in

AVAAZ, een wolf in schaapskleren..

wolf in schaapskleren

Het wereldwijde protest- en sympathieplatform AVAAZ.org hebben we hier een paar jaar geleden al op de korrel gehad. En ja, ook wij waren in eerste instantie vol lof over deze uiterst ‘geoliede machine’ die in korte tijd en wereldwijd, in staat bleek 10-tallen miljoenen mensen te mobiliseren en hen te bewegen om hun digitale handtekening te zetten als steun voor allerlei sociale campagnes. Zo zul je hier op de site nog oproepen tot steun vinden voor een actie rondom redding van dolfijnen (HIER), een actie voor behoud van kruiden (HIER) en wellicht nog andere acties van AVAAZ.org.

Maar een paar jaar geleden al kwamen er scheuren in het bolwerk van dit ‘sociale internetplatform’.. Het bleek dat de financiering van het platform en de organisatie, én de leider van deze organisatie, Ricken Patel, niet of nauwelijks te traceren waren. Wat toen opviel was de wijze waarop met name Ricken Patel zich afwezig hield voor kritische vragen op hetzelfde internet..

wolf-in-schaapskleren

Waarom niet gewoon transparant met je organisatie omgaan en simpele antwoorden geven, op simpele vragen..? Inmiddels blijkt dat er veel werk is gedaan door (burger-)journalisten overal ter wereld. De grote financier achter deze AVAAZ-organisatie blijkt niemand minder te zijn, dan miljardair George Soros, de man die met zijn zg. links-geörienteerde agenda, continue in de picture staat als mecenas, als goeddoener, financier van ‘goede doelen’..

Maar Soros is ook te vinden in de hoogste kringen van de Kabal, zoals David Icke de wereldelite noemt. Een wereldelite die het juist mogelijk maakt, dat de wereldbevolking nog steeds lijdt en wordt overheerst. Het is het geraffineerde dubbelspel van deze George Soros, dat diréct afstraalt op AVAAZ.org… Hier het hele verhaal over een recente ontwikkeling binnen deze ‘club’.. De oproep tot een ‘No Fly’-zone in Syrië, de opmaat voor een volledige oorlog..!! Welcome at AVAAZ.org.

Lees verder via WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4121174837 2e4ddd16a4 griepprik e1427136689766

Vaccin Opperhoofd Ab Oosterhuis: ‘Snel naar huisarts bij griepverschijnselen’

wilders 100

VVD: ‘Rem op islamisering Europa’, eerste NL lente zonnestraaltje?