in

13 Herkenbare zaken bij Valse-Vlag-operaties

3836263599 9ffc5db181 false flag1 e1484301531772

Mensen die hun vermogen tot zelfstandig nadenken gebruiken, die onze en andere regeringen niet zomaar geloven en kritische vragen (blijven) stellen, zijn onderhand experts geworden in het identificeren van geënsceneerde valse-vlag-gebeurtenissen. Met zoveel PSYOPS (Psychological Operations, psychologische oorlogsvoering) heeft men de laatste tijd goed kunnen oefenen. Maar, zou het script complexer kunnen zijn? Worden we voor de gek gehouden? Houden we er rekening mee, dat de events gebeuren in een tijdperk met Artificiële Intelligentie..?  Deze zeer geavanceerde wereld – met onvoorstelbaar diepe niveaus van politieke corruptie – is gericht op het wegnemen van onze burgerrechten en vrijheid en het versterken van hun Nieuwe Wereldorde.valse vlag terrorisme Matrix

Deze complexe werkelijkheid met diepe lagen is iets wat veel mensen weigeren onder ogen te zien. Als je deze confrontatie niet aangaat, dan zal je nooit in staat zijn dieper te graven in de structuur, bedoelingen en mechanismen achter de chaotische en geënsceneerde PSYOPS valse-vlag-events. Let op, ik gebruik de termen ‘valse-vlag-event’ en ‘geënsceneerde gebeurtenissen’ door elkaar, want soms is het moeilijk te bepalen. Je zou kunnen zeggen dat een valse-vlag-event een soort van geënsceneerde gebeurtenis is.

We kennen de verschillende varianten inmiddels wel: een schietpartij door een gestoorde, vermeend eenzame en gewapende man, een ‘lone wolf’, een eenling, de uitgekozen zondebok voor een bepaalde gebeurtenis. Of een schietpartij, waarvan de regering met terugwerkende kracht dankbaar zegt, dat we deze gebeurtenis op het conto van ‘IS’ kunnen zetten, of een door ‘ISIS geïnspireerde’ of ‘verwante’ groepering.paspoort terrorist

De afgelopen tijd merken we de focus op een gemanipuleerde rassenoorlog, waarbij schuttters alléén naar politieagenten op zoek gaan of alleen naar ‘blanke’ politiemannen (scherpschutter in Dallas, schietpartij in Baton Rouge). Deze schietpartijen zijn olie op het vuur van de spanningen tussen rassen en klassen, terwijl de politiestaat en sympathie voor de politie een flinke stimulans kennen.

De relatie die ontegenzeggelijk bestaat tussen de CIA en het gefabriceerde ‘Al Qaida’, is regelmatig het onderwerp van spotprenten, zoals deze.

Ongeacht het type event, bewijs van de zogenaamde verdachte schutter op de plaats van de misdaad krijgen we zelden of nooit te zien. Het is al weken geleden dat Omar Mateen bij een schietpartij in gayclub Pulse in de stad Orlando voor vijftig dodelijke slachtoffers zorgde en niemand heeft feitelijk bewijs gezien. Waar is het videomateriaal? Maar nee, hoor: de meeste mensen nemen zo’n verhaal direct voor waar aan. Het schijnt te stressend te zijn om iets te geloven wat niemand zegt; andersom gezegd: we lopen als schaapjes in een kudde, achter de voorste aan…

De relatie die ontegenzeggelijk bestaat tussen de CIA en het gefabriceerde 'Al Qaida', is regelmatig het onderwerp van spotprenten, zoals deze.Hetzelfde geldt voor de chauffeur van de vrachtwagen en ‘terrorist’ in Nice en de vermeende lone wolf schutter in Dallas, Texas. Deze tegenstrijdigheden zijn oppervlakkig, dit artikel wil er verder op ingaan. We raken allemaal gewend aan dit soort gebeurtenissen. De meeste mensen spenderen niet veel aandacht aan alle feiten die ons via mainstream media worden voorgeschoteld.

En vervolgens slikken we de verhalen als zoete koek. Als de media een gebeurtenis 24 uur per dag herhalen en dat dagenlang blijven doen, als je er echt niet meer van kan wegkijken, dan wordt zo’n event reusachtig, omdat de overheid en de massamedia ons dat vertellen. Zo’n gebeurtenis maakt deel uit van een grotere agenda. Vaak zijn journalisten bij kranten en Tv/Radionieuws zélf niet eens op de hoogte van de mogelijke andere varianten, of nog heftiger: het ‘feit’ dat veel ‘terroristische gebeurtenissen’ doorgestoken kaart bleken. Propaganda om burgers in angst te krijgen om geheime (geo-politieke) agenda’s te realiseren. Ken je deze uitspraak van Robin Cook?

