in ,

BEANGSTIGEND! – 7e update over ongewenste reacties op Covid-vaccins vrijgegeven door de Britse regering

Vaccine Vaccination Covid   - torstensimon / Pixabay
torstensimon / Pixabay

De Britse regering heeft hun zevende rapport uitgebracht waarin de negatieve reacties op zowel de / BioNTech- als de Oxford / AstraZeneca-vaccins worden benadrukt die zich hebben voorgedaan sinds de introductie op 8 december 2020, en wederom is het niet prettig om te lezen.

Het rapport van de Britse regering ( dat u hier kunt vinden ) heeft gegevens verzameld die tot 7 maart zijn ingevoerd via het MHRA Yellow Card Scheme. Op dat moment waren naar schatting 10,9 miljoen eerste doses van het Pfizer / BioNTech-vaccin en 11,7 miljoen doses van het Oxford University / AstraZeneca-vaccin toegediend, en ongeveer een miljoen tweede doses, voornamelijk het Pfizer / BioNTech-vaccin, toegediend.

U herinnert zich misschien het eerdere rapport dat we u begin februari 2021 terugbrachten, dat betrekking had op het eerste vrijgegeven rapport van de regering waarin de negatieve reacties op de Covid-vaccins werden benadrukt, met behulp van gegevens die tot 24 januari waren ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme.

Destijds waren er 5,4 miljoen eerste doses van de Pfier / BioNTech- toegediend en 1,5 miljoen eerste doses van de Oxford / AstraZeneca-prik toegediend, en ongeveer 0,5 miljoen tweede doses toegediend, waarvan de meeste de Pfizer-prik waren.

Op dit moment waren er tot 24 januari 49.472 op het Pfizer-vaccin en 21.032 bijwerkingen op het Oxford / AstraZeneca-vaccin gemeld aan het MHRA Yellow Card Scheme, waarbij het aantal bijwerkingen gelijk was aan 1 op elke 333 mensen.

Welnu, we kunnen bevestigen dat in slechts zes weken tijd het aantal bijwerkingen van het Pfizer-vaccin meer dan verdubbeld is en met 103,76% is gestegen tot een totaal van 100.809. En het aantal bijwerkingen van het Oxford-vaccin is met maar liefst 985,66% gestegen tot een totaal van 228.337. Het beangstigende feit hierover is dat experts denken dat slechts 1% van de bijwerkingen op de Covid-jabs daadwerkelijk wordt gemeld aan de MHRA Yellow Card Scheme.

We kunnen ook bevestigen dat in hetzelfde tijdsbestek het aantal ongewenste reacties op de experimentele Covid-vaccins is gestegen van 1 op de 333 mensen tot 1 op de 166 mensen.

We hebben allemaal gehoord dat verschillende EU-landen, waaronder Frankrijk, en Denemarken, de toediening van het Oxford / AstraZeneca-vaccin opschorten vanwege bezorgdheid over bloedstolsels, waarbij de Britse autoriteiten dit snel bestempelen als een politieke truc vanwege de slechte prestaties van het vaccin. Uitrol van EU-vaccins en het daverende succes van het . Maar de gegevens laten duidelijk zien dat er een probleem is met de AstraZeneca-prik als je verwijst naar de cijfers die we zojuist hebben gepresenteerd.

We vonden dat we deze week de ongunstige reacties op beide jabs in de 7e update van de regering moesten vergelijken met wat we zagen in de 1e en 2e update van de regering, en dit is wat we vonden …

(We hebben de gegevens gebruikt die worden weergegeven in de analyseprint van de Britse regering van het Pfizer-vaccin { die u hier kunt vinden } + Analyseprint van het Oxford-vaccin { die u hier kunt vinden }.)

In de eerste update die gegevens omvatte die tot 24 januari waren ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme, zagen we hoe dankzij het Pfizer-vaccin, dat MRNA-technologie gebruikt om menselijke cellen te instrueren om ‘een bepaalde taak' uit te voeren, 5 mensen nu blind en bij nog eens 31 personen was hun gezichtsvermogen verminderd.

In totaal zijn er 634 oogaandoeningen gemeld bij het MHRA Yellow Card Scheme.

Maar snel vooruit naar de 7e update die gegevens omvat die zijn ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme tot 7 maart 2020 en we kunnen zien dat het aantal mensen dat nu blind is dankzij de Pfizer-prik meer dan verdrievoudigd is met een totaal van 16 is het aantal mensen met een verminderd gezichtsvermogen meer dan verdubbeld tot een totaal van 74, en het totale aantal oogaandoeningen is met 134,85% gestegen tot een totaal van 1489.

Stel je voor dat je meer dan een jaar aan dezelfde vier muren vastzit en geen familie of vrienden kunt zien. Dan opgewonden raken omdat je naïef denkt dat een experimenteel ‘vaccin' je je leven terug zal geven en je ze nog een keer zal laten zien. Maar dan weggaan zonder de mogelijkheid om ooit nog iets te zien.

Maar hoe verging het de AstraZeneca-prik op de afdeling oogaandoeningen?

Welnu, in de tweede update van de regering, die gegevens omvatte die waren ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme tot en met 31 januari 2021, zagen we dat in totaal 8 mensen blind werden achtergelaten, 15 slechtzienden en in totaal 456 oogaandoeningen waren opgetreden. als gevolg van het toedienen van de AstraZeneca-prik

Maar snel vooruit 6 weken en we kunnen zien dat het aantal mensen dat blind is gebleven als gevolg van het Oxford / AstraZeneca-vaccin bijna verviervoudigd is tot een totaal van 30, het aantal mensen met een verminderd gezichtsvermogen is met 573,33% gestegen tot een totaal van 101, en het totale aantal oogaandoeningen als gevolg van de Oxford-prik is met 448% gestegen tot een totaal van 2499.

