Ook Bill Gates vloog met Jeffrey Epstein op de ‘Lolita Express’

Je zou haast gaan denken, wie niet…

2229359314 1ed0c93676 bill gates

Filantroop en mensenhandelaar: Bill Gates vloog van Teterboro Airport in New Jersey naar Palm Beach op 1 maart 2013 met Jeffrey Epstein.

Bill Gates liftte op het vliegtuig van Jeffrey Epstein – vier jaar nadat hij tijd achter de tralies had doorgebracht voor het prostitueren van een minderjarige onder de leeftijd van 18 voor seks.

Uit vluchtrapporten blijkt dat Gates met Epstein vanaf 1 maart 2013 van Teterboro Airport in New Jersey naar Palm Beach vloog, een van de weinige vluchten dat jaar waarin piloot Larry Viskoski de naam van een passagier opnam.

Een vertegenwoordiger voor Gates reageerde niet op een verzoek om commentaar, en de combinatie is een vreemde gezien het werk dat Melinda Gates en de stichting van het paar doet voor jonge vrouwen over de hele wereld.

Het paar had eerder tijd samen doorgebracht, met name tijdens het jaarlijkse Edge Dinner, dat elk jaar miljardairs van over de hele wereld verwelkomt om samen te komen en de vorderingen te bespreken waarin ze werken op het gebied van wiskunde, wetenschap en technologie.

In feite vond het diner in 2013 plaats slechts twee nachten voordat ze naar Florida vlogen, hoewel geen van de mannen op de foto van dat jaar aanwezig was.

Epstein beweerde wel dat hij enige tijd als financieel adviseur voor Gates werkte, maar die claim werd later neergeschoten door de vertegenwoordiger van de oprichter van Microsoft.

De twee mannen bezitten echter beide onroerend goed in het zuiden van Florida, waar Epstein twee huizen had, waaronder een Palm Beach-herenhuis van $ 12 miljoen en Gates bezit een compound met vijf onroerend goed panden in Wellington dat hij voor in totaal $ 40 miljoen kocht.

frgae

Vluchtgegevens: Epstein, die zaterdagochtend dood werd aangetroffen in zijn gevangeniscel, had in het verleden mensen verteld dat hij financieel adviseur was voor Gates (vluchtgegevens hierboven)

In een biografie die op de website van Edge is gepubliceerd, maar later is verwijderd, wordt opgemerkt dat Epstein ‘de Jeffrey Epstein VI Foundation in 2000 heeft opgericht om wereldwijd geavanceerde wetenschap te financieren en te ondersteunen.’

Er wordt ook gezegd dat hij ‘een van de grootste aanhangers van individuele wetenschappers is, waaronder theoretisch natuurkundige Stephen Hawking en Nobelprijswinnaars Gerard’ t Hooft, David Gross en Frank Wilczek. ’

In een alarmerende toevoeging vermeldt de biografie vervolgens dat Epstein ‘een actieve rol heeft gespeeld in het ondersteunen van onderwijs in de Verenigde Staten en filantropie op de Amerikaanse Maagdeneilanden, waar de stichting is gevestigd.’

Hij reisde naar het diner in 2002 met gasten zoals architect David Rockwell, auteur Michael Wolff, journalist Richard Cook en literair agent John Brockman – die ook de redacteur was van de Edge-website.

Gates was ook niet de enige beroemde naam om aan boord van het vliegtuig van Epstein te springen, met de seriële pedofiel die ook de beroemde nieuwsman Walter Cronkite, architect Peter Marino en een passagier met de naam John Roberts verwelkomde.

Hij vloog minstens twee keer met Epstein volgens vluchtgegevens, van 22 maart 2010 en 10 februari 2011.

In 2010 reisde het vliegtuig met Roberts van Palm Beach naar Oakland, en het volgende jaar van Palm Beach naar Teterboro.

Dit naast de reeds bekende beroemde gasten zoals Bill Clinton, Naomi Campbell, Kevin Spacey, Chris Tucker en Prince Andrew.

Twee ‘seksslaven’ van Jeffrey Epstein beweren dat ze seksuele handelingen hebben verricht met Prins Andrew – van wie er op dat moment eentje minderjarig was.

Virginia Roberts, wiens lasterzaak tegen Epstein’s mevrouw Ghislaine Maxwell is de bron van deze niet-verzegelde documenten, en biedt een foto van zichzelf met Prins Andrew en Maxwell in het Londense huis van de laatste in een gerechtelijke procedure.

Ze was 17 toen de foto van de drie werd genomen.

De documenten werden vrijdagochtend vrijgegeven, net nadat het Amerikaanse Hof van Beroep voor het Tweede Circuit de beslissing om meer dan 2.000 pagina’s aan gerechtelijke dossiers openbaar te maken, had bevestigd.

Die documenten onthullen zeer gedetailleerd de periode van drie jaar waarin Roberts beweert dat ze Epstein en Maxwell’s ‘seksslavin’ was.

‘Een van de personen waaraan mevrouw Giuffre werd verhandeld, was Prins Andrew – mensenhandel die plaatsvond in het eigen herenhuis van verdachte in Londen,’ beweert de indiening, als reactie op een motie naar afwijzing van Maxwell’s advocaten.

‘Er bestaan ​​vluchtlogboeken waaruit blijkt dat mevrouw Giuffre naast verdachte en Epstein op het privévliegtuig van Epstein naar Londen vliegt, en een foto van mevrouw Giuffre, verdachte en de prins, zonder dat verdachte ooit een legale, redelijke verklaring biedt voor de genomen foto, of voor het reizen met een 17-jarig meisje overzee. ‘

De andere vrouw, Johanna Sjoberg, beweerde dat Prins Andrew haar en Roberts betastte in 2001 terwijl de groep in het herenhuis van Epstein was, in een verklaring die werd vrijgegeven met de niet-verzegelde gerechtelijke documenten.

