in

Van alle aansprakelijkheid ontheven Pfizer/BioNTech starten vaccinatie-experiment op 4.000 zwangere vrouwen

De vaccinproducenten Pfizer BioNTech, die van alle aansprakelijkheid voor het Corona-vaccin zijn ontheven, zijn een globaal vaccinonderzoek gestart met 4.000 zwangere vrouwen in de Verenigde Staten, Canada, Argentinië, Brazilië, Chili, Mozambique, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. De eerste zwangere vrouwen zijn al gevaccineerd.

Bovendien zullen ook kinderen andere kwetsbare bevolkingsgroepen met een zwak immuunsysteem aan de experimenten deelnemen.

De frabrikanten van de chemische cocktail willen de veiligheid, verdraagbaarheid en werkzaamheid van het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin (naam: Tozinameran, code: BNT162b2) ter voorkoming van Covid-19 bij zwangere vrouwen onderzoeken.

Dit is een medisch experiment met een twijfelachtige ethiek in het licht van de wereldwijd gemelde complicaties van vaccins – waaronder zwangerschapsafbrekingen, bericht Wochenblick.

De Duitse krant Pharmazeutische Zeitung schreef op 8 december: “Van het vaccin van Biontech is althans bekend dat het alleen mag worden toegediend aan vrouwen boven de 16 jaar. In plaats van de zwangere vrouwen zelf, moet hun omgeving gevaccineerd worden”.

In de mainstream media wordt kritiek echter achterwege gelaten, omdat kritiek en Corona-politiek niet samengaan, zelfs niet hier, waar de ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vaccinatie maakt niet het einde aan mondkapjes, avondklok en 1,5 meter samenleving

Gaat water op rantsoen? Waarschuwing: ‘De beschikbaarheid van water is niet vanzelfsprekend’