Robin Cook Al Qaeda
De verborgen agenda en het event zelf zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De massa is geconditioneerd om op een gepresenteerd probleem op een bepaalde manier te reageren, waarvoor vervolgens de oplossing zal worden geboden. Dit proces van ‘probleem, reactie, oplossing’ is overduidelijk. De mechanismen van het script zijn zichtbaar voor iedereen, maar zoals eerder vermeld, wie heeft werkelijk enig idee hoe diep het mechanisme van zo’n geënsceneerde gebeurtenis gaat?

De volgende 13 elementen kunnen de aandacht vestigen en het bewustzijn vergroten van de (niet zo heel erg) verborgen agenda bij geënsceneerde valse-vlag-events.

breaking-terror-alert

1 – Men gebruikt triggerwoorden als: ‘Breaking News’, ‘Laatste nieuws’
Echt, de woorden ‘Breaking News’ zijn een heuse PSYOP-zin. Elke professionele hypnotiseur kan u vertellen dat woorden en zinnen heel belangrijk zijn als het gaat om iemand hypnotiseren (hier). De mainstream media neemt om het grote publiek te bereiken de toevlucht tot het gebruiken van zulke trigger-woorden. Omdat het goed werkt.

‘Breaking News’ is waarschijnlijk de meest effectieve triggeruitdrukking die er is in het huidige Amerika. Als je deze woorden hoort stop je onmiddellijk met wat je ook aan het doen bent. De woorden dwingen je om aandacht te besteden aan de nieuwe informatie, die levens veranderend kan zijn. Ik ben er zeker van, dat als je onder gecontroleerde omstandigheden iemands vitale functies zou monitoren, dat er op de woorden ‘Breaking News’ in het lichaam een directe reactie volgt. Laten we bewust zijn van deze triggerwoorden, die bij geënsceneerde valse-vlag-gebeurtenissen de eerste toon zetten.

2 – Toon, spraakpatroon en neuro-linguïstische effecten van de boodschap
Met klassieke spraakpatronen die autoriteit uitstralen en het gebruik van neuro-linguïstische termen worden onbewust boodschappen aan de luisteraars overgebracht. Velen van ons denken hier geen seconde over na. Welk segment van het mainstream media nieuws je ook bekijkt, er wordt op een bepaalde manier gepraat, in officiële woorden vertelt men het publiek ‘wat het gecertificeerde, officiële en ware verhaal is’. Op deze Wikihow pagina wordt uitgelegd hoe dit fenomeen werkt (hier).

Nieuwsverslaggevers worden getraind om overtuigend en zelfverzekerd te klinken. Dit spraakpatroon, het gebruik van bepaalde sleutelwoorden en maniërisme dragen allemaal bij aan de eerste hypnotische fase, waarin het officiële verhaal wordt gebracht en ‘verkocht’ aan het publiek. Wanneer je een volgende keer kijkt naar het Nieuws, let er op. Merk op hoe het spraakpatroon vergelijkbaar is met nieuwspresentatoren in alle mainstream media-gerelateerde netwerken.

3 – Aantal doden en gewonden wordt gebruikt om psychologische reactie te manipuleren

CIA Casey disinformatieDe door de Illuminatie-CIA gecontroleerde media vermeldt de laatste tijd, om de urgentie aan te dikken, het aantal dodelijke slachtoffers dat is gemaakt tijdens een gebeurtenis. Als er ‘slechts’ één, twee of drie personen zijn gedood betreft het een niet zo belangrijke schietpartij, maar als er 50 mensen sterven, dan moeten we allemaal meer aangedaan zijn. Onder grote politieke belangstelling wordt er geroepen dat dringend veranderde wetgeving nodig is, overeenkomend met de ‘bodycount’.

Trap niet in deze PSYOP. Alsof een hogere bodycount impliceert, dat dit betekent dat jijzelf een van de slachtoffers had kunnen zijn, een lagere bodycount, dat het uw emotionele aandacht nauwelijks waard is.

