in , , ,

Wereldwijde hongersnood 2022 – 2024 kan niet meer worden voorkomen

shutterstock Hunger
Shutterstock

De wereldwijde voedselproductie is als gevolg van een serie dramatische gebeurtenissen en ontwikkelingen aan het instorten. Het gevolg zal een wijd verspreide hongersnood zijn die miljarden zal treffen en niet meer kan worden gestopt, en die tot en met 2024 zal duren.

Sommige soorten voedsel zullen uit de schappen verdwijnen, terwijl het overige extreem duur zal worden. De komende maanden moeten we daarom rekenen op prijsstijgingen van tussen de 20% en 100%. Enkele producten zouden wel eens drie keer zo duur kunnen worden.

Dit zal honderden miljoenen mensen, die toch al worstelen met de krankzinnig hoge energieprijzen, definitief over de rand van diepe duwen, en massale sociale onrust veroorzaken.

De belangrijkste oorzaken van de aanstaande wereldhonger:

* Het Westerse anti-CO2 /energiebeleid dat fossiele brandstoffen in de ban doet en CO2 wil elimineren, en daardoor de hele landbouwsector met extreem hoge kosten om zeep helpt; (Zie ook ons artikel van 6 november 2021:  Tekort kunstmest door stopzetten fossiele energie leidt tot wereldwijde hongersnood in 2022 – 2023 )

* De Westerse economische sancties tegen Rusland, waardoor in een energiecrisis is gestort en de export van (cruciale bestanddelen van) kunstmest is gestopt. Ongeveer 5 miljard mensen zijn hiervan afhankelijk. Omdat de productie van kunstmest met 25% – 30% is verminderd, dreigen zeker 2 miljard mensen te verhongeren;

* De door het Westen geprovoceerde oorlog in Oekraïne, waardoor er dit jaar geen tarwe, maïs, soja en andere gewassen worden geplant, en de havens aan de Zwarte Zee zijn geblokkeerd;

* Het door het Westen gedomineerde centrale bankensysteem dat met het jarenlang digitaal bijdrukken van enorme hoeveelheid geld torenhoge (hyper)inflatie aan het creëren is;

* Global Cooling als gevolg van het Zonne minimum en het snel afnemende magnetische veld;

* Droogte als gevolg van door Global Cooling ontstaan extreem weer, waardoor de productie in , Rusland, de VS en Canada scherp is gedaald. Maar liefst 71% van de Amerikaanse tarweoogst voor 2022 wordt getroffen door droogte.

Amerikaanse boeren maken reeds melding van een stijging van ongeveer 300% om gewassen zoals tarwe te produceren. De prijzen van kunstmest, zaden, en allerlei machines en apparaten rijzen namelijk de pan uit. Door de ongekend dure benzine en diesel zijn de transportkosten voor voedsel eveneens geëxplodeerd.

Op dit moment eten we nog van de winteroogsten, maar aan het einde van de zomer zijn we afhankelijk van wat er in de lente groeit. De gewassen die daarvoor nodig zijn worden op dit moment niet voldoende geplant.

Hongarije heeft daarom zijn graanexport stopgezet om de eigen bevolking te kunnen voeden. Turkije, Egypte en Tunesië zijn voor hun tarwe vrijwel volledig afhankelijk van Rusland en Oekraïne, maar ook die landen moeten hun export beperken.

De VN heeft bevestigd dat de voedselinflatie nu al 20% bedraagt. Rond de zomer en de herfst zal dit hoogstwaarschijnlijk naar tegen de 50% zijn gestegen.

Vaxxicide kan vraag nog dempen

Op Natural News wordt geschreven dat het enige dat de vraag naar voedsel kan verminderen de wereldwijde Covid vaccinatie- (vaxxicide) is. Vooral in het platgespoten Westen zijn een record aantal …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
21943nato eagle background

‘NAVO-laptop gevonden op hoofdkwartier van Oekraïense nazigroep’

p051292 556558 0

´Rutte en zorgminister Ernst Kuipers lijken in het geniep met Brussel te onderhandelen over een Europees coronapaspoort´