in , , , , , , ,

Och, och, och het was me toch weer een weekje wel: CETA, Asielvisum, EU pensioenfonds, Afluisterstaat, Trump

e83cb00f2ef0053ecd0b470de7444e90fe76e6dd1cb3154990f9c8 640 stress

Het was weer een mooie week voor de EU, voornamelijk vanwege het opdringen aan Europese inwoners van een inspraak-slopend handelsverdrag. Ja, sinds deze week staan Canadese bedrijven en andere bedrijven met een brievenbus in Canada boven de wetgeving in Europa. Het CETA-handelsverdrag is vanaf deze week dus operationeel. Ja, we zijn door EU carriere politici weer een samenleving slopende wetgeving ingerommeld. De EU ontneemt de lidstaten weer flink wat zeggenschap over eigen toekomst.

burgars

De EU brengt ons deze week de Corporatocratie.

In een schrijven van het AD wordt de absurditeit van de acties van het Europarlement snel duidelijk:

Het vrijhandelsverdrag CETA dat de Europese Unie en Canada eind oktober ondertekenden is vandaag goedgekeurd door het Europees Parlement. Met tien minuten vertraging omdat Parlementsleden door een massabetoging hun Straatsburgse vergaderpaleis niet binnen konden, begon het Europese Parlement vanmorgen zijn goedkeuringsdebat over het omstreden handelsverdrag met Canada.

Carrière politici die EU partijpolitiek bedrijven

Juist. De carrière politici van de EU doen de bevolkingen weer een slopend verdrag aan. Een verdrag waarmee de EU weer flink macht grijpt over de lidstaten. Een verdrag dat vertraging ondervond omdat de ‘parlementariërs’ niet binnen konden komen vanwege de vele mensen die stonden te demonstreren. Democratie volgens de EU. CETA is echter alles behalve ‘a slam dunk’:

Het handelsverdrag werd aangenomen met 408 stemmen voor, 254 stemmen tegen en 33 onthoudingen. Van de grote Nederlandse partijen stemden CDA, VVD en D66 voor het verdrag, GroenLinks tegen en de PvdA onthield zich.

CDA, VVD en D66 geven gratis stemadvies aan de burgers, GroenLinks en PvdA waren laf, die onthielden zich van stemmen. GroenLinks en PvdA waren uiteraard voor, maar durfden niet te stemmen in verband met de verkiezingen. Dus onthielden ze zich. Laat je echter niet misleiden, GroenLinks en PvdA gooiden de bevolking en de democratie net zo hard onder de EU-trein als CDA, VVD en D66.  Herinner: 15 maart, stem anders, stem niet op CDA, VVD, D66, PvdA en GroenLinks. Er zijn deze keer geweldige alternatieven!

Wat was uiteindelijk de deal-maker? Er zat weer een commissaris te huilen. Herinner de modus operandi van Frans Timmermans bij zijn promotie-presentatie voor het EU vice-voorzitterschap / de MH17 aanklacht / annexatie van Oekraïne. Die aanpak werkte dus ook voor CETA. Gefeliciteerd allemaal, we zijn er weer mooi ingerommeld door de EU carrière politici. Onder zeer luid protest van de bevolking.

Gelukkig is de CETA race nog niet volledig gelopen. Het moet – dankzij een vreemd kado van Juncker – nog langs de parlementen. Had u zich al ingeschreven voor het CETA referendum? Alsnog even doen!

De Media-Hetze tegen Trump

De media blijft ondertussen maar bezeten van hun hetze tegen Trump. Was tot voor kort alles wat de VS president (Obama) deed geweldig, nu is alles wat de VS president (Trump) doet gek, waanzin en bizar. Tot zelfs nu hoe de man een hand geeft. Ja, Obama mocht rustig dubbele duivelse handgebaren maken (en dat deed hij frequent, als ook Michelle) maar als Trump wat spastisch schud, of klopt met zijn vrije hand, dan kopt de NRC meteen met grote letters. Ook Volkskrant is er vol van. Ja, echt waar, de Nederlandse media vinden CETA geweldig, maar gaan volledig los op het klopje van Trump. De handdruk van Trump maakt zelfs slachtoffers volgens NRC. De Trump-hetze in media, alles mag om u af te leiden van de echte zaken.

obama handsign

Deze handgebaren waren dus prima, want Obama.

