in ,

Russen vinden enorme ondergrondse tijdbom: methaangas

7165132252 7d2b0be755 methane1

Russische wetenschappers ontdekten wat is geïdentificeerd als ‘s werelds grootste  massavernietigingswapen, het verbaasde het onderzoeksteam dat het ontdekte zo,  dat, de teamleider zei dat hij nooit eerder getuige was van de omvang en de kracht van de vernietiging, en dat zonder medeweten van het grootste deel van de mensheid…

Ongekende tekenen voor Massa Vernietiging Gevonden

Terwijl de Nieuwe Wereld Orde corporaties honderden miljoenen dollars pompen voor ondersteuning van mainstream en alternatieve media, politici en internet trollen als dekmantel voor de wetenschappers ‘bevindingen, heeft het hoofd van een Russisch team van onderzoekers ongekende pluimen van methaan gerapporteerd, 20 maal krachtiger dan kooldioxide, borrelen ze aan de oppervlakte van de Noordelijke IJszee. De bevinding kwam nadat de wetenschappers voer een uitgebreid onderzoek uitvoerden in de regio.

“De omvang en het volume van het methaan dat vrijkwam heeft het hoofd van het Russische onderzoeksteam dat de zeebodem van de Oost-Siberische Arctische klip uit Noord- voor bijna 20 jaar heeft geïnspecteerd verbaasd,” meldt de Independent.

video is verwijderd

The Independent voerde een exclusief interview met Igor Semiletov van het International Arctic Research Centre van de Universiteit van Fairbanks, die de 8e gezamenlijke VS-Rusland cruise van de Oost-Siberische Arctische zeeën heeft geleid.

Semiletov zei dat hij nog nooit de omvang en de kracht van het methaan dat is vrijgekomen van onder de Arctische zeebodem heeft gezien.

“Eerder vonden we fakkel-achtige structuren als dit maar ze waren slechts tientallen meters in diameter. Dit is de eerste keer dat we continue, krachtige en indrukwekkende sijpelende structuren hebben gevonden dan 1.000 meter in diameter en meer. Het is verbazingwekkend, “zei Dr Semiletov.

“Ik was zeer onder de indruk van de enorme omvang en de hoge dichtheid van de pluimen. Over een relatief klein gebied vonden we meer dan 100, maar over een groter gebied zouden er duizenden van hen zou moeten zijn, “zei hij.

Wetenschappers schatten dat er honderden miljoenen tonnen methaangas zit opgesloten onder de Arctische permafrost, dat zich uitstrekt van het vasteland in de zeebodem van de relatief ondiepe zee van de Oost-Siberische Arctische Klip.

Een van de grootste angsten is dat met de nu verdwijnende Arctische in de zomer en de nu snel stijgende temperaturen in het hele Noordpoolgebied, waardoor de Siberische permafrost al begint te smelten, het gevangen methaan plotseling vrij kan komen in de atmosfeer, wat leidt tot snelle en ernstige veranderingen.

Dr Semiletov's team publiceerde een studie in 2010 waarin wordt geschat dat de methaanuitstoot uit deze regio rond de 8 miljoen ton per jaar ligt, maar de laatste expeditie doet vermoeden dat deze schatting een aanzienlijke onderschatting is van de werkelijke omvang van het fenomeen.

Hoe Klimaatverandering een “” werd waardoor 1/3e van de Amerikanen onbewust de ondersteund.

The Nation en op de aarde Productions presenteert taalkundige, filosoof en activist Noam Chomsky die spreekt over de Kamer van Koophandel, het American Petroleum Institute en andere zakelijke lobby's die enthousiast bezig zijn met een campagne “om te proberen de bevolking te overtuigen dat de is een liberale hoax is . “Volgens Chomsky, is deze enorme PR-campagne erin geslaagd een groot deel van de bevolking om de tuin te leiden en te laten twijfelen aan de menselijke oorzaken van de opwarming van de aarde.

Corporaties, hebben slechts een doel, om de winst te maximaliseren, ondanks het feit dat ze hun kinderen en de toekomstige kleinkinderen opzadelen met de gevolgen. Die bedrijven worden ondersteund door de media, waaronder enkele van de grootste “alternatieve” media bronnen die bewust wetenschap ontkenning pushen.

Dit jaar, had de Aarde een record van 41 miljard dollar aan weer rampen. “We marcheren over de klif”, zegt Chomsky.

De laatste uren van de Mensheid:

Thom Hartmann waarschuwt dat de mensheid haar vervuilende gewoonten moet veranderen om de volgende massa-extinctie te voorkomen.

Lees verder via World Unity.

 

Foto via NASA Earth Observatory cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9552529645 9643f8f238 brics1

VS geïsoleerd, BRICS-landen krijgen meer stemrecht bij het ​​IMF

7774595952 4b6b3304cb shooting stars1

Vannacht vindt een enorme sterrenregen plaatst