in ,

Wederom weer veel vragen/complotten over het neerstorten van de GermanWings Airbus

12427120804 7529a5761e GermanWings

Een hoge militaire functionaris heeft tegen The New York Times en het Franse persbureau AFP gezegd dat een piloot van het neergestorte vliegtuig van Germanwings zou zijn buitengesloten uit de cockpit. Dit zou te horen zijn geweest op de cockpit voice recorder. Sindsdien vragen velen zich af wie de piloten waren en waarom hun namen niet bekendgemaakt werden. Speculaties zijn er volop. Was het een zelfmoordactie? Wat het terrorisme?

Het zou de piloot zijn geweest die om onbekende redenen maar na een rustig en kalm gesprek in de cockpit, de cockpit verliet. Als hij terug wil, wordt er door de co-piloot niet open gedaan en niet meer geantwoord. Na zacht kloppen en daarna harder kloppen en bonzen zou hij geprobeerd hebben de deur in te breken. Daarna hoor je alleen nog een alarmsignaal waarna het toestel crasht. De hele 8 minuten van de daling zou dus alleen de co-piloot in de cockpit zijn geweest.

Lees verder via Wel.nl.

Waarom zijn er nog steeds geen namen van de piloten bekend? En daarbij hoe kan het dat de blackbox geen geheugenkaart bevatte? Hier valt niet bij te komen als piloot zijnde dus mag er aangenomen worden dat de kaart al van te voren is verwijderd.
Dan rijst bij mij de vraag omhoog, hoe kan het dat zo snel na het crashen de blackbox gesprekken al bekend zijn, we zitten nog steeds te wachten op de inhoud van de MH17.

Ondertussen zijn namen van de piloten en meer bekend geworden:

Het onderzoek naar de vliegramp in Frankrijk is veranderd in een moordonderzoek. Volgens het Franse OM lijkt het erop dat de copiloot erop uit was ‘het vliegtuig te vernietigen’.

Dat is bekend geworden op een persconferentie van het Openbaar Ministerie in Marseille. Uit gegevens van de zwarte doos blijkt dat de copiloot, de 28-jarige Andreas Lubitz uit Duitsland, alleen in de cockpit zat op het moment dat de vliegramp met het toestel van Germanwings zich voltrok. Lubitz was bij kennis tot aan het moment van de crash.

Gedurende de eerste 20 minuten van de vlucht is er een gewoon gesprek tussen de piloten. De commandant vraagt de copiloot om het roer over te nemen.

Geen enkele reactie

Op het moment dat de commandant de cockpit verlaat, zet Lubitz de automatische piloot uit en drukt hij de knop in om de daling in te zetten. Verschillende keren heeft de commandant geprobeerd contact te zoeken met de copiloot, maar die antwoordt op geen enkel moment. De gezagvoerder bonsde op de deur en liet het alarm in de cockpit loeien.

“Het lijkt erop dat de copiloot opzettelijk de commandant niet binnenliet”, zegt de openbaar aanklager. Op de cockpit voicerecorder is te horen dat de copiloot ademt, uit niets blijkt dat hij buiten kennis was. Bovendien had hij alle kennis om het vliegtuig alleen te besturen. “Men moet ervan uitgaan dat de copiloot de vernietiging van het vliegtuig moedwillig is aangegaan.”

Gillen te horen vlak voor crash
“Ik denk dat de passagiers pas op het laatste moment doorhadden wat er gaande was. Er zijn wat gillen te horen vlak voor het moment dat het vliegtuig de grond raakt.”

Justitie in Frankrijk sluit nadrukkelijk zelfmoord niet uit. “De man staat niet bekend als terrorist bij de inlichtingendiensten. Van een terreuraanslag lijkt dan ook geen sprake.”

‘Gillen gehoord vlak voor de crash’

“Vlak voor de crash zijn er gillen gehoord.” Dat heeft de woordvoerder van het Franse Openbaar Ministerie zojuist bekendgemaakt tijdens een persconferentie over de vliegramp met Germanwings.

