, wel zo gemakkelijk.

Oh Verhofstadt… Wat zeg je nu toch weer allemaal

In het nieuws, uiteraard, was groot bijklussend VVD66 kopstuk Guy Verhofstadt, die weer eens lekker stond te fulmineren tegen de stem van het volk, tegen inspraak en democratie en vooral: tegen Trump. Ja, ze hebben het in het Europarlement toch maar moeilijk met de nieuwe VS President. Persoonlijk lopen de koude rilling mij echter over de rug als ik Verhofstadt hoor spreken. Toch wordt hij luid toegejuicht door zijn collega’s met uiteraard VVD en D66 voorop. (Herinner: 15 maart, stem anders!)

Het beschermen van de eigen inwoners en het beschermen van thuisland tegen destructieve buitenlandse invloeden die zich concreet negatief doen gelden, is kennelijk “going against human values”. (De EU heeft inderdaad niets op met het beschermen van haar eigen inwoners.) Gewoon omdat Trump als President gekozen is, betekent niet dat hij dit zomaar mag doen! (Oh!?) Trump heeft de verkiezingen trouwens helemaal niet gewonnen! (Oh!?) De VS meerderheid stemde immers op het Bush/Clinton partij-kartel. (Zo werkt het, ook met G.W. Bush vs Al Gore bijvoorbeeld.) De president gaat helemaal niet over het beleid in de VS, hij moet gewoon luisteren naar de rechters. (Oh!?) Dan valt hij over de lijst van 7 landen van Trump. (De lijst werd toch opgesteld door… Obama himself en overigens ook beleid van Bill Clinton.)

Verhofstadt, nota bene, verwijdt Donald Trump dat hij populisme en nationalisme aanwakkert. Over nationalisme gesproken, hoe zat het ook alweer met die EU-vlag op voetbalshirtjes? Over het opstoken van populisme: Wie organiseerde de anti-Trump demonstratie op het Malie-veld ook alweer? (Gewoon de overheid zelf: de PvdA. Stem anders!) Dus het aanwakkeren van populisme en nationalisme, kijk eens goed in de spiegel. Verhofstadt noemde daarna de sterk groeiende en democratisch verkozen UKIP partij gemakshalve maar een ‘Fifth Column’, vanwege hun goede relaties met Trump. Verhofstadt verwijt UKIP voorzitter Nigel Farage dat hij de president te vaak spreekt.

Ondertussen is Trump zelf uiteraard lekker bezig met de opruiming van het oude (criminele) partij-kartel in de VS, onder andere met ruime ontslagen bij Buitenlandse Zaken. U herinnert deze mensen als de club van Victoria ‘Fuck the EU’ Nuland die o.a. de staatsgreep in Oekraïne uitvoerde, de club die Gadaffi vermoordde, de club die Syrië in een slopende oorlog stortte, de club die ISIS en Al Qaida oprichtte en steunen, de club die de migranteninvasie op de been hielp, etc. Trump is die club nu dus aan het schoonmaken. Daar moet je je als partij-kartel politicus dan uiteraard wel tegen verzetten. Herinner hoe Verhofstadt stond te preken op het Maiden plein in Kiev, Oekraïne.

En toen kwamen de Godwins weer van stal

Uiteindelijk verzandt Verhofstadt in harde Godwins: Anti-EU gedachten zorgen namelijk altijd voor een tweede/derde wereldoorlog, het is immers de EU of oorlog. Farage en Trump krijgen hier letterlijk 20 miljoen doden in de schoenen geschoven. Heb niet het lef anders te denken over het beleid van de EU! “I am now seeing an American president that wants to be the leader of the fight against the free world.”  De onzin komt dik en snel, het gaat er als zoete koek in bij de Europarlementariërs. Geniet even mee, een elegant stukje uit de toespraak van de leider van VVD66 (de Verhofstadtgroep) in het Europarlement:

It’s a big risk to bid on nationalism and populism in Europe. We got it already in the past, we got already in the 20 Century, people who thought that nationalism and populatism was the solution for our continent. And they have created a group of atrocities we have ever seen, 20 million deaths Mr Farage, have nationalism caused in Europe.

And there is no family in the European Union who have not a grandfather or a grandmother or a son of a daughter who was not victim of that nationalism and of that populism. And that’s the reason why we have created the European Union to overcome, to make a continent of peace.

And I think, what I see for the moment, that is an American president, normally what doesn’t do an american president, take Roosevelt for example, he wanted to be the leader of the free world. I’m now seeing an American president wants to be the leader of the fight against the free world, against solidarity and against tolerance.