4 – Gedetailleerde human interest getuigenverslagen à la Hollywood
We zien interviews met slechte ‘crisis-acteurs’ die ons in Hollywood-stijl deelgenoot maken van hun ervaringen tijdens een schietpartij. Crisis-actrice Patience Carter is een van de vele acteurs en actrices, die zich ten tijde van de schietpartij in Orlando op onverklaarbare wijze in een van de volgepakte toiletruimtes van de nachtclub bevond. Ze vertelt op dramatische wijze hoe ze op de grond lag tijdens het vuurgevecht toen een van de waterleidingen barste en ze bang was “dat ze zou verdrinken”. Dit onderdeel van het verhaal wordt ingevoegd om je aandacht te trekken en je te dwingen mee te leven met de vrouw.

Of kijk eens naar de ontmaskering van de zogenaamde Harley Guy (genaamd naar zijn petje), die zowel bij de aanslagen van 11 september 2001 zijn woordje deed, als bij de fake-aanslag op het vliegveld van Los Angeles (LAX). Het was de bedoeling van zijn optreden bij de aanslagen bij de WTC-Twin Towers, om de theorie van de verhitte stalen kolommen van de torens bij de mensen naar binnen te brengen. En ja, aldus Harley Guy – oftwel acteur Nick Pugh – dat kon de constructie niet aan, en daardoor stortten de torens één voor één in… En zo had iedereen al een verklaring in het hoofd, voor de waarschijnlijk met explosieven neergehaalde torens, die achteraf slechts door ‘experts’ hoefde te worden bevestigd. Want mensen hadden al ruimte gemaakt in hun hoofd voor een dergelijke theorie.

video is verwijderd

In het beroemde Gene Rosen interview bij Sandy Hook vertelt Roosen over de zes schoolkinderen die stilletjes zijn huis binnenkwamen en hem vertelden dat ‘hun leraar dood was’, en hoe hij ze daarop koekjes gaf en met hen meehuilde. Ook dit verhaal, een bewezen leugen met talloze tegenstrijdigheden, is geregisseerd om à la Hollywood de invalshoek van human interest toe te voegen. In het geval van Rosen heeft het hem later een eigen liedje opgeleverd!

Het snotterende meisje van vijftien jaar uit Koeweit, die tijdens de invasie van Irak in Koeweit in 1990 getuigde over baby’s die door de schurken uit couveuses werden genomen en op de koude grond werden achtergelaten om daar te sterven. Let op, geen gewone grond, maar een kóúde vloer. Allemaal vooropgezette propaganda, waarvan men de emotionele reactie kan voorspellen. De tactiek werkte uitstekend. Het heeft de Westerse inval in Irak getriggerd. Laten we niet langer in dit soort PSYOP-vallen trappen, die nu met regelmaat worden uitgezet. Laten we wijzer zijn. Kijk zelf naar dit ingestudeerde drama.

5 – De controle over informatie op de plaats delict is in handen van een bepaalde sleutelfiguur
Bij elke gebeurtenis zien we tegenwoordig iemand aanwezig op de plaats van de ramp, gewoonlijk een politieagent of politiechef, die claimt dat informatie die niet door hem is onderschreven als gerucht moet worden beschouwd. Alleen die sleutelfiguur schijnt diegene te zijn die confirmatie kan geven. Zie Baton Rouge en Dallas. Denk ook aan luitenant Paul Vance bij Sandy Hook. Vance verklaarde zichzelf de ‘informatie tsaar’ en ‘drager van het kruis van de waarheid’ in de Sandy Hook Show. Nogmaals, we moeten die illusie niet voor waar aannemen.

De politie heeft niet de controle over wat wel echt is en wat niet, wat waarheid is en wat niet. Alsof iemand de politie volledig vertrouwt. Sinds het begin van het moderne concept van de politie, is het de politie die informatie van de mensen op de plaats delict krijgt en niet andersom.

In Orlando zagen we een team artsen onder leiding van ene dokter Michael Cheatham. Hij was woordvoerder en informateur ten behoeve van de honderden mensen die in het ziekenhuis zouden zijn opgenomen. We hoorden of zagen niet één verpleegster, assistent, co student, techneut of iemand anders uit het ziekenhuis in Orlando. Alleen Cheatham (en een paar collega-artsen die kort tot de media mochten spreken) was de aangewezen persoon om de zorgvuldig gecontroleerde informatie over te brengen.

