in ,

Tweede Neurenberg tribunaal voorbereid voor het “Covid-19-schandaal”

Een class action, in het Nederlands een representatieve actie of groepsvordering genoemd, is een vorm van  waarin een grote groep mensen collectief een vordering bij de rechter brengt of waarin een bepaalde klasse verdachten vervolgd wordt.

Reiner Fuellmich krijgt die ondersteuning van de duizenden advocaten wereldwijd om het in Davos opgezette Covid19-schandaal voor het tribunaal te krijgen. (bron)  (bron)

Reiner Fuellmich is de advocaat die erin is geslaagd mede de autogigant Volkswagen te veroordelen vanwege de gemodificeerde katalysatoren.

En het is dezelfde advocaat die erin slaagde Deutsche Bank als een criminele onderneming te veroordelen. (bron)(bron) (bron)(bron)

De Deutsche Bank stemde ermee in om meer dan $ 130 miljoen te betalen om de zaak vanwege buitenlandse corruptiepraktijken en fraudezaken op te lossen/af te kopen. (bron)

COVID19 wordt zaak van de eeuw

Nu staat hij dus voor zijn volgende klus. De klus van zijn leven, gesteund door wereldwijd duizenden advocaten en experts.

Volgens Reiner Fuellmich zijn alle door Duitse bedrijven niets in vergelijking met de schade die deze Covid-19-zwendel heeft veroorzaakt en nog steeds veroorzaakt. 

Deze Covid-19- moet worden omgedoopt tot het “Covid-19-schandaal” en alle verantwoordelijken moeten worden vervolgd voor civiele schade als gevolg van en vervalste testprotocollen.

Daarom zal ….

Lees verder bij de bron: CSTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wim van Roosmalen
2 maanden geleden

Hoop dat t allemaal wil vlotten succes mensen

Wim van Roosmalen
2 maanden geleden

Hoelang gaat dit allemaal nog duuren

Rutte, waar blijft die brief over Build Back Better en de Great Reset?

Echte opstand? Tientallen afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland willen terrassen openen op 2 maart