Wat zeer recente voorbeelden van de hetze: Openlijke vijandige president, robbertje vechten met de pers, alsof Trump niet uit de campagne-stand kan komen, de ideale biotoop voor de voormalige reality-tv-ster, Amerikaanse media spreken schande van Donald Trumps persconferentie, probeerde het nieuws te ontwijken door ander nieuws te maken, ‘Oneerlijke’ president gaat tekeer tegen ‘oneerlijke media’. Totale waanzin in persconferentie Trump, media komen woorden tekort om hun verbazing te beschrijven over het spektakel in het Witte Huis. Nog nooit trok een president zo fel van leer. Hier zijn nauwelijks woorden voor, het was grappiger dan The Apprentice, maar enger dan The Walking Dead.

Het afgeven op Trump gaat nog even door: Marathon tirade tegen de media. Het is totale waanzin wat we elke dag zien. Hij kan beter een therapeut inhuren, dan dit op live-televisie te doen. Nieuwe tirade, gedrag president is krankzinnig. Een razende, opscheppende, slijmende, boze Trump. Zelfs Telegraaf filiaal GeenStijl doet mee: blijft zich als een boze kleuter op het schoolplein gedragen. CNN maakte het ook mooi: Trump, get to work and stop whining. De Mirror: Trump warns of a ‘nuclear holocaust like no other’ if he can’t reach a good deal with Russia. De roast van Trump gaat lekker door, de media houdt zich duidelijk niet in.

Al het bovenstaande gaat over slechts één persconferentie waarin Trump de nieuwe minister van werkgelegenheid aankondigde. Men neemt Trump kwalijk dat hij 75 minuten staat te praten. Behalve dat Trump zijn boodschap in minder dan 25 min uitspreekt. Trump voelde daarin duidelijk de noodzaak ook de resultaten eens te delen van de werkzaamheden van afgelopen twee weken. Trump heeft daarbij duidelijk een andere stijl dan Obama. Trump vraagt zich op gegeven moment hardop af, dat als elk telefoontje dat hij nu pleegt reeds direct gelekt wordt in de media, hoe hij dan echte zaken moet gaan doen over lastige onderwerpen als Noord Korea en Rusland… De pers lekt letterlijk alles.

Na de toespraak krijgt de pers de kans om vragen te stellen. Dat is inclusief de pers die zo negatief, verdraaiend en vernietigend schrijft over het functioneren van Trump, de ‘journalisten’ die steeds van die achterlijke, sturende vragen stellen waarmee ze Trump in problemen proberen te brengen. Trump sprak tijdens zijn persconferentie deze vijandige pers aan op hun gedrag, zoals primair uiteraard CNN. Dat is terecht en dat is ook leuk om te zien. Eindelijk iemand die dat vreemde gedrag van de reguliere media gewoon eens benoemt. Dat zijn de journalisten uiteraard niet gewend!

De persconferenties worden tegenwoordig daarom allemaal gepubliceerd door team Trump zelf, om de totale onzin in de pers te weerleggen. Het leuke is, bekijk de persconferentie gewoon zelf eens! Zie gewoon hoe ongelofelijk achterlijk de de NOS en andere grote reguliere media verslag leggen van dit optreden. Dit is duidelijk niet een video die de mensen willen zien die Trump bestempelen als de nieuwe Hitler en de duivel zelve. En het dreigen van Trump met de nucleaire holocaust? Zoek zelf het nucleaire dreigement van Trump eens op rond 57 minuten. Juist… Aanschouw de onzin erover in de media.

Je wordt zelfs in Nederland beïnvloed over Trump, omdat hij in de VS de elitaire status quo in gevaar brengt, en ook jij moet met deze onzin nu afgeleid worden. Ondertussen rolt men in de VS bijvoorbeeld wel even een groot human trafficking netwerk op, waaronder kindermisbruik… En tijdens de Trump-hetze in de EU: CETA erdoor, EU pensioenen verder omhoog, immigratie verder opdringen, etc.

De EU grijpt weer geld

Het EU pensioenfonds was in het nieuws, heeft te lage dekkingsgraad. Dan kent u het recept: Pensioenen “indexeren”, dat wil zeggen: verlagen. De dekkingsgraad voor Nederlandse pensioenfondsen is 105%. Gaat men onder de 105%, dan direct pensioenen omlaag. Maar zou de EU echt haar eigen pensioenen verlagen? Neen. Verhogen! Daar gaat dus weer 270 miljoen euro van uw belastinggeld naar het EU pensioenfonds. Het is weer de bekende, ouderwetsche EU zakkenvullerij. Probleem opgelost? Behalve dan dat de dekkingsgraad niet net onder de 105% kwam, maar staat op… 37%! En met het recht op 1276 euro per maand aan pensioen na slecht 5 (!!) jaar EU-“werk”, kan je uittellen dat 270 miljoen niet voldoende is om dat zwarte geldgat te vullen.

