in

Aantallen Corona gevallen en -doden lopen evenredig op met het aantal gezette vaccinaties

In bijna alle landen waar al massaal is gevaccineerd, is het aantal gemelde “gevallen” en sterfgevallen evenredig met het aantal vaccinaties gestegen.

Dit lijkt nu ook in Oostenrijk te gebeuren, constateert Dr. Peter F. Mayer.

De regering waarschuwt tenminste voor stijgende “aantal gevallen” en verscherpt of verlengt opnieuw maatregelen zoals de quarantaine bij binnenkomst in Oostenrijk.

Oostenrijk is betrekkelijk aarzelend begonnen met vaccineren en heeft op 19 maart 2021 nu 10,48 procent van de bevolking gevaccineerd met één dosis en 3,51 met twee doses.

Pas sinds medio februari wordt er aanzienlijk meer gevaccineerd, zoals hier te zien is:

Rond die tijd begon ook de curve van het aantal gevallen te veranderen, waardoor de neerwaartse trend die sinds medio november bestond, werd omgebogen en sindsdien een stijgende lijn vertoont, zoals hier te zien is:

Het aantal tests is medio januari reeds tot astronomische hoogten gestegen.

Desalniettemin daalde het aantal gevallen nog verder en was het aandeel positieve gevallen aanzienlijk hoger.

We kennen een soortgelijk beeld uit . Hier zijn niet alleen de gevallen, maar vooral ook de sterfgevallen vrijwel parallel met de vaccinaties gestegen en gedaald, zoals de volgende twee grafieken heel duidelijk laten zien:

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Iedereen wil stimulering encryptie, behalve één minister: onze eigen Grapperhaus

Alles op alles om “derde golf” aan te tonen: enorme toename in corona-besmettingen, mede dankzij massaal testen van baby’s