“Ik denk dat de passagiers pas op het laatste moment doorhadden wat er gaande was”, vervolgt de woordvoerder van het Openbaar Ministerie. “Vlak voordat het vliegtuig de grond raakte, zijn er gillen gehoord. Pas op het allerlaatste moment was dat gegil te horen.”

De copiloot was alleen op het moment dat de vliegramp met het toestel van Germanwings zich voltrok. “Het lijkt erop dat de copiloot opzettelijk de commandant niet binnenliet”, meldt de openbaar aanklager.

Op de cockpit voicerecorder is te horen dat de copiloot ademt, uit niets blijkt dat hij buiten kennis was. Het Openbaar Ministerie start een moordonderzoek naar de copiloot. Er zijn honderden mensen betrokken bij dit onderzoek.

cockpitslot_0

Cockpitdeur op slot: kan niemand hem openen?

Een hoge militaire functionaris die betrokken is bij het onderzoek naar de vliegramp in Frankrijk, zegt dat één van de piloten niet meer in de cockpit kon komen. Hoe is dat mogelijk?

1. Waarom zit er een slot op de deur van de cockpit?
Die maatregel is wereldwijd ingevoerd na de aanslagen van 11 september 2001. Terroristen drongen de cockpit binnen en overmeesterden de piloten. Vervolgens konden ze hun terreurdaad uitvoeren.

De deuren zijn zodanig ontworpen dat ze zelfs met fors geweld niet open te krijgen zijn. Ook de constructie waar de deur aan hangt, is niet te forceren. De bepantserde deuren kunnen tegen een stootje: ze kunnen brand weerstaan, en zelfs een inslag van een granaat.

2. En als de purser, het hoofd van de crew, om wat voor reden dan ook naar binnen wil, kan dat dan?
Niet direct. Er is beveiliging die ervoor zorgt dat niet iedereen naar binnen kan. In een door vliegtuigbouwer Airbus gemaakt fimpje wordt uitgelegd hoe de cockpitdeur werkt. Er zijn voor de purser drie manieren om de piloten te benaderen.

  • Er kan via de intercom om toestemming gevraagd worden om binnen te komen. De piloot kan de deur dan met een knop ontgrendelen.
  • Via het codetablet kan de purser een zoemer laten klinken in de cockpit, om de aandacht van de piloten te vragen.
  • Als er dan nog geen reactie komt, dan kan de purser de geheime noodcode invoeren op het codetablet. Als na een bepaalde tijd niemand reageert op de signalen in de cockpit, gaat de cockpitdeur alsnog open.

Maar uiteindelijk houdt de piloot in de cockpit de regie: als hij niet wil dat er iemand binnenkomt, kan hij alsnog het slot van binnenuit vergrendelen. “Als een piloot om wat voor reden dan ook niet wil dat er iemand binnenkomt, omdat er bijvoorbeeld een kaper is, dan kan hij zo toch voorkomen dat er iemand binnenkomt”, zegt luchtvaartdeskundige Benno Baksteen.

Het filmpje met uitleg:

3. Maar als een piloot even van zijn plaats is, bijvoorbeeld vanwege toiletbezoek, kan hij dan niet zomaar terug?
Nee, ook hij heeft geen sleutel en is afhankelijk van de andere piloot in de cockpit. Ook hij moet bijvoorbeeld via de intercom contact zoeken met zijn collega. Mocht er geen reactie zijn, dan moet hij het via de code proberen.

4. Volgens de bron dicht bij het onderzoek staat vast dat het vliegtuig is neergestort terwijl één piloot in de cockpit was. De ander was buiten. Wat kan er gebeurd zijn?
Het is nog niet te zeggen wat er precies is gebeurd. Als het verhaal van de bron klopt, zijn er volgens Benno Baksteen twee mogelijke verklaringen. De piloot ín de cockpit is onwel geworden. Dat kan niet komen door het wegvallen van de druk, want dan had dat overal in het toestel zo geweest moeten zijn. De andere verklaring kan zijn dat de piloot de deur niet wílde opendoen.