Laten we beseffen dat de informatie volledig wordt gecontroleerd en dat de controllers een speler op plaats delict benoemen om die informatie over te brengen. Er wordt met de gevangenis gedreigd voor iedereen die het officiële verhaal dwarsboomt of tegenspreekt. Wie kan de ‘poortwachter van informatie’ bij een volgende valse-vlag-event spotten? Kijk als voorbeeld nog eens naar deze verklaringen van Sandy Hook-getuigen. Onder andere de idiote lijkschouwer bij de zogenaamde aanslag in Sandy Hook. Is deze man onder invloed, of wat is hier aan de hand…?

video is verwijderd

6 –  Grote veranderingen in het verhaal aan het begin

We krijgen in het begin een eerste versie te horen van wat er gebeurt schijnt te zijn. Kijk ook weer naar het verhaal van ‘Harley Guy’ hierboven. Vervolgens wordt het werkelijke aantal dodelijke slachtoffers bekend gemaakt, tot de autoriteiten naar buiten komen met hun officiële versie van de gebeurtenis. Meestal wordt in het begin een hoger aantal getroffenen geschat. Ook het aantal schutters varieert van meer naar minder. Het schijnt heel problematisch te zijn om zekerheid te krijgen over het juiste aantal ‘schutters’.

7 – Met opzet tegensprekende berichten om ‘authenticatie’ van de gebeurtenis af te dwingen
Het volgende punt is een van de belangrijkste onderdelen en alle waarheid zoekers zouden hier aandacht aan moeten besteden. We hebben allemaal de mysterieuze man gezien die in camouflagekleding door de bossen bij Sandy Hook liep. Maar tot op de dag van vandaag weet niemand wat in Sandy Hook zijn precieze rol was. Volgens het onderzoek van Wolfgang Halbig mogen we reden hebben om te geloven dat Sandy Hook helemaal geen operationele school was (hier). Waarom is deze man dan op de televisie getoond, in een tijdperk waarin informatie zo streng gecontroleerd kan worden?
orlando attack false flagHebben ze deze man laten zien om het verhaal authenticiteit te geven? Het zijn dit soort vragen die we moeten stellen. Waarom werden er een paar jaar terug opzettelijk 2 gasmaskers achtergelaten op de grond buiten het theater in de Aurora Colorado schietpartij? Waarom werd door de mainstream media direct gewezen op het feit dat Omar Mateen door de FBI al in de gaten werd gehouden? Wil de mainstream media dat wij de incompetentie van de FBI signaleren? Ik heb deze kwestie al eerder besproken in het kader van de schietpartij in Orlando (hier voor een Engelstalig artikel).

Ten aanzien van de schietpartij in de nachtclub in Orlando moeten we onszelf afvragen waarom door de CNN en de rest van de mainstream media is gelekt dat iemand ‘de deur op slot hield’, zodat niemand de nachtclub kon verlaten? Schokkend voor iedereen! En waarom zou daarna een man Luis Burbano genaamd, rustig voor de camera toegeven dat hij die persoon was? Dat is zonder twijfel één van de diepste geheimen van de schietpartij in Orlando, wat nu door iedereen wordt vergeten. Zie afbeelding hiernaast.

Ik ben ervan overtuigd dat de ingebrachte onderdelen effect hebben. Zij dienen de authenticatie van het verhaal. Zelfs de alternatieve media kwam al snel tot de conclusie dat de gebeurtenis echt was. Maar wel een echte valse-vlag-gebeurtenis, uitgevoerd door betaalde huurlingen en geregisseerd door de overheid.

Een verhaal kan geheel gelogen zijn, maar de aanvullende onderdelen geven het iets geloofwaardigs. Het doel van ingebrachte elementen kan dus zijn de gebeurtenis op de één of andere manier echt te maken voor iedereen, maar op verschillende manieren (verdeel en heers), zodat diegenen die de hele gebeurtenis een valse-vlag-event noemen geïsoleerd staan in hun opvattingen. Misschien is juist dat de bedoeling, denk: verdeel en heers.

