in ,

Lara Trump: Donald Trump ‘waarschijnlijk’ geïnteresseerd in presidentiële run van 2024

trump 1547682357
geralt / Pixabay

De schoondochter van voormalig president Donald Trump en voormalig senior adviseur Lara Trump gaven aan dat hij “waarschijnlijk” geïnteresseerd is om zich kandidaat te stellen in 2024.

Bij het bespreken van de geplande verschijning van de voormalige president op de Conservative Political Action Conference (CPAC) in Orlando, Florida deze week – zijn eerste publieke optreden sinds hij het Witte Huis verliet – noemde Lara Trump hem het ‘hoofd van de Republikeinse Partij'.

​ ‘Ik dat deze man de heeft veranderd en dat hij onze partij, de Republikeinse Partij, heeft veranderd. Er is geen twijfel over mogelijk.”

De opmerkingen van zijn schoondochter kwamen slechts enkele dagen nadat hij Newsmax's Greg Kelly had verteld  dat het “te vroeg” was om zo'n beslissing te nemen over zijn politieke toekomst.

“Het is te vroeg om te zeggen, maar ik zie veel geweldige opiniepeilingen, dat is zeker”, zei Trump. ​ Ik zal het nog niet zeggen, maar we hebben een enorme steun en ik kijk naar poll-cijfers die door het dak gaan. 

Trumps senior adviseur Jason Miller zei vorige week dat de voormalige president in zijn CPAC-toespraak de toekomst van de GOP en de lessen die zijn geleerd in de verkiezingscampagne van 2020 zal bespreken.

Trump is van plan zijn mening te geven over de groeiende GOP-steun voor zijn “America First” -agenda, evenals over wat de Republikeinse Partij zou kunnen doen om overwinningen te behalen bij de van 2022 en 2024, vertelde Miller aan Newsmax op 20 februari.

“Ik denk dat je president Trump aanstaande zondag de 28e gaat horen praten over de toekomst van de Republikeinse Partij en het aantal lessen dat we hebben geleerd in 2020, waar we zagen dat president Trump een recordaantal Afro-Amerikaanse kiezers, Latijns-Amerikaanse kiezers aan de kant van de GOP, grotere aantallen dan we hebben gezien in de moderne Republikeinse presidentiële geschiedenis, ”zei Miller. “We moeten deze kiezers betrokken houden bij de partij.”

Volgens voormalig senior adviseur van Trump, Stephen Miller, zal Trump ook een optimistische visie voor de uiteenzetten en zich concentreren op het verzet tegen , het nieuw leven inblazen van de Amerikaanse productie, het ontmantelen van het monopolie van Big Tech, het heropenen van scholen en het beveiligen van de grens, andere onderwerpen.

Lees verder bij de bron: ZeroHedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e8d4434f56a514ea898675c6203f78083edbed5356784c772a72 640 coronavirus e1582500128626

‘Dit gaat al lang niet meer over een virus, maar over totale controle’

bah 1560240710

Albert Heijn doet het gewoon en past leveringsvoorwaarden aan: vertraging door ‘epidemieën en pandemieën’ beboet