in ,

Noorwegen meldt 3 ernstige gevallen van bloedstolsels en hersenbloedingen na vaccinatie met AstraZeneca

, een van de landen die het gebruik van AstraZeneca Plc’s - hebben opgeschort, zei dat drie mensen die de injectie kregen, worden behandeld voor ernstige bloedstolsels en hersenbloedingen, maar dat het te vroeg was om te zeggen of er een verband was.

De mensen, die allemaal “jonger waren”, hadden een verminderd aantal bloedplaatjes in het bloed, zei het Noorse Geneesmiddelenbureau in een verklaring op zaterdag.

Noorse gezondheidsautoriteiten vertellen mensen onder de 50 die de AstraZeneca-injectie in de afgelopen 14 dagen hebben gekregen, om een ​​arts te raadplegen als ze zich ziek voelen of huidbloedingen ontdekken meer dan drie dagen na .

Noorwegen volgde donderdag landen, waaronder , die het gebruik van het vaccin stopzetten vanwege bezorgdheid over bloedstolsels nadat een persoon in Oostenrijk stierf en anderen ziek werden na te zijn ingeënt.

Lees verder bij de bron: Bloomberg


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoe kan het dat wij de toekomst kunnen voorspellen?

Verkiezingsfraude 2021: Mark Rutte en Sigrid Kaag