in , ,

De migrant is de nieuwe EUropeaan, kent geen plichten, alleen rechten, eisen en geweld

OK, we zijn twee weken verder, eens kijken in het nieuws hoe het is met de asielzoekerswaanzin. In het nieuws zijn uiteraard de asielzoekers in Den Haag. Ze kregen een gratis onderkomen met eigen kamer, voorzien van gratis geld en voedsel en gingen dus demonstreren voor hun rechten.

Onvrede onder asielzoekers Den Haag neemt toe. Een lezen bevestigd direct het grote onrecht dat deze mensen wordt aangedaan. Ze hebben geen gratis televisie gekregen. En oh ja, het gratis voedsel dat ze ter beschikking wordt gesteld is niet lekker genoeg. Gratis onderdak, gratis (relatieve) privacy in geheel eigen kamer, een gratis uitkering, gratis voedsel en dan nog het volgende: protest voeren door te slapen en vooral ook uiteraard poepen op straat!

Er wordt één vluchteling geciteerd die de afwezigheid van hun TV zo beu is, dat die zegt “Het is net een gevangenis hier. Syrië is ook een soort gevangenis, maar dan kun je nog beter in je eigen land zijn. Nou, beste gast in ons land, je weet de weg te vinden.

 

Maar dan komt de politiek weer in beeld. En houd je vast, het wordt weer hilarisch.

De reactie van de overheid

Kabinet: BN’ers laten het afweten

Jawel, beste Klaas Dijkhoff ziet kennelijk een groot probleem in het ondertussen door het hele land gevoerde migratiedebat, hij legt de vinger even op de gevoelige plaats:

Bekende Nederlanders en anderen die zeiden dat ze een vluchteling in huis zouden halen, maken hun beloftes niet waar. Staatssecretaris Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) wees vandaag in debat fijntjes op het verschil tussen woorden en daden van de BN’ers.

Zo, hij durft, een politicus die zijn woord niet houdt neemt de toch voornamelijk hersenloze BN’ers kwalijk dat ze hun beloftes niet waarmaken? En ja, Dhr Dijkhoff is uiteraard een…. VVDer. Dus als er iemand weet wat liegen en het breken van beloftes betekent!

Maar het wordt nog mooier, op het rijke geklaag om rechten van immigranten, reageert Dijkhoff grappend als volgt: “Je kunt ze ook goed ingeburgerd noemen.” Fout als het is, maakt kort daarna Kijkhoff het nog fouter, door keihard te gaan liegen.

Staatssecretaris Dijkhoff zei in een debat in de Tweede Kamer dat ze het moeten doen met de sobere, maar fatsoenlijke opvang die ze krijgen. “Ik ga ze niet ineens naar een hotel brengen. … En als ik dan hoor dat mensen klagen dat ze geen tv op hun kamer hebben, dan denk ik: jij hebt tenminste een kamer en je ligt niet in een sporthal.” Dijkhoff zei dat asielzoekers geen keuze hebben. “Het is zoals het is. Volgens mij is de opvang sober en fatsoenlijk.”

Pats, de VVDer direct alweer betrapt op twee leugens. 1: Asielzoekers zitten dus wel in hotels. In Nederland maar bijvoorbeeld ook in Belgie. En nummer 2: Het is niet “zoals het is”, want Den Haag heeft voor de demonstrerende Syriers direct TV’s aangeschaft. Die TVs zijn zelfs op dezelfde dag nog geleverd. En ja, ze krijgen er nog een gratis bankstel bij om van de TV te genieten ook. Ze eisten trouwens ook een eigen wasmachine, kennelijk was hun recht op een Miele wasautomaat hen kennelijk ook niet ontgaan. De Miele volgde dus vast spoedig. Hun wens, onze opdracht, per direct uit te voeren.

Dan, spontaan demonstreren door te slapen en poepen op straat mag gewoon als je asielzoeker bent, gewoon voor de deur van je AZC, het wordt allemaal gewoon toegestaan. Demonstraties door Nederlanders die netjes samen komen tegen het poepen op straat… Ja, dat mag dus niet! Want voor Nederlanders gelden andere wetten, namelijk dat je je demonstratie netjes moet aanvragen van te voren, anders wordt demonstreren verboden.

Weigeren maatregelen te nemen, dodelijk foute grapjes, schijnheilig gedrag, discriminatie van de autochtone bevolking en kei en keiharde leugens: de verantwoordelijke politici (Dijkhoff in dit geval) dwingen om af te treden, en wel per direct.

Hoe komt het dat de asielzoekers zulke vreemde gedachten hebben

Wel, belofte maakt schuld. Weet u nog die George Soros? Hij deelde folders uit, waarin precies werd uitgelegd (in het Arabisch) hoe ze naar Europa moeten komen, via welke weg, welk land, welk adres, en dat je toch vooral je continu moet beroepen op je rechten.

En zie daar, ook het oproepen tot, financieren van en flyeren voor grootschalige migratie is gewoon legaal. Dat mag ook. Herinnert u zich nog dat Soros vertelde dat alle eisen van vluchtelingen ingewilligd moeten worden? Er werd al gratis halal-voeding geëist, het gratis onderkomen mocht niet te landelijk liggen, het moest er buiten warm genoeg zijn, er diende voldoende recreatie-mogelijkheden zijn en het mag uiteraard niet recht tegenover het politiebureau zijn – dat zou je levensstijl immers maar nadelig beïnvloeden. Ja, met vandaag de eis voor een Miele Wasautomaat, de gratis mobiele telefoon, de eis voor een gratis TV, een gratis bankstel, minder suiker in het eten… Het Goldilocks principe doorgetrokken in het extreme – maar jij bent de asielzoeker, dus dient Nederland maar te leveren.

