in

Het zoveelste geval: Alle bewoners woonzorgcentrum gevaccineerd, toch corona-uitbraak

Het gaat maar door…. Wanneer gaan we door hebben dat het allemaal onzin is?

Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay
Gajju_M / Pixabay

Ondanks dat alle bewoners van woonzorgcentrum ‘t Dijkhuis in Bathmen zijn gevaccineerd is er toch uitgebroken. Eén bewoner testte na klachten positief op het virus, waarna alle bewoners werden getest.

Daaruit bleek dat zes bewoners van de dementieafdeling het virus hebben. Daarom gaat de zogenoemde Banekate-afdeling tijdelijk op slot. Volgens het kunnen gevaccineerde mensen alsnog corona krijgen.

Hoewel alle bewoners op 26 februari hun tweede vaccinatieprik van BioNTech/Pfizer kregen zijn er toch zes bewoners besmet geraakt. Directeur Jackie van Beek: ,,Het enige wat wij weten is dat je ondanks de toch corona kan krijgen. Dat blijkt dus wel bij ons in ‘t Dijkhuis. Ook al ben je gevaccineerd, dat wil niet zeggen dat je niet gevrijwaard bent van het virus.”

De zes besmette bewoners zijn allemaal van de dezelfde dementieafdeling. Zij worden in een speciaal ingericht woongedeelte geplaatst waar ze samen kunnen verblijven. Bezoek is tijdelijk niet ….

Lees verder bij de bron: gelderlander.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

6 maanden voor corona: Merkel en co bespreken de pandemie op conferentie in Berlijn

Het nieuwe normaal: De planeconomie