8 – Neponderdelen ingebracht om subliminaal de waarheid zoekende community voor gek te zetten
Ik denk niet dat er enige twijfel over kan bestaan, dat de controllers weten dat een substantieel deel van de mensheid hun geënsceneerde gebeurtenissen in de smiezen heeft gekregen. Hoe kunnen de controleurs deze informatie tegen ons gebruiken? Ze zouden een gebeurtenis kunnen regisseren met echte componenten aangevuld met een handjevol crisis-acteurs en -actrices om de waarheid zoekers voor gek te zetten. Dit idee kwam bij me op na het zien van camerabeelden van het schietincident in Orlando. Slachtoffers waren blijkbaar magisch getransporteerd naar een blok verderop. Terwijl zij een gewonde man dragen lopen zij terúg richting de nachtclub en de camera’s van CNN. Wanneer ze denken uit beeld te zijn, loopt de gewond geraakte man die daarvoor niet kon lopen lachend verder.

video is verwijderd

Waarom? Willen ze dat wij zien dat het acteurs zijn? Om verwarring te zaaien en te spotten met waarheidszoekers? Hoe zit het met de crisis-acteur en ‘ooggetuige’ die voor de camera in Dallas poseert, vrijwel het exacte Amerikaanse vlag T-shirt dragend als Christopher Hansen, de belangrijkste crisis-acteur in het Orlando-event? Toeval?

9 – Geënsceneerde ‘mobiele telefoon-filmpjes’ om het verhaal geloofwaardig te maken
Ik ben erg sceptisch over het toevallige filmpje dat is gemaakt met een mobiele telefoon tijdens de schietpartij in Dallas. Luister naar de stem in het filmpje hieronder en merk op hoe zorgvuldig hij vertelt waar de schutter zich precies bevindt, “Zie je hem bewegen?” en “Deze man is slecht… Sorry, deze man moet worden gedood”, hoewel je dit op geen enkele manier kan weten, op zo’n afstand.

Volgens de spreker in de video hieronder heeft de man van de mobiele telefoon zelfs beelden van de schietpartij. Die beelden zijn ‘helaas’ verdwenen. Kan het zijn dat deze video nooit heeft bestaan? Roepen dat de schutter dood zou moeten wakkert de emotie aan en lijkt de authenticiteit van het verhaal goed te doen. Bekijk onderstaande video rond 12:40 en oordeel zelf. Hoe dan ook, een valse-vlag-event of geënsceneerde gebeurtenis, onderstaande video bewijst dat het officiële verhaal niets dan een leugen is. We kunnen soortgelijke gunstig getimede mobiele telefoon-filmpjes zien van ‘de jacht’ in San Bernardino. De person die deze beelden maakte is volgens mij strategisch geplaatst om met een wazig filmpje authenticiteit te verlenen aan het verhaal. Ook in de muziekzaal in Parijs zijn beelden gemaakt met een mobiele telefoon.

Dus, bij een volgende geënsceneerde PSYOP-gebeurtenis: trap niet meteen in de val van één zo’n mobiele telefoon-filmpje. Iedereen heeft tegenwoordig zo’n telefoon, waarom zien we niet veel meer filmpjes, vanuit allerlei hoeken?

10 – De constructie van het uiteindelijke verhaal duurt vaak dagen of weken, of langer
Weet iemand al in welk stadium we zitten als het gaat om de Orlando schietpartij? In het belang van dit artikel zal ik het de ‘verlengde tijd van het met terugwerkende kracht een verhaal in elkaar fabriceren’ noemen. Dit is de periode van weken en maanden na een geënsceneerde gebeurtenis, zodat de mensen die de baas spelen in de wereld andere aanslagen en verhalen kunnen uitrollen die de aandacht van de massa afleiden van het huidige verhaal.

Gedurende deze tijd kunnen ze bewijzen die ze nodig hebben produceren en – in tegenstelling tot de eerste momenten na zo’n gebeurtenis – kunnen ze hun tijd ervoor nemen. Bijvoorbeeld, extra surveillance camerabeelden construeren, nieuwe beelden tevoorschijn toveren die een aanvaller het gebouw zien binnengaan, nieuwe documenten vinden die het officiële verhaal bevestigen, valse doodverklaringen opstellen etc. Denk aan 9/11, toen de overheid pas veel later met beelden van de ‘vliegtuigwrakstukken’ in het Pentagon kwam (zie hieronder). pentagon vliegtuigwrakken 911Op de dag zelf was natuurlijk ‘geen stukje te zien van wat voor vliegtuig ook’, aldus de op de grond aanwezige verslaggever van het Fox Nieuws. Maar wat veel mensen verklaren, dat er zowel bij het Pentagon als in Pittsburg geen sprake was van vliegtuigen, wordt niet geloofd. Het past niet in het verhaal dat naar buiten moet, als officiële verklaring voor de aanslagen.

