in ,

Amerikaans CDC roept op tot corona/covid ‘quarantaine-kampen’ op haar website

Toen ik aan het begin van deze pandemie zei dat er razzia’s zouden gaan komen, inclusief concentratiekampen, verklaarden de meesten mij voor gek.

Het Amerikaanse CDC doet dit voorstel nu gewoon openlijk op haar website en omdat de plandemie zo is opgebouwd dat de brainwashing stap voor stap is gegaan en mensen overtuigd zijn middels propagandacijfers en Hollywood style beelden van zieken en doden en er ook velen daadwerkelijk ziek zijn geworden (maar niet van een besmettelijk virus), lijkt het alsof er inderdaad een muterend killervirus rondwaard en dus kun je de meest fascistische maatregelen verkopen als zijnde ‘noodzaak’.

We kunnen er dan ook vanuit gaan dat deze quarantaine-kampen door de gemiddelde als goed zullen worden beschouwd en dat de vergelijking met de concentratiekampen van Nazi ze niet raakt.

Nee, dat was iets heel anders“, zo zullen ze denken. “Dat ging om vergassing en dus genocide, dit gaat om het beschermen van de massa.

En zo kun je dus fascismeprima aan de man brengen als je een wereldwijd netwerk hebt, je alle media en social media in je zak hebt en ook nog eens een groot deel van de bevolking omgekocht hebt.

Van zelfsprekend verpakt het CDC dit fascisme dan ook in ‘newspeak’ – de door uitgelegd manier om iets wat slecht is in een vriendelijk jasje te steken.

Het gaf dit uit de maatschappij halen van ongevaccineerden (razzia’s dus) de titel ‘shielding approach’ (beschermingsaanpak) en de concentratiekampen noemt men ‘green zones’.

Het CDC adviseert zoveel mogelijk gebruik te maken van reeds bestaande gebouwcomplexen, maar het woord isolatie is veelvuldig in het document te lezen. Kijkt u zelf maar even.

Heeft u dat ook wanneer u zoiets leest dat u denkt dat het eigenlijk allemaal best meevalt? Dat komt door de toegepaste propaganda taal (‘newspeak’). “Wir haben es nicht gewusst!

Zit dit er in ook aan te komen en zo ja, moet u dan bang zijn? Mijn voorspelling is al sinds dag ….

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Democratie ? Met reces zijnde demissionaire kabinet-Rutte benoemt doodleuk 3 nieuwe bewindslieden

Question Mark Face Mask Globe  - geralt / Pixabay

Covid-19 vaccins: Ze zijn ALLEMAAL DOOD! Gewoon toeval?