Volgens het CBS heeft de helft van alle Nederlanders een aanvullend pensioen van onder de 1000 euro. En daarom stemden de EP’ers gisteren massaal voor meer EU.

Zelf de NOS – één van de grootste pleitbezorgers voor de EU in Nederland – noemde recent weer het EU pensioenfonds absurd. Nog wat stemadvies:

Oud-Europarlementariërs Ria Oomen-Ruijten (CDA) en Hans Blokland (ChristenUnie) zijn lid gebleven van de omstreden aanvullende pensioenregeling terwijl hun fracties in 1999 en 2005 hadden toegezegd dat ze er geen gebruik van zouden maken.

Overigens weer een prachtige illustratie hoe de EU wordt verkocht aan Nederland. Ja, de EU is excessieve zakkenvullerij, maar dat is goed, want we zeggen als NL politici dat we daar niet aan mee doen. Dus, job well done. En 1250 euro/m pensioen weer verdiend. En zoals u weet, maakt het Nederlandse parlement zich niet druk over het verdampen van de Nederlandse pensioenmiljarden.

De EU kondigde deze week ook alvast een nieuwe naheffing aan, zegt ‘Brussel verrast door onverwacht goede prestaties Nederland’. In EU-taal is dat de naheffing vooraankondiging. Prestaties omhoog? Meer betalen. Dank je wel Nederland.

In ander nieuws

Meer EU, altijd maar weer Meer EU! Nu met EU Leger. Onze favoriete gestoorde EU federalist, Verhofstadt, was weer in het nieuws. Hij is binnen de EU zijn zelfbenoemde ‘counter revolution’ aan het bedrijven, strijdt voor een eigen EU leger. Jawel, de EU wil zelf zeggenschap krijgen over de levens van onze jonge mannen. Herinner het optreden van Verhofstadt in Oekraïne, waar hij samen met VVDer Hans van Baalen de bevolking aan het ophitsen was tegen Rusland als voorbereiding voor de EU annexatie, en je weet uiteraard genoeg. Het acteren van VVD66 in de EU, u krijgt hier wat gratis stemadvies van de Verhofstadtgroep. Maar ja, hervorming van de EU is nu eenmaal nodig, want de EU heeft geen vrienden… Dus, snel meer EU!

De MH17 Doofpot blijft gesloten: Even leek er weer een kans dat de deksel een stukje van de doofpot zou gaan. Pieter Omtzigt van (bizar, maar waar) CDA stelde kamervragen over het vreemde gedrag van de overheid. De antwoorden kwamen terug. De deksel blijft stevig op de doofpot.

Ten aanzien van de (concept) interviewverslagen heb ik uiteengezet dat aan de geïnterviewden is toegezegd dat hun gesprek strikt vertrouwelijk zou zijn en blijven. De schriftelijke aantekeningen van de onderzoekers […] worden uitsluitend bewaard met het oog op de wetenschappelijke controleerbaarheid van het onderzoek. Het schenden van deze afspraak zou vanuit het oogpunt van wetenschappelijke ethiek niet correct zijn jegens de geïnterviewden.
De JIT-overeenkomst leent zich niet voor openbaarmaking omdat hierin operationele afspraken over een lopend strafrechtelijk onderzoek zijn vastgelegd. Vanzelfsprekend hecht Nederland eraan dat het onderzoek niet wordt geschaad en dat dit in vertrouwelijkheid kan plaatsvinden.

Aldus de verantwoordelijk minister over de innige samenwerking met de criminele Oekraïnse inlichtingendiensten, die nota bene zelf een verdachte in het onderzoek zijn. Het onderzoek leiden naar crimineel gedrag van jezelf, we herkennen het uiteraard van het onderzoek naar pedofilie in de top van justitie, dat geleid werd door… Fijn dat eindelijk de onderste steen boven is en er openheid is over wat er is gebeurt. Not, we worden er continu over voorgelogen.

Meer ‘bijzonder’ nieuws

Er wordt zoveel gestoord nieuws in omloop gebracht dat het bijna niet meer bij te benen is.

De EU blijft Europa immigranten opdringen, introduceert het ‘Asielvisum’.

Als laatste toch nog weer even een blik op de problematiek van de door de EU opgedrongen immigranten. De EU stelling blijft: ‘voorliefde voor het eigen volk leidt altijd tot wereldoorlogen‘. De business case van de EU is dus: ‘Zo snel mogelijk en zo grondig mogelijk de Europese samenlevingen slopen voor eeuwig blijvende vrede!’