Ook luchtvaartdeskundige Joris Melkert heeft het over deze scenario’s. “Een piloot zou onwel kunnen zijn geworden, maar dan zou de andere vlieger de deur open hebben moeten krijgen. Dan is er nog het scenario dat de andere vlieger iets slechts in de zin had. Zelfmoord of iets anders. Maar we moeten echt wachten op meer informatie.”

5. Hebben de passagiers gemerkt wat er gaande was?
Benno Baksteen vermoedt dat mensen in het vliegtuig wel gemerkt moeten hebben dat er iets aan de hand was. “Dat bonzen op de deur; mensen voorin het vliegtuig zullen dat ongetwijfeld gemerkt hebben. Maar of er het besef is geweest dat er zich een drama voltrok, dat is speculeren.”

Lees verder via Stop de bankiers.

Overigens kan iemand die niet bij bewustzijn is gewoon door blijven ademen uiteraard….

Maar daar waar dit vliegtuig in de problemen kwam cq neerstortte hebben we iets verder op het CERN LHC liggen u weet wel dat gigantische apparaat onder de grond waarmee ze het god deeltje enzo proberen te vinden, nu is het zo dat deze rond dezelfde tijd in de problemen kwam…..

Wat meer info in dit filmpje

video is verwijderd

 

In bovenstaande filmpje zie je de info over magneten die alles onder controle moeten houden anders “vliegen” er deeltjes uit in het wilde weg met alle gevolgen van dien, let op:

The fault that has shut down the Large Hadron Collider (LHC) will be hugely disappointing for scientists and engineers following the successful “start-up” of the experiment.

It is now over a week since the first beams were fired around the accelerator’s 27km (16.7 miles) underground ring. The crucial next step is to collide those beams head on.

But hopes that the first trial collisions would be carried out before the machine’s official inauguration on 21 October now seem to have been dashed. It even looks uncertain whether this can be achieved before 2009.

The failure on 19 September – described as a “massive” magnet quench – certainly seems dramatic: it caused the temperatures in about 100 of the LHC’s super-cooled magnets to soar by as much as 100 degrees.

The fire brigade had to be called after a tonne of liquid helium leaked out into the LHC tunnel.

Lees verder via BBC News – What happened to the Big Bang machine?.

Hier lezen we dus dat dit juist aan de hand was waardoor ze de boel moesten stil leggen.

De bovenstaande vlucht was op dat moment de enige die er in de buurt vloog….

Meer info over CERN LHC en ons Magnetic shield

video is verwijderd

 

Zoals gemeld dat een straaljager opgestegen was na enkele minuten nadat radiocontact verloren was. Na instellen van de hoogte is het vliegtuig ongeveer 8 minuten later neergestort, hoe snel heeft die straaljager dan wel niet gevlogen?
 IMG 4935

De merkwaardige “ramp” met Vlucht 4U9525 van Germanwings wordt met de dag merkwaardiger.

Op de site Nodisinfo krijgen zoals gebruikelijk de “arch-zionisten” weer de schuld en spelen honderden amateur-crisis-acteurs weer een rol zonder uit de school te klappen. Wij zijn daar wat voorzichtiger mee, gezien de menselijke aard en gezien de welhaast bovenmenselijke inspanning die een dergelijke operatie vergt.  Maar het zou kunnen, mede ook gezien het feit dat het scenario doorgaans barst van de fouten. Zo ook dit ramp-scenario.

