in

Democratie ? Met reces zijnde demissionaire kabinet-Rutte benoemt doodleuk 3 nieuwe bewindslieden

In het demissionaire - zijn vandaag drie nieuwe bewindslieden benoemd. Tom de Bruijn () wordt minister voor Buitenlandse Handel.

Verder krijgt het kabinet twee nieuwe staatssecretarissen: Dennis Wiersma (VVD) voor Sociale Zaken en Steven van Weyenberg (D66) wordt staatssecretaris voor .

“Ik zie uit naar een goede samenwerking en wens hen veel succes,” twitterde premier Rutte.

Het feit dat het demissionaire kabinet na de doodleuk een aantal nieuwe bewindslieden benoemt, doet veel wenkbrauwen fronsen.

Ik snap niet dat de Kamer dit pikt

“Ik vind dit eigenlijk ongehoord. ‘Nieuwe krachten’, ‘beëdigd tot minister’, etc. Dit kabinet is op 15 januari gevallen op een grof schandaal, er zijn grote problemen op te lossen, er is geen nieuw kabinet en premier Rutte tweet vrolijk dit? Parallelle werkelijkheid,” schrijft radio- en tv-presentatrice Margriet Vroomans.

Onderzoeksjournalist Kim van Keken voegt toe: “Een demissionair kabinet dat nieuwe bewindspersonen benoemt. Bewindspersonen die doodleuk óók Kamerleden blijven. Een formatie die tergend langzaam gaat, terwijl het kabinet lijkt te vergeten demissionair te zijn. Ik snap niet dat de Kamer dit pikt.”

“En ik maar denken dat die lui demissionair zijn en alleen op de winkel passen. De staat gewoon uit. Meer niet,” zegt Jan Roos.

Nogal wat verschuivingen

De nieuwe minister en twee ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is officieel: Cannabidiol (CBD, cannabis, wiet) remt SARS-CoV-2-replicatie/infectie en bevordert immuunrespons

Amerikaans CDC roept op tot corona/covid ‘quarantaine-kampen’ op haar website