En de EU laat er geen gras over groeien. Was vorige week de EU commissaris van Buitenlandse Zaken nog in het nieuws met de mening dat Europa zou instorten zonder vele moslim immigranten, deze week dringt de EU ons immigranten op door een speciaal asielvisum te introduceren waarmee ‘vluchtelingen’ zonder mensensmokkelaars naar Europa moeten kunnen reizen. Jawel, op aandringen van de EU rechter moeten ‘vluchtelingen’  nu bij elke ambassade een speciaal ’asielvisum’ kunnen aanvragen waarmee ze naar Europa kunnen afreizen. Moet, verplicht, van de EU. ‘Nee’ is door de EU rechter verboden.

Asielzoekers kunnen binnenkort dus een visum krijgen bij alle buitenlandse ambassades van de EU, om zo legaal naar bijvoorbeeld Nederland te komen om asiel aan te vragen. En Nederland mag immigranten daarna ook nog eens niet weigeren, want immigratie moet. Asielvisumchaos volgt uiteraard. De EU verplicht ook direct definitieve nationalisatie van immigranten. En daarna uiteraard: Gratisland. ‘Iedereen kan nu overal ter wereld asiel aanvragen’, en de EU verplicht Nederland vervolgens dan die ook af te geven. Gestoorde chaos, mogelijk gemaakt door de EU. VVD doet voor de bühne alsof ze er iets tegen gaat doen, doet dat uiteraard niet. Wat van de EU moet, dat moet. En de VVD is de grootste fan van de EU in Nederland en groot fan van immigratie. Herinner Rutte’s en Merkels dealtje. Herinner: 15 maart kunt u weer stemmen.

De lidstaten in de problemen door dit slopende EU beleid

Dat lidstaten in de problemen komen door al die door de EU gewenste en opgedrongen immigratie, maakte één burgemeester in Italië maar weer duidelijk: liet een grote berg zand op de toegangsweg storten om immigranten buiten te houden. Ondertussen moeten Zweedse vrouwelijk ministers de walk of shame lopen met een hoofddoek bij staatsbezoek in Iran. Tja… Eén bevolking past zich aan aan de ander, en de ander niet. Eén keer raden welke welke is. En dan discriminatie blijven roepen.

Ondertussen blijkt uit onderzoek van een organisatie die absoluut vóór immigratie is, dat de inwoners van Europa in meerderheid genoeg hebben van de immigranten. Ja, Trump-stijl immigratie beperking zou uiteraard een verschil kunnen maken, behalve uiteraard dat de EU juist wel immigratie wil. Dus kwamen al snel de ‘fact checkers’ in de lucht om u te misleiden: Trump-stijl grenzen dichtgooien zou had veel terreur kunnen voorkomen: Onwaar.

Wat deze jokers bedacht hebben was het volgende: omdat alle terreurveroorzakers reeds geïmmigreerd waren, had grenzen sluiten voor immigratie geen verschil gemaakt. Dat is als het bedenken dat het dichtdraaien van de kraan lekkage niet doet stoppen, omdat er overal al water over de vloer loopt. Zo is het gemakkelijk fact checken uiteraard. De journalistiek studenten bij de Universiteit van Leiden concluderen echter volhardend: Trump-stijl grensbescherming: ‘flauwekul’. Het is de journalistieke toekomst aan het woord, het zo treurig gesteld met de journalistiek dat het bijna grappig wordt.

Uiteraard mag ondertussen geen enkel land ontsnappen aan de EU-dictatuur, de ongekozen EU vice-keizer Timmermans zegt stellig, ‘we houden alle landen in de EU’. Dat het maar duidelijk is voor de bevolking, de EU is Hotel California: You can check out any time you like, but you can never leave.

De Afsprong

Om ‘de week waarin’  toch nog positief af te sluiten, luister naar het geweldige betoog weer van Nigel Farage.

Het was met CETA, het sleepnet, Trump en de immigranten weer een mooie week voor de carrière politici en hun opdrachtgevers, helaas weer een slechte week voor de bevolking. Vreemd hoe het volk niet meer door de volksvertegenwoordiging wordt vertegenwoordigd. Ik ben dan ook weer benieuwd welk een poppenkast ons komende week weer wordt voorgehouden. Tot dan: blijf nuchter, ontloop de psychose en doorzie het spel.

Lees de rest verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2929314118 6997826d28 koenders e1487443459896

‘Papa’ Koenders lanceert commissie voor normen op internet

233067705 df0d9b2600 russia oil

Ondanks alles blijft Rusland nog altijd de belangrijkste olieleverancier van Nederland