in ,

Soedanese asielzoeker steekt 6 mensen neer “omdat hij honger had”

kalhh / Pixabay

In het centrum van de Schotse stad Glasgow vond gisteren een bloedbad plaats. Meerdere mensen zijn neergestoken en de schoot de dader neer.

De BBC sprak gisteren van drie slachtoffers, maar nu wordt er van zes gesproken. Een 42-jarige agent, David Whyte, vecht momenteel nog voor zijn leven. De dader was een Soedanese asielzoeker.

De Soedanese asielzoeker was al een tijdje anderen aan het bedreigen. Hij was namelijk ontevreden over zijn leefomstandigheden. Daarom ging hij door het lint en begon hij in het rond te steken.

Ako Zada, een activist in de Koerdische gemeenschap van Schotland, probeert de steekpartij te verklaren. “Hij was al een tijdje aan het klagen dat hij honger had,” aldus Ako Zada.

“Ze leefden voor de pandemie in een eigen huis, maar ze moesten tijdens de pandemie in een hotel verblijven. Ze kregen geen meer om zelf eten te kopen, omdat ze drie maaltijden per dag gratis kregen. Velen vonden de maaltijden te eenzijdig, te veel spaghetti en macaroni met kaas,” klinkt …..

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Let op uw kinderen: Politie waarschuwt voor gevaarlijke cocktail met hoestdrank

ECB-econoom waarschuwt voor negatieve inflatie