Alsjeblieft, daar mag je het mee doen. De angst voor Trump en Farage zit duidelijk diep. Na Trump en Farage kreeg Putin uiteraard ook een veeg uit de pan, die is kennelijk uit op de destructie van Europa. Toen werd Trump genoemd die ook uit is op de destructie van Europa. Trump vindt gewoon dat we moeten samenwerken in Europa, maar betwijfelt of de de EU-constructie voordelen biedt. Toen kwam Farage weer aan bod, ook hij is uit op de destructie van Europa. Wel nee, die wil een democratischer Europa, met inspraak en verantwoording. Farage wil een sterk Europa, is dus tegen de EU. Dan de migranteninvasie in het Zuiden, ook die zijn uit op de destructie van Europa. Dat laatste is zowaar waar, maar eigen schuld want resultaat van eigen beleid. De EU haalt de immigranten gewillig zelf op uit Libië met de Federale kustwacht/taxi-dienst Frontex.

Verhofstadt eindigt zijn betoog door het Europarlement op te roepen om terug te vechten als Europese Unie. Terug te vechten tegen de Europese bevolking, gezien zijn gehamer op nationalisme en populisme. Waar populisme letterlijk ‘de stem van het volk’ betekent, roept de leider van VVD66 politici op te vechten tegen de bevolking die wel zo’n beetje klaar is met dat vreemde EU-gedrocht en de eindeloze corruptie aldaar. Verhofstadt roept op te vechten om de misplaatste droom van het vierde rijk in stand te houden:

“I hope for once that all European leaders have the courage to stand up together with the European Parliament and fight back this bunch of nationalists and populists who want to destroy us.”

En ja, gelukt: de EU besloot officieel de trouwbeloften te gaan hernieuwen. Mooi man, die Verhofstadt. Mooi man, die VVD66.

De reactie van Nigel Farage (UKIP)

De reactie van Nigel Farage? Onbetaalbaar! Kijk, wat er hier is gebeurd. Hier stond iemand voor een manifest, werd daarop verkozen en werd aangesteld. En binnen 1 week werd daarna uitgesproken aan zijn electoraat dat hij zich aan zijn beloftes ging houden. Dat noemen we ‘echte democratie’. In tegenstelling tot het systeem dat we hebben in de Europese Unie, waar de ongekozen commissarissen, zoals Mogherini (EU Buitenlandse Zaken) hier, als enige het recht hebben wetgeving te initiëren. Het moet zeker een schok voor jullie zijn, dat een democratische leider doet waarvoor hij verkozen is.”

Uiteraard moest de nieuwe Europarlement voorzitter Tajani, die onlangs verkozen is door manipulatie en steun van Verhofstadt, toen uiteraard wel direct interrumperen. Dat Farage (hoewel hij geen ongelijk heeft) wel respect moest tonen voor het functioneren van het EU-apparaat. Tja…

farage e1486365461874

Een volwassen reactie in het Europarlement op de punten van Nigel Farage.

En dat is slechts de start van een geweldig betoog van Nigel Farage voor democratie en daadwerkelijk enige verantwoording afleggen aan een bevolking. Onbetaalbare (met uw belastingsgeld!) televisie, veel boeiender dan het spul op RTL en SBS uiteraard. De speeches van Farage zijn over het algemeen goed te genieten. Dat geldt zeker voor deze.

Hoe de EU omgaat met anders denkenden

Hoe gaat de EU om met mensen die geluiden laten horen die niet overeenkomen met de visie (propaganda) van het partij-kartel? Hoge boetes opleggen:

In afwachting van een reactie van zowel Farage als Le Pen, wordt hun EU-salaris alvast stopgezet. Op die manier ga je als Europarlement om met mensen die andere geluiden laten horen. Werkt dit nog niet voldoende? Dan heeft Minister Edith Schippers (VVD) nog een mooi nieuw voorstel ingediend: Opsluiting zonder proces. Ja, heb niet het lef om anders te denken dan de overheid wil dat je denkt. De EU is duidelijk volledig de weg kwijt.

De NOS praat over de Nieuwe Wereldorde

Dit is bijzonder:

KnipselHier is de NOS die zich zorgen maakt over De Nieuwe Wereldorde van… Trump? Eerst keuren we jarenlang al het wereldwijd globaliserende, slopende hegemonische, neoconservatieve ‘full spectrum dominance‘ beleid uit de VS goed, inclusief het internationaal totalitair samenwerken van inlichtingendiensten en een wereldwijd politiek partij-kartel (waaronder de EU) dat dit alles vergoelijkt en onze invloed, macht en welvaart weggeeft aan een anti-democratische bedrijvenlobby? En nu dat Trump slechts twee weken president is, begint de NOS ineens te spreken in Nieuwsuur over de Nieuwe Wereldorde?

