in ,

Hoe kan het dat wij de toekomst kunnen voorspellen?

tk

Waarom vraagt niemand zich af hoe het kan dat websites zoals deze haarfijn in staat zijn om de toekomst te voorspellen?

Waarom gaat er nergens een lichtje branden als blijkt dat een “complot website” het iedere keer weer bij het rechte eind heeft?

Wanneer men in de mainstream media iets wil onderdrukken is het enige dat ze daarvoor hoeven doen, iets te bestempelen tot complottheorie. Als ze dat eenmaal hebben gedaan, dan hoeft voor dat bepaalde onderwerp alles wat “uit de complothoek” komt niet meer serieus genomen te worden. Daaruit volgt dan weer dat geen van de berichten “uit de complothoek” serieus genomen hoeft te worden en zo probeert men te voorkomen dat de waarheid naar buiten komt.

Maar, hoe kan het dan dat een website zoals deze iedere keer opnieuw in staat is om akelig nauwkeurig de toekomst te voorspellen? Bezitten wij dan geheime toverkrachten of een grote glazen bol waarin wij dat kunnen zien?

Nee, die bezitten wij niet, maar wij weten wel welke krachten er in de achtergrond bezig zijn en wat hun doel is. Als je dat eenmaal weet, dan is het voorspellen van de toekomst kinderspel.

Lees het volgende, afkomstig uit een artikel van een jaar geleden op deze website en vergelijk dat met de huidige situatie. Een jaar geleden werden wij voor gek verklaard met dit soort “complot theorieën” en nu zie je het voor je ogen gebeuren.

Omdat dit Nederland is, waar men ogenschijnlijk in vrijheid leeft, gaat misschien de overheid niet zover om het te verplichten, maar komt het wel met allerlei verplichte maatregelen waardoor er toch in de praktijk een dergelijke verplichting ontstaat.

Zeker is dat het argument van “alleen iemand die gevaccineerd is kan volledige vrijheid genieten” op allerlei mogelijke manieren uit de kast zal worden getrokken. Hierdoor hoeven ze dan niet perse de vaccinatie verplicht te stellen om het hetzelfde effect te kunnen bereiken.

Je krijgt dan een maatschappij waarbij gevaccineerden een soort digitaal vaccinatiepaspoort krijgen waartoe afgelopen 31 maart, hoe “toevallig” de wet al is aangepast. Vooralsnog zal het verlopen via bijvoorbeeld de mobiele telefoon en later als een ingebouwde chip want dat is veel praktischer.

Ondernemingen zoals openbaarvervoerbedrijven, luchtvaartmaatschappijen, betaald voetbalverenigingen, supermarkten, kortom ieder bedrijf waar mensen naar binnen komen, zullen verplicht worden om dat vaccinatiepaspoort te controleren voordat mensen naar binnen mogen.

Je kunt hierbij denken aan een soort toegangspoortjes zoals ze die nu al hanteren bij het OV. Poortjes die opengaan als je je digitale vaccinatiepaspoort laat scannen. Later zullen ook de andere kleinere winkels volgen, want niemand wil nog in de buurt zijn van een niet gevaccineerde.

xxx

Mensen die kritisch zijn over vaccineren zullen nog extremer worden geclassificeerd dan nu en worden de paria’s van de maatschappij, zij zullen dankzij de permanente hersenspoeloperaties worden gezien als een grote bedreiging voor de volksgezondheid. In de praktijk zal dit betekenen dat zij straks niets meer kunnen.

Zij zullen gevaccineerde mensen moeten inschakelen om boodschappen voor hen te doen in de supermarkt omdat ze zelf niet naar binnen mogen en als zij niet over eigen vervoer beschikken dan blijven ze op de locatie waar ze zich nu bevinden.

Onderschat dit alles niet, want dit gaat komen, net zo zeker als de jaarlijkse blauwe brief op de mat die zegt dat je mag aangeven met hoeveel je dit jaar de staat verplicht gaat sponsoren.

Nu zie je langzaam maar zeker het volgende soort berichten verschijnen in de mainstream media:

De zogenaamde “wappies” riepen vanaf het begin van de coronacrisis een hele boel dingen. Bijvoorbeeld dat we uiteindelijk allemaal een mondkapje zouden moeten dragen, dat er een lockdown zou komen, dat die lockdown steeds weer verlengd zou worden, dat we allemaal aan het vaccin zouden moeten, dat er een samenleving zou komen waarin we ofwel continu getest worden dan wel met een vaccinpaspoort over straat moeten, en ga zo maar door.

Steeds weer werden mensen die dat zeiden weggezet als “gekken.” Zij gingen veel te ver. Dat zou allemaal niet gebeuren. Haha, knettergek!

Nou, in de tussentijd weten we dat een heleboel van die voorspellingen helaas waarheid zijn geworden.

Je ziet bewaarheid worden dat de medewerkers van Klaus Schwab precies weten wat er gaat komen.

https://twitter.com/PoemPie_Loempie/status/1369399635035488265

Niet: “nee dat moet nooit kunnen. Ook niet: “nee dat kan momenteel niet, en gelukkig maar.” Maar: “Nee, dat kan nú nóg niet, nee.”

Maar, als onze voorspelling tot nu toe klopt, dan ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pixabay dna schade vaccin

Moderna onthult de geheimen van mRNA vaccins: het leven hacken

pixabay zelfmoord vaccin 02 480x300 1

Noorwegen meldt 3 ernstige gevallen van bloedstolsels en hersenbloedingen na vaccinatie met AstraZeneca