Realiseer je, dat wij allemaal worden bespeeld en voor de gek gehouden. We weten dat ze in eerste instantie niet al hun bewijsmateriaal klaar kunnen hebben, daarom hebben ze tijd nodig om hun gegevens te synthetiseren. Dit is wat gebeurt bij alle geënsceneerde gebeurtenissen die we hebben meegemaakt in het recente verleden (juni-juli 2016). Ik ben niet van plan om te wachten op de eindconclusie en constructie die over een paar maanden worden gedropt (zoals “Ik schoot Bin Laden neer”) en de Hollywood-film die ze daarna zullen produceren om het verhaal nog eens te versterken.

11 – Langdurige gedetailleerde informatie in de nasleep
Na iedere ‘Breaking News’ 24/7 PSYOP-event zullen een of twee weken lang dagelijks (of ieder uur) details worden toegevoegd om het verhaal te vervolmaken met details vanachter de schermen. Bijvoorbeeld: “Moeder van schutter betuigt spijt, zag het niet aankomen” – of, “Vriendin van schutter zegt dat hij blanken haatte” – of homoseksuelen, of wat dan ook. Deze toevoegingen in de nadagen zijn allemaal ontworpen om het officiële verhaal te perfectioneren en in de context verteerbaar te maken. Naarmate de tijd vordert zullen we ‘details’ horen over de aankoop van het pistool, waar de schutter wanneer trainde etc. De bekende gang van zaken.

hermann goering valse vlag

12 – Op tv uitgezonden ceremonies als decor voor miljoenen kostende campagnefinanciering en roep om nieuwe wetgeving
Ik heb dit eerder besproken, maar dit punt hier vermelden is hier ook zinnig. In lange, emotionele, op moraliteit gebaseerde ceremonies wordt gesproken over god, liefde en vergeving. Dit maakt deel uit van de periode waarin het grote geld moet worden opgehaald voor nieuwe wetgeving. De ceremonies fungeren als een stilte voor de storm, de deelnemers aansporend om actie te ondernemen. Wie zal ooit nog de crisis-acteur bij Sandy Hook en nep FBI-agent David Wheeler (met zijn vrouw) vergeten, die samen door het land reisden om hun meeslepende verhaal te vertellen, oproepend tot meer controle op wapenbezit?

13 – Nieuwe PSYOP valse-vlag-events worden gebruikt om de ‘realiteit’ uit het verleden weer op te rakelen
Tot slot kunnen we zien hoe nieuwe valse-vlag-events worden gebruikt om de herinnering aan eerdere georganiseerde aanslagen op te rakelen, voor het geval dat we deze weer vergeten zouden zijn. De wapenbezit-agenda is nu eenmaal een lang proces. Het gaat niet om één gebeurtenis, hun missie bestaat uit veel verschillende gebeurtenissen. Ze mengen geënsceneerde events met de naakte realiteit en dagen ons uit om te ontdekken welk gedeelte waarbij hoort. Verwarring en chaos zijn het doel en de norm (confusion and chaos).

We worden allemaal bespeeld. De misleiding gaat zo diep, ik heb maar een paar onderdelen van deze misleiding kunnen aanstippen. Niemand zegt dat het makkelijk is, deze informatie-oorlog en de verdediging van de vrijheid. Iedereen die nog in de simpele verdeling tussen ‘echte gebeurtenissen’ versus ‘valse-vlag-events’ gelooft is in het verleden blijven hangen. De tactiek is tegenwoordig veel geavanceerder, het spel is veranderd.

Het doel is om ons in verwarring te brengen, totdat we ons zullen onderwerpen. We moeten leren kijken naar alle onderdelen van deze gebeurtenissen, in de context van deze nieuwe werkelijkheid. Mag deze gepensioneerde generaal Stubbletine je helpen om een nieuwe ‘open mind’ te creëren, waar je geloofssysteem even een ‘reset’ mag maken…? Hij was overtuigd van de 9/11-aanslagen door Arabische kapers, maar het was nota bene zijn vrouw die hem terug trok naar de ‘Open Mind’-positie. Alleen vanuit die positie kun je eerlijk en onbevooroordeeld correcte afwegingen maken.

Lees verder via de Bron: Earth Matters

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e137b10d2ff11c3e81584d04ee44408be273e5d11eb8184296f0 640 hacking

LOL: Hackers stelen 900 GB aan data bij Israëlisch hackbedrijf Cellebrite, NL politie is klant

infanterie op treinen steenwijk jan 2017

Amerika heeft het voor elkaar: Nederlandse troepenmacht naar Polen