Knipsel2OK, het gaat op de pagina zelf dus over ontbreken van De Nieuwe Wereldorde en het beschermen van de Nieuwe Wereldorde. Dat is uiteraard minstens even bijzonder, als je erover nadenkt. Na een zoveelste redactie is het geworden:

De nieuwe wereldorde na de komst van president Trump: Een nieuwe wereldorde, of beter gezegd: een gebrek daaraan. Dat is in het kort de zorg van de 28 EU-landen die in Malta bijeenzijn.

Kennelijk is het verkeerd als de reeds gevestigde totalitaire Nieuwe Wereldorde aangepakt wordt? Het is een ieder toch wel bekend dat de Nieuwe Wereldorde, zoals het internationale politieke partij-kartel die voor ogen heeft, gebaseerd is op de dystopie beschreven in ‘1984’? Niet alleen sprak de NOS (tot op de aanstelling van Trump) nooit over De Nieuwe Wereldorde – want dat is een ongebaseerd “complot” in de gestoorde hersentjes van alu-hoed gekkies – maar nu dat Trump er concreet tegen begint op te treden, is het ineens ‘a call to arms’ en begint de NOS hier op de voorpagina over te schrijven? We leven in vreemde tijden.

De uitzending over de Nieuwe Wereldorde waarnaar verwezen wordt is trouwens ook interessant. Er wordt besproken dat na het overleg in Rome, over een paar weken, de EU snel meer macht, vrijheid en mandaat moet krijgen. Bijvoorbeeld om ook zonder instemming van Nederland het EU Openbaar Ministerie gewoon erdoor te drukken. Of Nederland nu wil of zoals in dit geval: niet wil. De totalitaire EU moet immers door, en wel snel. Nieuwsuur: tenenkrommend materiaal, bangmakerij, bewust gedraai met termen, doelbewuste misleiding, de bevolking opzwepen voor eigen gewin… NOS medewerkers verantwoordelijk voor deze propaganda zouden ontslagen moeten worden. Ons belastinggeld hier wordt zeer zwaar misbruikt.

War is peace. Freedom is slavery. Ignorance is strength.

Lees ook wat Clingendael als bestuurlijk besluit heeft vastgesteld voor de Nederlandse overheid voor wat betreft de immigratie problematiek:

Volgens Fransje Molenaar, onderzoeker van Clingendael, zal er waarschijnlijk geen effectieve oplossing worden gevonden voor de toestroom, omdat de maatregelen worden genomen op basis van een aantal hardnekkige mythes.

Eerst denk je: Ha, goed! Eindelijk iemand die de kul-verhalen gaat doorprikken, maar dan:

 “De grootste mythe is dat we denken dat we migratie kunnen stoppen” zegt Molenaar vanochtend in het NOS Radio 1 Journaal.

En daar zijn we weer op bekend terrein. We negeren het feit dat we de omvolking van Europazelf als beleid hebben uitgezet. Herinner: Tegen de inteelt. We negeren dat de EU hier concrete afspraken (de zogenaamde ‘overnamemechanismen’) voor heeft gemaakt om die toestroom tot stand te brengen. We negeren dat de EU met Frontex, de officiële EU kustwacht/taxidienst, zelf de ‘asieleisers’ ophaalt uit Libië. En oh ja, we negeren dat de EU zich inzet om overal de grenzen wijd open te houden, inclusief de EU buitengrenzen.

Wellicht moeten we eens naar ons eigen beleid gaan kijken, in plaats van te wijzen naar populisme, nationalisme, Trump en Farage? Dus ja, die migratie kunnen we prima stoppen, dat wil de ongekozen politieke elite alleen niet, want die opdracht voor omvolking. Hoeveel echte oorlogsvluchtelingen heeft het buurland van Syrië Saoedi-Arabië bijvoorbeeld opgenomen? (Hint: geen enkele, heeft zelfs elke buurland-Syriër buiten de deur gehouden.) Waar echter geen politieke wil is, is uiteraard ook geen weg. Herinner het EU motto ‘There is no alternative’.

U weet trouwens nog wie de voormalig leider van de grootste migranten-donateur Libië heeft vermoord? Juist, dat was op Westers initiatief: de VS en de EU. En nu hebben we dus die instroom, Libiërs en Noord Afrikanen die direct genationaliseerd worden nadat ze door de EU Kustwacht Frontex worden opgehaald uit Libië zelf. Mede mogelijk gemaakt trouwens op kosten van VS miljardair George Soros en compleet gestoord beleid van het politieke partij-kartel. De EU politici werken niet voor u.

Wat vinden we verder nog in de bookmarks van afgelopen week?

