in ,

Aardse schatten binnenkort ondergebracht op de maan

731151c381393761c3b26304 640 moon1

Nergens op aarde is het zo veilig als op de maan. Op de maan zijn geen oorlogen, op de maan zijn geen natuurrampen en zelfs voor een zondvloed hoeft de maan niet te vrezen.

En tot dat inzicht zijn meer mensen gekomen. De plannen om van de maan een back-up te maken voor alle cultuur en leven op aarde zijn dan ook al vergevorderd. Sterker nog: de eerste culturele schat zal eind 2015 al naar de maan worden geschoten. Dat schrijft het populairwetenschappelijke tijdschrift New Scientist.

Apocalyps

Het artefact dat vanaf volgend jaar op de maan wordt gestald is een Sefer Torah, een handgeschreven kopie van de Thora, en een van de oudst bekende handschriften dat in particulier bezit is. Het document zal in een capsule op het maanoppervlak worden gedropt en is in die capsule minimaal tienduizend jaar beschermd tegen straling,

via HP/De Tijd.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2901713458 aa560fba01 vermissing1

Iedereen druk met smartphone : Nooit eerder zoveel vermissingen

Veel UFO’s rond de maan sinds de april 2014 eclipse