Het neemt al met al niet weg, dat de foto’s die door Nodisinfo worden geanalyseerd talloze vragen oproepen. Onze eigen waarneming is, dat een vliegtuig dat zo laag vliegt geen snelheid meer kan ontwikkelen van 800 km/uur, maar hoogstens 300 km/uur. De impact is dus veel kleiner en er zouden veel meer rokende grote brokstukken van het toestel moeten liggen. Door de klap moeten er ook zeker een aantal lichamen vrij intact in het rond hebben gevlogen, maar van lichamen is geen sprake, op geen enkele foto. Het veel te lang lang uitblijven van een passagierslijst is een gewoonte geworden en de “rouwverwerking” van de “leiders” komt zoals gebruikelijk nog sneller op gang dan het analyseren (of beter: manipuleren) van de zwarte dozen.  Zwarte dozen kunnen niet kapot, maar deze toevallig wel? Deze foto duikt zomaar op, maar we kunnen nog geen bewijs vinden dat dit “de echte black box van 4U9525″ is.

blackbox

Het lijkt wel of er een in de shredder vermalen vliegtuig naar beneden is gegooid, zoals je een volle vuilniswagen dumpt. Het zou ook kunnen dat het puin uit een of meerdere Hercules transporttoestellen is afgeworpen, een suggestie die nog niet eens door Nodisinfo wordt aangestipt. Hoe het ook zij, de rommel is op een of andere manier gedumpt en in talloze kleine snippers van de hellingen afgegleden. Keurig gelardeerd met wat grotere brokstukjes, toevallig ook een stuk, waar we precies op kunnen lezen welk vliegtuig het is. Een geluk bij een ongeluk.

De dader zou een moslim van 28 jaar zijn. In het kader van de strijd tegen ISIS wederom een buitenkansje. Want de aanslagen op Charlie Hebdo zijn immers door de Jemenitische tak van Al-CIA-da opgeëist? En ging het Franse vliegkampschip Charles de Gaulle toen niet direct richting  Rode Zee? Deze ramp valt ongeveer samen met de invasie van de Amerikanen onder dekking van Saudi Arabië van Jemen. Net als vorig jaar, toen de ramp met Vlucht MH-17 samen viel met de invasie van de Gaza strook door Israël.

Op het werk, in de trein, in de media, overal waar je komt is de strekking dezelfde en luidt de politiek correcte conclusie: “Wat een schoft, die islamistische copiloot”.  Het hele verhaal, het onderzoek, de analyse wordt zoals gewoonlijk overgeslagen, de conclusie, het rouwproces en de roep om wraak en vergelding komen op de eerste plaats. De mensen buitelen kakelend over elkaar heen als kippen zonder kop. Totaal geobsedeerd door wat hen wordt voorgelogen en ingeprent.

tv-generatie

“Alles is anders – en toch is er niets nieuws onder de zon”

Er zijn geen rokende brokstukken en er zijn geen verkoolde lichamen en lichaamsdelen. Geen bagage en geen knuffels. Men heeft geleerd van Vlucht MH-17, blijkbaar. Er kan van alles en nog wat aan de hand zijn, maar er is daar in de Alpen géén vliegtuig met 150 mensen aan boord tegen een bergwand te pletter geslagen. Punt.

We hebben het verhaal integraal overgenomen van Nodisinfo – de plaatjes spreken voor zich. Voordat de foto’s van internet verdwijnen of worden verboden, adviseren we iedereen deze veilig te stellen.

http://nodisinfo.com/hard-proof-germanwings-crash-is-a-hoax-orchestrated-by-zionists/#prettyPhoto

Revelation due to the astute work of numerous posters for this hoax, which does not hold up as a real plane crash under close scrutiny.

Lees verder via HERSTEL DE REPUBLIEK.

 

 Wordt vervolgd…..

 

Photo by Digi-Mike cc
doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4959624596 df1bcbe18a politieagent

Zoals verwacht: Agenten kennen de wet onvoldoende

5060379296 a81e26a692 rutte

Interview met minpress Rutte: Lijkt het een puinhoop of is dat het ook?