Ik zeg, het is een kwestie van tijd totdat de eerste vluchteling eist dat het Sinterklaasfeest verboden wordt. Want ja, als je helemaal uit Eritrea gekomen bent voor een beter leven in Den Haag, dan wil je niet geconfronteerd worden met het Sinterklaasfeest uiteraard. En elk waargenomen recht voor vluchtelingen is kennelijk tegenwoordig een realiteit, dus… Het Sinterklaasverbod in 5, 4, 3…

Wellicht is het leuk om een feestje te organiseren om asielzoekers welkom te heten? Resultaat? Vrouwelijke bezoekers, die werden uiteraard verkracht. Tja. Dat mag ook gewoon, als je asielzoeker bent. Als je vindt dat je recht hebt vrouwen te verkrachten, dan is dat kennelijk zo. Zoals het gezegde gaat: No good deed goes unpunished.

De EU dan

Er wordt al voorspeld door Soros dat de door Soros op de been gebrachte vluchtelingen Europa 150 miljard euro per jaar gaan kosten. Dat lijkt veel, maar het klopt wel ongeveer. Duitsland rapporteert dat de migranten bij hun reeds 20 miljard kosten dit jaar. Ook in Nederland werd al duidelijk gemaakt dat de kosten die de migranten met zich meebrengen door middel van extra lastenverzwaring/belastingen verkregen moet worden.

Uiteraard is het spel dat we die 150 miljard euro gaan lenen bij Amerikaanse banken die het geld uit het niets kunnen toveren – in ruil voor miljarden aan schulden en daarop volgend de gedwongen leegverkoop van Europa – of investeerders als Soros, met uiteraard hetzelfde resultaat. De honderden miljarden die in Griekenland, Spanje, Portugal etc gepompt werden door nieuwe leningen aan te gaan kwamen tot stilstand, en dit is de oplossing van de bankiers kennelijk. De leningen die ons steeds verder tot slaaf van bankiers maken, die moeten uiteraard wel blijven vloeien, aldus de Economic Hitmen.

De EU ziet het toe, en werkt er aan mee. Een gesloopt Europa is immers een gemakkelijk te regeren Europa. Macht grijpen voor de “Ever Closer Union” lukt alleen over de rug problemen en armoede, een succesvol en vredig soeverein land zou nooit zijn eigen macht en voorspoed weggeven aan een externe anti-democratische Federale Overheid die al vele jaren regeert zonder mandaat.  Een kundig gesloopt continent is vatbaarder voor de machtswaanzin van de EU en de invloeden (als Soros) daarachter. De EU is niet volstrekt onmachtig iets te doen, de EU wil er expres niets aan doen, en saboteert bewust goede initiatieven. Het is niet dat ze hun werk niet goed doen, ze doen het juist voortreffelijk goed, hun doelen staan alleen haaks op onze doelen.

Dus, wat doet de EU, die gaan op zoek naar nog meer vluchtelingen. De EU wil meer legale vluchtelingen uit Afrika. De EU geeft aan de (primair door westerse invloeden veroorzaakte) probleemlanden een flinke zak geld om de vluchtelingenstroom op gang te brengen. En hoe meer vluchtelingen ze opleveren, hoe meer geld de EU voor ze heeft. Conform het beleid van Turkije. Visum-vrij reizen? Goed. EU Lidmaatschap? Prima!

Weg met ons, de migrant is de nieuwe EU-ropeaan. Ze kennen geen plichten, alleen rechten.

Maakt dus plaats voor de nieuwe EU-ropeaan, maakt plaats, maakt plaats, maakt plaats.

Het hoeft niet zo te zijn

Weet echter, het hoeft echt niet zo te zijn. Er is een uitweg, en Dhr Juncker, de Keizer van de EU, de voorzitter van de Europese Commissie zegt in onderstaande citaat vrij duidelijk wat benodigd is om het tij te keren: Grootschalige protesten en opstanden. En Timmermans geeft alvast duidelijk aan wat de reactie van de EU daarop zal zijn: ze beloven ons alvast oorlog. De bestuurlijke elite zal hun ondergang duidelijk niet zonder slag of stoot tot stand laten komen.

Juncker2

Baudet had gelijk: Pro-Europa, dus tegen de EU.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

video is verwijderd

Topje van de ijsberg: Migranten plegen in één maand ruim 10.000 officiële misdaden

Alleen al in Duitsland pleegden migranten in één maand officieel ruim 10.000 misdaden – van vechtpartijen, drugshandel, brandstichtingen, overvallen, berovingen, aanvallen met messen tot aanrandingen en verkrachtingen. En ALS de media hier al over wilden berichten, dan werd zoals gebruikelijk zoveel mogelijk verzwegen dat het inderdaad om migranten ging. Dat houdt tevens in dat die 10.000 misdaden slechts een fractie van het werkelijke aantal migrantenmisdaden zijn, omdat het leeuwendeel op last van de politiek wordt verzwegen.

Maar ook de gecensureerde lijst met in de media terug te vinden migranten misdaden over de maand juni is schier eindeloos – en dat terwijl er in de maanden daarna nog vele honderdduizenden, voor minstens 90% moslimasielzoekers in Duitsland en Europa zijn toegelaten.

Een korte bloemlezing van de islamitische cultuurverrijking anno 2015:

Nog niet overtuigd? Gaan we gewoon nog even verder:

Nogmaals: bovenstaande opsomming is slechts het topje van het topje van een enorme ijsberg.

Lees verder bij de Bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1025805273 700x379

Het Pentagon maakt het EU-strijdtoneel klaar met…… atoombommen!

4735591625 bb8abc983c willem alexander leger

Huh? Nederland onder Rutte verklaart de oorlog aan Amerika….