in

Noorwegen start speciale onderzoeksgroep: Meer dan 100 sterfgevallen na coronavaccin

Op 23 februari 2021 had het Noorse Geneesmiddelenbureau 102 meldingen van sterfgevallen als gevolg van vaccinatie beoordeeld bij ouderen die verpleegkundige nodig hadden, van wie de meesten verpleeghuisbewoners waren.

De gemiddelde leeftijd van de betrokken personen was meer dan 87 jaar.

Elke week sterven meer dan 300 inwoners in Noorse verpleeghuizen en andere soortgelijke instellingen. Veel van deze bewoners zijn ziek en buitengewoon kwetsbaar.

Gezien het feit dat 40.000 verpleeghuisbewoners gevaccineerd zouden worden, werd daarom verwacht dat er na vaccinatie sterfgevallen zouden zijn, zonder dat er noodzakelijkerwijs een oorzakelijk verband zou zijn.

De rapporten over veel van deze sterfgevallen stellen dat er geen verband met vaccinatie wordt vermoed en dat de gebeurtenis te wijten was aan een onderliggende ernstige ziekte van de patiënt.

Het Noorse Geneesmiddelenbureau is echter van mening dat het onmogelijk is om de mogelijkheid uit te sluiten dat veelvoorkomende van , zoals koorts en misselijkheid, de onderliggende aandoeningen van extreem kwetsbare patiënten hebben verergerd.

“Het doel van de oprichting van de expertgroep is om een ​​onafhankelijke beoordeling te krijgen van de mate waarin de gerapporteerde sterfgevallen verband kunnen houden met vaccinatie”, zegt senior medisch adviseur Sigurd Hortemo van het Noorse Geneesmiddelenbureau.

Lees verder bij de bron: Legemiddelverket via ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Radioactieve stof strijkt vanuit de Sahara neer over delen van Europa

Dit is de langverwachte brief van Rutte over Build Back Better