in

Zo moet het horen: Woedende menigte hakt penis verkrachter af

4274064790 45c40a8b66 ambulance india1

Let wel op Daily Mirror:

Brute verkrachtingen zijn in India schering en inslag. Inwoners van de stad Ganganagar besloten daarom een voorbeeld te stellen: toen ze een tienermeisje in een steegje hoorden gillen, namen ze het heft in eigen hand.

In het steegje zagen ze hoe een 40-jarige man het doodsbange meisje tegen een muur drukte. De woedende menigte overlegde kort en sleepte de man toen mee naar een slagerij. Dat schrijft de Britse krant Daily Mirror.

Daar sloegen ze hem een uur lang met stokken en sneden ze met een vleesmes zijn genitaliën af. De man en zijn penis werden op straat gedumpt, waar hij door iedereen werd genegeerd.

“Niemand wilde hem helpen, want doordat zijn penis naast hem lag, kon iedereen zien dat hij was gestraft voor een zedenmisdrijf”, zegt een buurtbewoner. “Er gebeuren de laatste tijd veel ontoelaatbare misdrijven tegen vrouwen in dit land. Meisjes worden verkracht, opgehangen en gemolesteerd. En het is tijd dat dat stopt.

Lees verder via RTL Nieuws.

 

Foto via Peter Richmond cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
11945710393 86a874c945 Dijsselbloem1

Dijs zegt eigenlijk, weg met democratie: Dijsselbloem wil hervormingen Eurolanden belonen

3367953370 2d7bdf34bd ict1

Zoals de 90% van ICT-ers doen: 3 Brandweermannen verdacht, 1 bekent brandstichtingen