in , , ,

‘Coronaspoedwet maakt van premier Rutte een alleenheerser’

Screenshot nos

Aankomende week behandelt het parlement de coronaspoedwet. Deze wet maakt de weg vrij voor een staatsgreep door de staat.

De spoedwet bevordert premier Mark namelijk tot alleenheerser, zegt Arnold Karskens van omroep Ongehoord Nederland.

Zijn partner in crime, Hugo de Jonge, werd na een schimmige verkiezing leider van het . Die pleit nu kil voor de landelijke invoering van een coronavirus-app, zodat de staat precies kan nagaan waar je bent geweest en met wie je contact hebt gehad, aldus Karskens.

“De spoedwet geeft medezeggenschap aan virologen van het RIVM, die er eerder nog pijnlijk naast zaten bij de aanpak van de pandemie. De wet geeft ook macht aan de minister van voor het vervolgen van en het opleggen van een aan protesterende bejaarden op het Malieveld, terwijl hij de koning en de koningin op hun vakantie bij overtreding niet beboet en zich op zijn eigen bruiloft in Bloemendaal niets aantrekt van de 1,5 meter afstand.”

Verkapte dictatuur

Karskens wijst erop dat ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma de Jong-Schobbe
6 maanden geleden

Als dit doorgaat volgt er een bevolkingsopstand.

Rutte levert NL uit aan de NWO !!
6 maanden geleden

De feiten rond het Corona virus zijn absoluut geen argument om de premier absolute macht te geven.
Wereldwijd zien we een gedrag van regeringen alsof er een wereldramp heeft plaats gevonden, maar als we de cijfers bezien van slachtoffers dan blijkt dat er nauwelijks iets aan de hand is. Dit lijkt meer een greep naar de macht die absolute controle willen hebben over de burgers.

En ook als we zien dat er zo nodig een vaccin in ijltempo gemaakt moet worden waarbij een Bill Gates betrokken is die fervent voorstander is van het reduceren van de wereldbevolking en die nota bene patenten op zijn naam heeft voor het maken van het virus. En nog meer als je hoort dat de producent van het te ontwikkelen vaccin geen enkele verantwoordelijkheid draagt …dan springen toch alle alarmen op rood !!!!

Wat als staks Rutte maar verordonneert dat vaccins verplicht zijn ????
Vaccins waarvan je niet weet wat er in zit maar waar wel al de nodige berichten over rond gaan.

Het eigenzinnig handelden van de PM en leden van zijn regering de afgelopen jaren zijn van dien aard dat zeer ernstig getwijfeld moet worden aan de integriteit van deze regering.
Vreemde, foute en dure besluiten zoals het klimaat verdrag, uitfasering van aardgas, restwarmteprojecten met warmtepompen, windmolens en zonnepanelen, immigratie van grote aantallen analfabeten uit Afrika, het oneindig vergoelijken van het gedrag van migranten terwijl de gevangenissen vol zitten. Allemaal zaken die blijken niet te werken en heel veel geld kosten. En dan gaat Rutte ook nog even naar Brussel om de Zuidelijke landen financieel bij te staan op kosten van de burgers ….. NL is de afgelopen jaren achteruit gevlogen … voor de burgers wel te verstaan.

En wat te denken van Rutte die plotseling maar even openlijk spreekt over de Wereldorde ….. Wat is dat ???
Hij bedoelt de NIeuwe Wereld Orde … een fascistische wereldregering met de banken en corporaties via de VN als een groot polit bureau en een wereld populatie die als de plannen van de illuminatie door gaan sterk moet worden teruggebracht naar 500 miljoen mensen … (VN Agenda 21 en Agenda 2030).

De conclusie kan niet anders zijn als dat er iets heel erg fout is in NL maar ook in de rest van de wereld.
Deze regering moet weg en een zakenkabinet van betrouwbare en kundige mensen moet orde op zaken stellen.

Op dit moment is dat burgers massaal wakker en beseffen wat er aan de hand is en protesteren tegen deze regering.

Als je dit ziet, dan is het afgelopen met de “coronapandemie” 

Het gaat los: Ook VS wil coronavaccin goedkeuren zonder bewijs dat het werkt