in

Meer dan 100 volledig gevaccineerde mensen hebben covid opgelopen, wat wederom aantoont dat vaccins infectie niet voorkomen

Screenshot Twitter

Het Washington State Department of Health heeft meer dan honderd meldingen ontvangen van bij volledig gevaccineerde personen. Deze gevallen werden aan epidemiologen gemeld meer dan twee weken nadat de gevaccineerde personen hun tweede dosis hadden gekregen. Gezondheidsautoriteiten verwijzen nu naar deze covid-19-positieven na vaccinatie als “doorbraakgevallen”.

Het is niet zeker dat het vaccinprotocol met twee doses überhaupt infecties, ziekenhuisopname of sterfte voorkomt en elke wetenschappelijke grondgedachte vernietigt die momenteel wordt gebruikt om de noodzaak van vaccinpaspoorten en de wijdverbreide segregatie van niet-gevaccineerden ten onrechte te rechtvaardigen.

Ziekenhuisopname en sterftecijfer zijn hoog voor covid-19 geïnfecteerde personen die de vaccins hebben gekregen
Sinds 1 februari 2021 hebben epidemiologen 102 “doorbraakgevallen” van covid-19 geregistreerd in 18 provincies in de staat Washington alleen. Een schokkende acht procent van de gevallen was ernstig en vereiste ziekenhuisopname. Twee van de individuen, beiden ouder dan 80, stierven aan de infectie die de vaccins moesten voorkomen.

In slechts één maand tijd werden in de staat Washington 1,2 miljoen mensen ingeënt. Slechts 0,01 procent van de gevaccineerden testte positief op covid-19. Positiviteitscijfers voor de algemene bevolking zijn over het algemeen veel hoger. Maar een schokkende acht procent van de mensen die na vaccinatie met covid-19 waren geïnfecteerd, moest in het worden opgenomen. Van degenen die na vaccinatie besmet waren, was het sterftecijfer maar liefst twee procent. Deze gegevens over de gehele staat laten een abnormaal hoge ziekenhuisopname en sterftecijfer zien voor mensen die covid-19 krijgen NA VACCINATIE.

Bovendien zijn er waarschijnlijk nog veel meer gevallen van covid-19-infectie en soortgelijke luchtweginfecties na vaccinatie, maar deze gevallen worden niet geregistreerd als onderdeel van deze volksgezondheidspandemie. Dit komt omdat gevaccineerde personen minder snel covid-tests zullen ondergaan zodra ze als ‘beschermd’ worden beschouwd. Bovendien wordt elke luchtweginfectie die de symptomen van covid-19 weerspiegelt, na vaccinatie niet langer geclassificeerd als covid-19. Veel vaccinatielocaties vervangen de testlocaties van covid-19, waardoor het aantal positieven in deze gevaccineerde populaties natuurlijk afneemt.

Ook zijn gevaccineerde personen niet langer verplicht om de tests af te leggen om naar bepaalde regio’s te reizen. Hoeveel gevallen van covid-19 (vals of echt) zouden er nog meer worden ontdekt als de gevaccineerden aan hetzelfde testprotocol zouden worden gehouden als de niet-gevaccineerde?

De niet-gevaccineerde personen worden nu onder druk gezet om de covid-tests voor reizen af ​​te leggen, waardoor het aantal gevallen van niet-gevaccineerde mensen stijgt, ongeacht of het om vals-positieven, milde infecties of ernstige ziekten gaat. De kans op covid-19-positieven bij volledig gevaccineerde personen zou veel groter kunnen zijn als ze de tests zouden moeten afleggen zoals iedereen. De veronderstelling dat de gevaccineerden volkomen gezond zijn en geen infecties verspreiden in vergelijking met hun leeftijdsgenoten, is de grootste zwendel die wordt gepleegd door het vaccinpaspoort.

De volledig gevaccineerden worden ziek en gaan dood, ongeacht de covid-19-statistieken

Vergelijkbare covid-19-infecties, veroorzaakt door covid-19-varianten, komen ook voor in de volledig gevaccineerde. Het Washington State Department of Health onderzoekt patronen tussen deze “doorbraakgevallen”. Gezondheidsautoriteiten identificeren “covid-19-varianten” die de volledig gevaccineerde besmetten.

Als vaccins werken zoals bedoeld, hoeveel doses zijn er dan nodig om al deze covid-19-varianten te stoppen? Zet het wijdverbreide gebruik van vaccins coronavirussen onder druk, waardoor er meer mutaties ontstaan? Brengen de huidige covid-19-vaccins alle anderen in gevaar voor nieuwe varianten?

De staatssecretaris van Volksgezondheid van Washington, dr. Umair Shah, roept op om volledig gevaccineerden maskers te laten dragen en andere mensen te vermijden – in een openlijke bekentenis dat de vaccins niet werken. Omdat de volledig gevaccineerde mensen ziek blijven worden en sterven, zal er binnenkort niets anders aan de hand zijn dan de vaccins.

Maar de vaccins zullen officieel niet de schuld krijgen, en trotse volksgezondheidsautoriteiten zullen blijven aandringen op vaccinpaspoorten en massale naleving van de grootste mislukking van de moderne . De onderliggende oorzaken van het falen van het immuunsysteem, medische fraude en medische wanpraktijken worden genegeerd in de poging om de wereld eindeloze vaccins op te dringen.

Bronnen: ABCNews.Go.com

Lees verder bij de bron: Worldunity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is waarom jonge mensen en vooral vrouwen meer ernstige bijwerkingen van het vaccin kunnen verwachten

Britse wetenschappers: “derde golf wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben gekregen”