in

Amerikanen vernietigen bewijsmateriaal inzake luchtaanval op ziekenhuis in Kunduz

Een gepantserd voertuig van het Amerikaanse leger heeft donderdagnamiddag de ingang van het -ziekenhuis in het Afghaanse Kunduz geforceerd. Het ziekenhuis was twee weken geleden nog het doelwit van een Amerikaanse luchtaanval, waarbij 24 doden vielen. AzG vreest nu dat het Amerikaanse leger bewijzen in het ziekenhuis wou vernietigen. Op het moment van de feiten waren er nog leden van de ngo ter plaatse, onder wie de plaatselijke directeur, Guilhem Molinie.

De Amerikaanse delegatie heeft anderhalf uur onderhandeld met de ploeg van AzG, erop wijzend dat ze bevoegd waren om naar het ziekenhuis te komen in het kader van het Amerikaanse-Afghaanse onderzoek naar de dodelijk luchtaanval van 3 oktober. Uiteindelijk kregen de soldaten de toestemming, al moesten ze hun wapens achterlaten.

Een woordvoerder van de ngo bevestigt het voorval, dat gebeurde ‘ondanks een akkoord waarin staat dat AzG geïnformeerd moet worden bij elke nieuwe stap in de procedure die betrekking heeft op het personeel en de activiteiten van de ngo’. ‘Hun onaangekondigde en gewelddadige binnendringen heeft het complex beschadigd, mogelijke bewijzen vernield en voor stress en angst gezorgd onder het personeel van AzG’, zegt de woordvoerster.

Een woordvoerder van de -missie in Afghanistan zegt op de hoogte gebracht te zijn van het voorval en gaat bekijken wat er gebeurd is. AzG eist een onafhankelijk onderzoek naar het bombardement op het ziekenhuis in Kunduz. Daarbij stierven 10 patiënten en 14 werknemers.

Lees verder bij de Bron: Silvia’s Boinnk!!!

Photo by jinterwas


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lidia
5 jaren geleden

Amerikanen worden bij hun criminele [buitenland] activiteiten geadviseerd en geholpen. door een opvallende groep altijd jammerende figuren als slachtoffer en wat hun is aan gedaan. “Slachtoffer gedrag -is een dekmantel om de wereld te belazeren. De maffioso van de wereld waar nog steeds miljarden mensen in tuinen” Er zijn overigens 2 opvallende criminele staten -dat zijn Amerika en Israël

Marcel
5 jaren geleden

.Amerikaanse criminelen [dat zijn ze vrijwel allemaal] ” Via elke mogelijkheid deze Ratten Europa uittrappen. Deze zionistische Maffioso Club is rechtstreeks verantwoordelijk voor alle ellende en oorlog -in de wereld. Die Snor is te vroeg gestopt -hij heeft er een paar vergeten

Mirko
5 jaren geleden

.
PENTAGON medewerkers zijn gigantische Ratten
De VS heeft nog 2 speciale bommen te goed

5 jaren geleden

Na met klem afstand te hebben genomen dat eerder commentaar, de satanische opmerkingen van Lidia, mijn commentaart:

Juist Nederlands voor het foutief gespelde “onafhankelijk onderzoek” is “gecontroleerde doofpot”.

Ook nog, de titel is onjuist.
Slaven van Rome hebben dat uitgevoerd, want Amerikanen hebben veren op hun hoofd en leven in een tipi. Deze lieden krijgen de schuld, maar zijn onschuldig, zoals ook de Duitsers onschuldig waren aan de Holocaust op 6 miljoen joden en 20 miljoen protestanten. Al onze predikanten werden vermoord door de Katholieken 1940-1945, Pruisen werd geplunderd verkracht en vermoord en een gevangenis reductie genaamd DDR.

Ons onderwijs verteld veel leugens.
En houdt erg veel geheim.
Adolf Hiltler was Rooms Katholiek, ook George Bush en Bill Clinton zijn evident Katholieken.
http://www.spirituallysmart.com/redmasspics.html
http://alamoministries.com/content/english/Antichrist/nazigallery/photogallery.html

‘90% van dodelijke slachtoffers door drones waren onschuldige burgers’

Griekse schuldenput: Bezoekje Acropolis kost + 400%