In ander nieuws

Het EU belastinggeld wordt doelbewust uitgegeven:

powertothepieperDe EU wil als Federale Overheid in 2018 zelfstandig belasting gaan heffen in Nederland, naast dus de Nederlandse staatsbelastingen. Ik stel bij deze voor dat we dat dus niet gaan doen. Moet ons belastingsgeld nu echt ingezet worden voor een reclame voor aardappels? Dat lijkt me toch niet. En ondanks de type-fout in de schermafbeelding, is het echt: uw belastinggeld via de EU naar de Nederlandse Aardappel Organisatie. De populariteit van de aardappel is kennelijk een groot grenzenoverstijgend probleem geworden, aldus de EU.

Protest tegen CETA is meer nodig dan ooit: Ondertussen gaat de neoliberale staatsgreep op de bevolking door. CETA wordt volgende week woensdag wordt over het CETA gestemd in het Europarlement. Die is uiteraard groot voorstander en maakt geen zorgen over welke Europese bevolking dan ook. Met CETA komen echter alle Noord Amerikaanse bedrijven met brievenbus in Canada wel boven de Europese wet te staan. En dat blijft zorgwekkend.

In plaats van te protesteren tegen dit soort handelsverdragen, laten we ons echter liever misleiden door de oude politiek en grote media om tegen TPP-annuleerder Trump te gaan protesteren… Dat is een vreemd spelletje. Eveneens de spelletjes om onze privacy in te perken. Met de concrete acties van de huidige NL-lichting politiek om een totalitair, alles horend, alles ziend, alles bewarend, sleepnet te introduceren op ons Internet. Ronald Plasterk maakt heel wat overtredingen tegen de mensheid om dit sleepnet geïntroduceerd te krijgen. Maar dat mag kennelijk allemaal gewoon. De politiek van de angst, blijkt steeds weer multi-inzetbaar voor willekeurig wel doel.

NOS schrijft ‘Ons land heeft altijd al dieven als leiders gehad’: Even hoop je op wat eerlijke geschiedschrijving, bij de NOS. Het was bijvoorbeeld CDAer Lubbers die 30 miljard stal uit het pensioenfondsen systeem. (Tip: stem geen CDA!) Het is Rutte die een kaalslag pleegt op de sociale zekerheid, dwangarbeid herintroduceerde en een referendum negeerde. (Stem geen VVD66!) Het is Balkenende die inspraak en zeggenschap stal van de Nederlandse bevolking en weggaf aan de EU (CDA!). Het is Zalm (VVD!) die ons verarmde met de slechte inschatting van de gulden t.o.v. de euro en ons vervolgens die euro als slopend economisch beleid opdrong (volg deze link voor de recente speech hierover van Thierry Baudet in de tweede kamer). Eindelijk duidelijkheid bij de NOS? Neen: het was een uitspraak van een demonstrant in Roemenië. Grappig hoe dat gaat.

De Trump Massapsychose: De Anti-Trump gekte grenst aan een psychose.  Herinner wie de psychose aanwakkert: de PvdA onlangs met hun demonstratie tegen Trump. Ook de grote media: Der Spiegel toont een cartoon-afbeelding op de voorpagina waarin Trump bloederig het vrijheidsbeeld onthoofdt met een mes. Dat is de omgekeerde wereld uiteraard, onderdeel van de psychose. Als verongelijkte kinderen ageren de politici en media tegen Trump, met mede als doel Trump een belangrijk agendapunt te maken voor de verkiezingen. U wordt alvast voorbereid op die onzin. Doorzie het echter voor wat het is, misleiding en profilering met als doel de status quo (de tot nu toe onaantastbare macht voor het partij-kartel) in stand te houden.

Jokkebrokje Mark Rutte wordt weer geconfronteerd met Oekraïne: Het grappigste nieuws van de week is toch wel deze:

Oekraïne wil bij de EU én NAVO

Hoewel Mark Rutte bij hoog en laag volhoudt tegen het Nederlandse referendum omdat het gebaseerd op op onjuiste aannames, bevestigd Oekraine die aannames nog maar eens duidelijk. Oekraine wil wel toetreden tot de EU en de NAVO. En het verdrag dat Nederland weggestemd had, en toch gaat krijgen, is daarvoor een openingszet. Told you so. Oekraine gaat trouwens een referendum houden, maar weet kennelijk nog niet dat de EU juist daar niets mee heeft.

Er was echter zoveel meer moois:

Gelukkig is er nog de berichtgeving uit het alternatieve circuit, zoals:

Juist:

In a time of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.
— George Orwell

Het was weer een bijzondere week. Ik ben benieuwd welk een poppenkast ons voor wordt gehouden komende week. Tot dan: blijf nuchter, ontloop de psychose en doorzie het spel.

Lees de rest verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
groepsportret2 750

Het kabinet wil iets bewaren wat ze niet kan bewaren en zit nog steeds in de ontkenningsfase

schaliecowboys

Daar komen ze weer: De schalieGAS-cowboys, maar nu ook de schalieOLIE-cowboys