in

Bilderberg-club en het WEF willen ons Sigrid Kaag als premier door de strot duwen

Na de laatste gestolen in zal dit land nog steeds een bananenmonarchie blijven onder controle van de Bilderberger-club. Mark Rutte en Sigrid Kaag zijn beide members van deze club.

Voor de verkiezingen had Rutte aangegeven dat hij geen kandidaat meer wil zijn en dat het ook tijd is voor een vrouwelijke premier. Maar hij was nog effe nodig voor de Bilderberg-club (die een WERELDREGERING wil opdringen) en het WEF van Klaus Schwab. Als hij geen kandidaat was, dan had niemand anders de meeste stemmen gekregen en dan zou waarschijnlijk de oppositie de macht overnemen.

De elite kon er met gestolen verkiezingen voor zorgen dat D66 toch zou winnen, maar dat zou veel te opvallend zijn voor een bijna onbekende partij. Daarom hebben ze een bekende truc bedacht om Kaag toch in het torentje te zetten…

Die papieren met Omtzigt werden met opzet gelekt naar die fotograaf om Rutte geen premier te maken. Dat briefje wat Kajsa opvallend lekte aan de pers was niet zomaar, maar was een uiterst slim en een opzettelijk uitgedacht complot om de weg “geloofwaardig” vrij te maken voor Sigrid Kaag (vertegenwoordigster van Klaus Schwab van het WEF).

Deze truc is al jaren geleden bekend, toen ex-premier Jean-Luc Dehaene in het kasteeldomein binnenreed en zijn prive-documente in zijn handen werden gefilmd en publiek gemaakt. Kaag kop was niet van de tv af te slaan voor de verkiezingen. Is al lang beslist. En Rutte gaat naar een comfortable europese EU top functie, waar hij milloenen kan binnenharken van onze belasting centen.

Hij heeft tenslotte al 10 jaar vuil werk opgeknapt voor die Bilderberg club, namelijk het afbreken van Nederland en Sigrid Kaag neemt het roer over om Nederland nog verder naar de afgrond te brengen…

Dezelfde situatie is ook in de VS met de demente Biden, die er nog een paar maanden zal zijn en dan vervangen zal worden door onbekende Harris.

Alles moet divers zijn, witte cultuur moet verdwijnen.Na klimaatverandering, komt cultuurverandering. We moeten en zullen een soort van Verenigde Staten van Europa worden, waar iedereen gelijk is, dus communistisch.

Hersenloze schapen in Nederland vinden het prachtig al die discriminatoire maatregelen onder het mom van ‘diversiteit’. Links Nederland blijft maar bij hoog en laag vol houden dat ‘Cultuur Marxisme’ een rechts complot zou zijn. Zie hier het zoveelste bewijs.

Het over culturele lijnen uitbouwen van tegenstellingen tussen vermeend onderdrukkers en onderdrukten. Toepasbaar op zo’n beetje iedere minderheid.

Noem het identiteits politiek, noem het oikofobie, noem het cultureel marxisme. Deze ideologische rotting blijkt tot in diepe lagen van onze bestuurlijke elite en media te zijn doorgedrongen. Diversiteit is een ideologie, je zou het gespiegeld facisme kunnen noemen. Het sluit de inheemse bevolking -met haar eigen diversiteit aan dialecten en culturele uitingen- volledig uit.

Vandaar dat je op een multicultureel evenement nooit iets inheems Nederlands terug ziet, dat is namelijk helemaal niet de bedoeling. En je ziet wel vaker dat de zogenaamde ‘anti-racisten’ juist de partij is die extreem racistisch handelt. Deze vorm van ‘positief’ is misschien nog wel erger dan de debielen die openlijk racistisch zijn. ”Diversiteit” is alleen maar een ander woord voor “racisme”…

De Nederlandse politiek is ziek, doodziek. Kort na de verkiezingen zitten we nu met een schandaal dat zijn weerga niet kent, een premier die een parlementariër de Kamer uit wil werken, die dat in de doofpot wil stoppen, die transparantie weigerde en die gewoon keihard liegt.

Dat kan maar een ding betekenen: met deze premier kunnen we niet verder.Ik kan mij nog steeds niet voorstellen dat de VVD onder leiding van Mark Rutte, 35 zetels heeft behaald.

Na alle schandelen die aan het licht zijn gekomen tijdens zijn periode als Minister President. Rutte(pathologische leugenaar) is in de afgelopen 10 verantwoordelijk voor: de teringzooi bij de Belastingdienst, de Burgerdoden in , het niet fixen van . De niet gekregen 1000 euro, de grote problemen in de woningmarkt, de zorg, defensie, politie, justitie, , CBR en Rijkswaterstaat, dividendbelasting en zo kan ik nog wel even doorgaan!

We hebben in Nederland 3x een referendum gehad in de afgelopen decennia: over de EU , over het associatieverdrag met Oekraine en over de Sleepwet. 3x stemde de kiezer tegen, en 3x kreeg die kiezer een middelvinger.

De VVD maakt altijd …..

Lees verder bij de bron: The Balkans Chronicles


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europees Geneesmiddelenbureau ziet nu toch verband tussen AstraZeneca-vaccin en trombose

Nieuw onderzoek bevestigt enorme onderrapportage: 50 tot 120 keer meer bijwerkingen dan worden gemeld