Moslims in verweer tegen boerkaverbod, zien verbod als Jihad, dreigen met de hel

Engin_Akyurt / Pixabay

Met het voor de deur is de toon bij Nederlandse tegenstanders van die verhard. Extremisten koppelen het verbod aan de , ze dringen er bij twijfelende vrouwen op aan om juist nu voor de sluier te kiezen en betalen de boetes.

Een Brabantse stichting deelt gratis nikabs uit.

EXTREMISTEN DREIGEN: 'DE HEL WACHT ALS NIKAB AF GAAT'

Onder anderen jihadpreker Abdul-Jabbar van de Ven roept op tot 'standvastigheid' en betaalt boetes. De veroordeelde Haagse terrorist Moussa L. koppelt het verbod aan het voeren van heilige oorlog.

Een door een Afghaanse Nederlander gerund pro-IS-platform stelt dat zowel vrouwen als mannen de hel wacht als de nikab af gaat.

De houdt zorgelijke ontwikkelingen in de gaten, zegt een woordvoerder, inclusief de eventuele gevolgen van de invoering van het verbod.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU sloopt internet weer een stukje verder: sites met like-knop verantwoordelijk voor datadeling Facebook

EU doofpot – Rapport uit 2018 nu pas bevestigd; UK maakte illegale kopieën en beheerde Schengen-reizigersdatabase verkeerd