in , , , ,

Signalen dat men een toename in kindersterfte verwacht

kindersterfte 2032684055 scr
via ellaster.nl

Het aantal miskramen en doodgeboortes neemt toe. Dit blijkt uit de registraties in diverse databases van vaccinatieschade. Ook is er een toename in het aantal overleden baby’s en kinderen. Vooral in landen waar men zowel zwangere vrouwen als kinderen vaccineert, ziet men opvallend veel ‘onverwachte sterfgevallen’.

Toename in miskramen en sterfgevallen onder baby’s

klimaat hartfalen babys

Bericht uit de Belgische krant De Morgen, met de claim dat hartziekten die bij baby’s ontstaan tijdens de zwangerschap te wijten zijn aan ‘klimaatverandering’.

Nieuwe studie toont aan dat mRNA-prikken niet veilig zijn voor zwangere vrouwen [1] Er zijn nu 2.433 foetale sterfgevallen geregistreerd in VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) van zwangere vrouwen die zijn geïnjecteerd met een van de Covid-19 injecties. [2]

Begin oktober waren er bij het Lareb – het officiële meldpunt van de Nederlandse overheid voor vaccinatieschades – al 100 spontane miskramen als gevolg van vaccinatie gemeld. [3] Bij de Amerikaanse database VAERS zijn er tot 12 november 2620 miskramen na een coronavaccinatie geregistreerd. Er circuleren ook berichten over ernstige misvormingen bij baby’s. [4] In de afgelopen 11 maanden zijn er meer baby’s overleden door een coronavaccin dan in de afgelopen 30 jaar door alle andere vaccins samen. [5]

En toch blijven het Amerikaanse CDC (Center for Disease Control and Prevention) en de FDA (Food and Drug Administration) de injecties aanbevelen voor zwangere vrouwen, ook al blijkt uit een correcte analyse van de oorspronkelijke gegevens dat 82% tot 91% van de zwangere vrouwen een miskraam zal krijgen als hun ongeboren kind minder dan 20 weken oud is. [2]

Een begrafenisondernemer in het Verenigd Koninkrijk zag, toen de Covid-19 injecties werden geïntroduceerd, het aantal sterfgevallen dramatisch toenemen. “Nu zien ze ongekende aantallen pasgeboren baby’s, en ze stapelen zich op in ziekenhuis koelkasten. Sommige zijn voldragen, andere te vroeg,” beweert hij. Zie Frontnieuws Begrafenisondernemer spreekt zich uit over zijn observaties in de afgelopen 2 jaar – Er zijn “10 keer meer dode baby’s”. [6]

Ook in Canada neemt het aantal miskramen en doodgeboortes toe. “Arts Daniel Nagase trekt aan de bel: Het aantal doodgeboortes bij volledig gevaccineerde vrouwen explodeert in Canada. In Waterloo in de provincie Ontario zijn in zes maanden tijd 86 gevallen gemeld, terwijl dat er normaal gesproken vijf tot zes per jaar zijn. Dat is hoogst ongebruikelijk.” [7]

Ook jonge kinderen en tieners sterven nu regelmatig aan een hartaanval

kids have strokes too

Voorlichtingscampagne van achievingbeyondbraininjury.com: “Kinderen hebben ook beroertes. Herken de signalen”. De timing is opvallend. Nooit eerder hoorden we van beroertes en hartaanvallen bij kinderen. Verwacht men een opvallende toename nu ook jonge kinderen het Covid-vaccin krijgen?

kind 8 jaar hartspierontsteking

Tweets over jonge kinderen met hartklachten. Eerste tweet: “Voor het eerst in mijn carrière heb ik voor een 8-jarige kleine jongen gezorgd, die met hartspierontsteking op de eerste hulp kwam. Het is begonnen.” Tweede tweet: “Net voordat ik een uur geleden bij mijn werk vertrok, hebben we röntgenopnames gemaakt van een 11-jarige die er was wegens pijn op de borst. Ze had 2 dagen geleden het vaccin gekregen.”

Hoeveel kinderen moeten er ‘plotseling sterven’ voordat de kwartjes gaan vallen?

Willekeurige krantenberichten: 1. “Tragedie op school van tienermeisje dat ‘onverwacht in haar slaap’ stierf”, in Essex; 2. “Meisje (11) sterft na hartstilstand en plotseling instorten op school” in Leicester; 3. “Vijfdeklasser in Maryland (VS) sterft na plotseling medisch noodgeval in klaslokaal”; 4. “School in rouw nadat twee leerlingen in één week plotseling zijn overleden.” in Newcastle (UK). 5. Jongen (13) sterft plotseling in Newport (Wales); 6. New York tiener stort in en sterft tijdens een middelbare school basketbal repetitie; 7. Fall River 9-jarige sterft onverwacht op Thanksgiving (VS).

In de VS en UK is men al begonnen met het vaccineren van jonge kinderen, met sindsdien opvallende berichten van kinderen met hartfalen of die “plotseling sterven”. Ondanks dat we hier niet uit kunnen concluderen dat deze kinderen gestorven zijn als gevolg van vaccineren, zou een causaal verband onderzocht moeten worden.

Ouders halen hun kinderen van school vanwege vaccinatieplicht

schoenen leerlingenexodus vaccinatieplicht CA

Nadat de staat Californië een vaccinatieplicht had ingesteld voor de schoolgaande leerlingen, besloten talloze ouders hun kinderen van school te halen. Uit protest plaatste ze hun schoenen op het schoolplein.

Bronnen

[1] Med-Alerts miskramen en doodgeboortes na Covid-vaccin
[2] 2.433 Amerikaanse dode baby’s in VAERS terwijl nieuwe studie aantoont dat mRNA-prikken niet veilig zijn voor zwangere vrouwen
[3] De Andere Krant nr. 1, 9 oktober 2021
[4] 2620 dode baby’s na vaccinatie en berichten over vreselijke bijwerkingen
[5] Med-Alerts miskramen en doodgeboortes na vaccins
[6] Begrafenisondernemer spreekt zich uit over zijn observaties in de afgelopen 2 jaar – Er zijn “10 keer meer dode baby’s”
[7] Arts trekt aan de bel: aantal doodgeboortes explodeert in Canada

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin holocaust 02 social media

Neem nog een prikje! Nieuw onderzoek: meer kans op hartaanval na mRNA-coronavaccin

nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030pausIMF EUdigipas 464x300 1

Beantwoording Kamervragen: Verordening Raamwerk Europese Digitale Identiteit (22112-3161)