in , ,

Amerikaanse CDC houdt cruciale data achter m.b.t. de corona vaccins

Woman in Black Long Sleeve Shirt Holding Smartphone

Op 20 februari 2022 publiceerde de New York Times een artikel waarin het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (C.D.C.) in een kwaad daglicht werd gesteld.

De C.D.C. heeft kritieke gegevens achtergehouden over boosters en ziekenhuisopnames.

De data zou zijn achter gehouden om de vaccinatiebereidheid van de burgers hoog te houden.

De twee onderstaande alinea’s komen uit het artikel van de New York Times en werpen een totaal andere kijk op de response van de Amerikaanse overheid op de medische crisis die veroorzaakt werd door COVID-19.

“Na twee volle jaren van de pandemie heeft het agentschap, C.D.C., dat de respons van het land op de noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid leidt, slechts een klein deel van de gegevens gepubliceerd die het heeft verzameld, dit zeggen verschillende mensen die bekend waren met de data.

Veel van de achtergehouden informatie zou gezondheidsfunctionarissen kunnen helpen met hun inspanningen om het virus onder controle te krijgen”…

“De C.D.C. is net zo goed een politieke organisatie als een volksgezondheidsorganisatie”, zegt Samuel Scarpino, directeur van de surveillance van pathogenen bij het Pandemic Prevention Institute van de Rockefeller Foundation.

“De stappen die nodig zijn om zoiets als dit vrij te geven, vallen vaak buiten de controle van veel van de wetenschappers die bij het C.D.C. werken.”

Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-technologie, noemt de uitspraken ……

Lees verder bij de bron: LNNmedia

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7isll01vniq

Aan Bill Gates-gelinkt laboratorium ontwikkelt vaccin dat zich als virus verspreidt om echt iedereen te vaccineren

Scam Lettering Text on Black Background

Geen belangenverstrengeling: Speciaal coronagezant Feike Sijbesma trad vlak voor zijn optreden toe tot toezichtsraad WEF