in ,

Soedanese asielzoeker steekt 6 mensen neer “omdat hij honger had”

kalhh / Pixabay

In het centrum van de Schotse stad Glasgow vond gisteren een bloedbad plaats. Meerdere mensen zijn neergestoken en de politie schoot de dader neer.

De BBC sprak gisteren van drie slachtoffers, maar nu wordt er van zes gesproken. Een 42-jarige agent, David Whyte, vecht momenteel nog voor zijn leven. De dader was een Soedanese asielzoeker.

De Soedanese asielzoeker was al een tijdje anderen aan het bedreigen. Hij was namelijk ontevreden over zijn leefomstandigheden. Daarom ging hij door het lint en begon hij in het rond te steken.

Ako Zada, een activist in de Koerdische gemeenschap van Schotland, probeert de steekpartij te verklaren. “Hij was al een tijdje aan het klagen dat hij honger had,” aldus Ako Zada.

“Ze leefden voor de pandemie in een eigen huis, maar ze moesten tijdens de pandemie in een hotel verblijven. Ze kregen geen geld meer om zelf eten te kopen, omdat ze drie maaltijden per dag gratis kregen. Velen vonden de maaltijden te eenzijdig, te veel spaghetti en macaroni met kaas,” klinkt …..

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Immigratie is niets minder dan een ramp !!! dank aan de politiek !!!
8 maanden geleden

En dit is het zoveelste incident … terwijl de gevangenissen vol zitten met deze lieden die niet gelukkig zijn in het westen. En de burgers in het westen zijn ook niet gelukkig met deze migranten.

Als ik zeg dat deze mensen zo snel mogelijk terug moeten naar waar ze vandaan komen dan noemt men mij een racist. Dat ben ik niet, maar hoe noem je een migrant die niet werkt en die een eigen huis heeft (waarschijnlijk ook gratis verstrekt en een gratis uitkering) maar die vanwege de omstandigheden tijdelijk in een hotel is ondergebracht en drie gratis maaltijden per dag krijgt … Er lopen miljoenen autochtonen die hun leven lang gewerkt hebben die het met veel minder moeten stellen maar die ook nog belasting betalen om deze migranten te kunnen huisvesten …. En daar krijg je dan ook nog een mes voor in je rug.

Er is maar een oplossing: deze migranten moeten echt allemaal zo snel mogelijk terug naar waar zij vandaan komen want dit probleem gaat nooit worden opgelost en deze mensen zullen nooit integreren en ook nooit gaan werken …. En stuur alle rekeningen naar Soros, Merkel, Rothschild, want het is de cabal die heel bewust de EU cultuur en economie van de EU willen slopen zodat zij een greep naar de macht kunnen doen.

Rob de Jong
8 maanden geleden

ja oprotten met mensen die hierheen vluchten en vervolgens ontevreden (ondankbaar) zijn over het land en zijn regels en ontevreden zijn over de leef omstandigheden want die waren natuurlijk vele malen beter dan waar ze vandaan komen . ongelofelijk dit ondankbare schorem,,,opzouten met die gasten

scherpschutter1943
8 maanden geleden

Laten we de schuld van het hele asielgebeuren neer leggen waar hij hoort, namelijk bij de regering van ons land en de politici die dit alles faciliteren. Het komt de regering goed uit dat we schelden op de asielzoekers en niet op hen, Dat zijn mooie bliksemafleiders, die schelders en klagers. Voor mij is nog steeds de grootste boef, de aanvoerder van de criminele regering en dat is RUTTE. Hij verschuilt zich achter democratische besluitvorming en suggereert dat alles wat er wordt beslist, het product is van democratische besluitvorming.
Deze leugen staat hij in het openbaar met een stalen gezicht te vertellen. Hij weet wel beter. Met zijn geheime agenda (net als Merkel) helpt hij Nederland naar de bliksem. Dus is het zijn schuld dat we nog in de EU zitten. Is het zijn schuld dat nederland overspoelt wordt door gelukzoekende uitvreters vanuit de hele wereld. Is het zijn schuld dat nederlands geld kado wordt gedaan aan palestijnse terroristen. Is het zijn schuld dat de nl.gezondheidszorg ujit de klauwen loopt. Is het zijn schuld dat er geen woningen extra gebouwd kunnen worden. Zo kan ik nog eindeloos door gaan. Met de verkiezingen in het vooruitzicht mogen we weer gaan stemmen, zegt de Junta-leider Rutte. Hij weet net zo goed als iedereen dat dat geen flikker uitmaakt. De huidige kartelmachthebbers gaan zelfs zo ver om op het pluche te blijven dat ze in staat zijn om hun meest gevreesde tegenstanders om te laten leggen. Dat zijn dus Baudet en Wilders. Waar het naar toe gaat zien we al een beetje aankomen. Onze christelijke cda.minister hugo de jonge heeft al een voorzetje gegeven door nu al vast mee te delen dat hij niets met de PVV en de FvD te maken wil hebben. We gaan het zien

Let op uw kinderen: Politie waarschuwt voor gevaarlijke cocktail met hoestdrank

ECB-econoom waarschuwt voor negatieve inflatie