in ,

6 maanden voor corona: Merkel en co bespreken de pandemie op conferentie in Berlijn

2843646367 96588f3767 sheeple1

Op 8 mei 2019, 6 maanden voor de eerste coronazaken in China, organiseerde de (ex) CSU-parlementslid Georg Nüßlein, die wordt verdacht van corruptie en die door het regime is verbannen, een pandemieconferentie in de gebouwen van de parlementaire CDU groep in Berlijn.

Ook aanwezig: Angela Merkel, Jens Spahn, Christian Drosten, WHO-baas Tedros, de Gates Foundation, de Wellcome Trust en de farmaceutische lobby.

Hadden deze mensen allemaal helderziende vermogens? We hebben enkele van de belangrijkste uitspraken in deze video samengevat.

De originele opname van 3 uur en 15 minuten, beschikbaar op de gearchiveerde website, wordt ook aanbevolen van de CDU / CSU-fractie.

Uiterlijk moet het volgens hem voor iedereen duidelijk zijn waar de huidige rampscenario eigenlijk over gaat: miljardenwinsten en geopolitiek!

Lees verder bij de bron: SDB

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gobalisatie en migratie e1557657910495

Immigratie helpt niet tegen vergrijzing (of wilt u een half miljard Nederlanders?)

Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay

Het zoveelste geval: Alle bewoners woonzorgcentrum gevaccineerd, toch corona-uitbraak