in

WEF en de Great Reset: Insecten eten en rioolwater drinken is de toekomst, want klimaathoax

De ongekozen zelfbenoemde globale elites van het Wereld Economisch Forum () hebben een  geplaatst waarin zij ons plebs toespreken over hoe “het kweken van een steeds grotere rol zal gaan spelen in ons leven – vooral in onze voeding”.

Het WEF staat aan de wieg van de zogeheten “Great Reset“, oftewel het idee dat na de pandemie de wereldeconomie volledig moet worden omgevormd.

Volgens hun debiele video moeten wij gepeupel er zeker van zijn dat insecten “rijk zijn aan eiwitten, gezonde vetten en vitaminen, en op schaal kunnen worden gekweekt met een minimale voetafdruk”.

Zoals opgemerkt op InfoWars, is dit niet de eerste keer dat de globalisten schurken hebben voorgesteld dat mensen insecten eten. Eerder deze maand publiceerde TIME magazine “een opiniestuk waarin werd geklaagd dat mensen moeten overstappen op het eten van insecten om klimaatverandering tegen te gaan”.

Een rapport van de onderzoekt “de vele dimensies van het verzamelen en kweken van insecten als een levensvatbare optie voor het verlichten van voedselonzekerheid”.

Andere artikelen van het WEF zijn:

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Iedereen mantelzorger: 5 miljoen Nederlanders bieden mantelzorg

Gaan wij aan meebetalen: Italië wil basisinkomen invoeren voor álle immigranten