Nu vraag je je misschien af ​​waardoor mensen blind kunnen worden, bloed is essentieel voor het zien, en een blokkering in de bloedvaten van het netvlies kan het gezichtsvermogen permanent beïnvloeden en tot blindheid leiden. Dit heeft natuurlijk niets te maken met de redenering achter verschillende Europese landen die het gebruik van de AstraZeneca-prik opschorten vanwege zorgen over bloedstolsels, toch? Misschien moeten we eens kijken naar wat de gegevens ons laten zien …

Een cerebrovasculair accident is de plotselinge dood van sommige hersencellen als gevolg van zuurstofgebrek wanneer de bloedstroom naar de hersenen wordt verstoord door blokkering of scheuring van een slagader naar de hersenen. Wat veroorzaakt een blokkering? We zijn blij dat je het vraagt, het antwoord is bloedstolsels.

Toen de regering het tweede rapport publiceerde van bijwerkingen op de AstraZeneca-prik met behulp van gegevens die waren ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme tot 31 januari 2021, zagen we dat er in totaal 11 cerebrovasculaire ongevallen waren gemeld als bijwerkingen, met 4 van deze resulteren helaas in de dood. Er was ook 1 hersenstamberoerte, 1 hemorragische beroerte en 1 ischemische beroerte geweest.

Maar als we kijken naar het 7e rapport van de regering over bijwerkingen op de AstraZeneca-prik met behulp van gegevens die zijn ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme tot 7 maart 2021, kunnen we zien dat de lijst enorm is gegroeid, evenals het aantal cerebrovasculaire ongevallen. .

Sinds 7 maart is het aantal cerebrovasculaire accidenten in slechts 6 weken met 345,45% gestegen, waarvan 6 helaas tot de dood hebben geleid. Het aantal ischemische beroertes is ook gestegen, met 900% gestegen tot een totaal van 10.

Maar hoewel de autoriteiten erin geslaagd zijn u ongerust te maken over de bijwerkingen op het AstraZeneca-vaccin, hebben ze u afgeleid van het verontrustende aantal ernstige bijwerkingen op het Pfizer-vaccin, dat in feite erger wordt op de afdeling bloedingen van het centrale zenuwstelsel en cerebrovasculaire ongevallen.

In de eerste update van de regering met behulp van gegevens die tot 24 januari waren ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme, zagen we een totaal aantal cerebrovasculaire ongevallen gerapporteerd als bijwerkingen van het Pfizer-vaccin resulterend in 1 sterfgeval, 6 ischemische beroertes resulterend in 1 overlijden 1 hersenstaminfarct resulterend in 1 sterfgeval naast tal van andere soorten beroerte.

Maar snel vooruit 7 weken naar het 7e rapport met behulp van gegevens die zijn ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme tot 7 maart, kunnen we nu zien dat het Pfizer-vaccin in totaal 60 cerebrovasculaire accidenten heeft veroorzaakt, een toename van 185%, met 3 van deze resulterende dood. Ischemische beroertes zijn met 83,3% toegenomen tot een totaal aantal van 11, en het totale aantal hersenbloedingen staat nu op 10, waarvan er 3 de dood tot gevolg hebben.

U vraagt ​​zich waarschijnlijk af hoeveel sterfgevallen zijn gemeld als bijwerking op de Covid-vaccins?

Welnu, in het eerste rapport, dat gegevens bevatte die tot 24 januari waren ingevoerd, waren er in totaal 107 sterfgevallen als gevolg van het Pfizer / BioNTech-vaccin.

En terug in het tweede rapport met gegevens die tot en met 31 januari waren ingevoerd, waren er in totaal 90 sterfgevallen als gevolg van het Oxford / AstraZeneca-vaccin.

Welnu, we kunnen bevestigen dat volgens de 7e update van de regering over bijwerkingen op het Pfizer-vaccin met behulp van gegevens die zijn ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme tot 7 maart, het aantal sterfgevallen als gevolg van de Pfizer-prik met 121,49% is gestegen sinds de eerste rapporteren aan een totaal van 237.

We kunnen ook bevestigen dat volgens de 7e update van de regering over bijwerkingen op het AstraZeneca-vaccin op basis van gegevens die zijn ingevoerd in het MHRA Yellow Card Scheme tot 7 maart, het aantal sterfgevallen als gevolg van de AstraZeneca-prik met 221,1% is gestegen sinds de eerste. rapporteren aan een totaal van 289.

Hiermee komt het totale aantal sterfgevallen als gevolg van de experimentele Covid-vaccins nu op 526.

We kunnen bevestigen dat op 7 maart het totale aantal bloedaandoeningen dat is opgetreden als gevolg van het ontvangen van een van de Covid-vaccins nu 3787 bedraagt, het totale aantal hartaandoeningen nu 3426 bedraagt, het totale aantal oogaandoeningen staat nu op op 3988, en het totale aantal gastro-intestinale stoornissen staat nu op 36.356. Maar misschien wel het meest verontrustende van allemaal: het totale aantal zenuwstelselaandoeningen, waaronder hersenbeschadiging, gezichtsverlamming en beroertes, bedraagt ​​nu 68.797.

Dit zijn slechts de onmiddellijke bijwerkingen van de Covid-vaccins, en alleen degene die zijn gemeld. We zijn bang om na te denken over de nadelige effecten die we op lange termijn zouden kunnen zien.

Wil jij de “prik” hebben?

Lees verder bij de bron: The Daily Expose


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelekt bewijs dat de virus ellende voor altijd blijft, vrijheid voor een prikkie

Ze maken van je cellen een microprocessor