Sjoberg, die toen 21 was, beweert dat er meerdere ooggetuigen waren van het incident.

‘Ik herinner me gewoon dat iemand een foto voorstelde en ze zeiden dat we op de bank moesten gaan zitten. En dus zaten Andrew en Virginia op de bank, en ze legden de pop op haar schoot, ‘zei Sjoberg in een verklaring.

‘En toen zat ik op de schoot van Andrew, en ik geloof op eigen wil, en zij namen de hand van de pop en legden die op de borst van Virginia, en dus legde hij de zijne op de mijne.’

De advocaten van Roberts gebruikten ondertussen de foto van de tiener met Prins Andrew en Maxwell om erop te wijzen dat de verdachte in dat geval nooit heeft uitgelegd hoe ze alleen zijn geworden in haar herenhuis in Londen met een tiener uit Florida.

‘Verdachte heeft nooit een verklaring gegeven voor de foto’s van mevrouw Giuffre over haar, verdachte en Epstein. Ze heeft nooit een juridische verklaring gegeven waarom Prins Andrew met zijn hand rond de blote taille van mevrouw Giuffre was gefotografeerd terwijl ze een minderjarig kind was, terwijl ze poseerde met verdachte, in het huis van verdachte in Londen, leest het dossier dat werd ingediend door de advocaten van Roberts.

“Deze specifieke foto bevestigt de beweringen van mevrouw Giuffre, en er is geen andere redelijke verklaring waarom een ​​Amerikaans kind in het gezelschap van volwassenen zou moeten zijn, niet haar familie, in het Londense huis dat eigendom is van de vriendin van een nu veroordeelde zedendelinquent.”

Prins Andrew heeft altijd wangedrag ontkend en in een rechtszaak van 2015 gooide een rechter Robert’s aantijgingen weg dat ze seks had met Prins Andrew en beval dat ze uit het dossier werden verwijderd als zijnde ‘immaterieel en onbeschaamd’.

Buckingham Palace publiceerde ook verklaringen in januari 2015, waarin stond: ‘Elke suggestie van ongepastheid met minderjarige minderjarigen is categorisch niet waar.’

Die verklaring ging verder met de opmerking: ‘Er wordt nadrukkelijk ontkend dat de hertog van York elke vorm van seksueel contact of relatie met Virginia Roberts had. De aantijgingen zijn onjuist en zonder enige grond. ‘

Roberts onthulde ook twee mannen die zich niet bezighielden met seksuele handelingen met de slachtoffers van Epstein in haar eigen verklaring die vrijdag werd ontsloten – Bill Clinton en Donald Trump.

Roberts zei in een verklaring in 2016 dat Trump ‘geen seks met ons heeft gehad … en nooit met mij heeft geflirt’.

Ze verklaarde ook dat, ondanks dat Epstein het had over hoe de twee vrienden waren, ze zich niet herinnerde dat ze hem ooit in het herenhuis van Palm Beach had gezien.

Roberts bevestigde echter dat ‘Donald Trump ook een goede vriend van Jeffrey was.’

Een advocaat voor Maxwell vroeg vervolgens: ‘Wat is de basis voor uw verklaring dat Donald Trump een goede vriend van Jeffrey is’

Roberts antwoordde: ‘Jeffrey vertelde me dat Donald Trump een goede vriend van hem is.’

Ze vervolgde vervolgens door te vragen of Roberts de twee ooit samen had gezien, op welk punt ze verklaarde dat ze de twee mannen nog nooit had gezien tijdens haar tijd met Epstein.

Trump was Roberts ‘baas geweest vóór de drie jaar dat ze naar verluidt door Epstein over de hele wereld werd verhandeld.

Ze heeft in rechtszaken en meerdere interviews verklaard dat Maxwell haar heeft aangeworven terwijl ze bij Mar-a-Lago werkte.

Andere beroemde vrienden die Roberts zei dat ze had ontmoet, waren Al Gore Heidi Klum en Naomi Campbell.

Die verklaring beschreef ook de ‘seksuele training’ die Roberts naar verluidt ontving van Epstein en Maxwell, die ergens tussen de vier en zes maanden duurde.

Nadat dat voltooid was, begon Epstein Roberts naar zijn vrienden te verhuizen, zei ze.

Roberts heeft een paar keer in het openbaar over haar tijd met Epstein gesproken en verklaard dat ze op 18-jarige leeftijd te oud werd geacht voor de pedofiel.

Korte tijd later wist ze te ontsnappen, nadat ze voor haar 19e verjaardag naar Thailand was gestuurd om een ​​massagecursus te volgen – en vertelde ze dat ze een minderjarig meisje terug moest nemen.

Roberts wilde de minderjarige interviewen met het doel haar terug te brengen naar de Verenigde Staten, maar dat veranderde allemaal toen ze haar nu-man ontmoette.

Ze keerde nooit terug en de twee gingen op weg om een ​​nieuw leven in Australië te beginnen, waar ze nu hun drie kinderen opvoeden.

Sindsdien heeft ze haar tijd besteed aan de bestrijding van sekshandel en seksueel misbruik van minderjarigen.

Lees verder bij de bron: worldunity.me

Photo by Titanas cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
PimFortuyn in stoel

Onderzoek moord op Pim Fortuijn: officiële verhaal én complotverhaal zijn nep – Deel 2

dynamite 1565629613

‘De wereld verdrinkt in schulden. Dit zijn historische en gevaarlijke tijden’