in , ,

Verkiezingsfraude 2021: Mark Rutte en Sigrid Kaag

Nog nooit in de van parlementaire democratie van Nederland waren de zo belangrijk en cruciaal als die van 2021!

Mondiale belangen
Wie goed oplet, kijkt en luistert, heeft gezien, gehoord en gelezen dat er een mondiaal plan wordt uitgerold. Degene die het hebben gelezen, gehoord en gezien weten dat het hier gaat om de 17 Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties.

Onze huidige premier, Mark Rutte, is warm pleitbezorger van deze doelen en de lijsttrekker van , Sigrid Kaag, heeft deze doelen in haar takenpakket. Hetzelfde geldt voor internationale handel, ontwikkelingssamenwerking en Internationaal - en klimaatbeleid. M.n. dat laatste onderdeel speelt op mondiaal niveau een primaire rol.

World Economic Forum (WEF)
Het WEF, onder leiding van Klaus Schwab, steunt en ondersteunt de SDG. In januari 2019, maar ook in 2020 waren Mark Rutte, Wobpke Hoekstra, Maxima Van Oranje en Sigrid Kaag aanwezig tijdens de verhandelingen van Agenda 2030 (pdf).

Deze agenda is de routekaart en de gebruikshandleiding voor het invoeren, () implementeren en uitvoeren van de SDG. Het WEF is de grote promotor en aanjager van deze agenda die ervoor zorgt dat alles wat wij normaal vonden wordt afgeschaft.

Nederlandse verkiezingen en briefstemmen
Vanwege de mondiale belangen en de ‘dreiging’ van het SARS-CoV-2 virus is het van het allergrootste belang dat de combinatie VVD + D66 doorgang blijft vinden in de regering en van ons land. Deze twee partijen in het algemeen, en Mark Rutte en Sigrid Kaag in het bijzonder, spelen een absolute en fundamentele sleutelrol in de implementatie van de SDG en de daarbij behorende economische- en klimaatdoelen.

Kajsa Ollongren (D66) staat als minister van Binnenlandse Zaken aan het roer van de organisatie van onze nationale verkiezingen. Vanwege de eerder genoemde ‘dreiging’ van het virus en de daarbij behorende maatregelen, heeft zij bedacht dat er massaal (2.4 miljoen) per post gestemd mag worden.

Nu al is verwarring ontstaan en worden er fouten gemaakt en dat terwijl ik mijn artikel al begon met de constatering dat juist deze verkiezingen cruciaal zijn voor ons land en onze bevolking.

Omdat er zoveel fout kan gaan met het briefstemmen (pdf) ligt de fraude om de hoek en is er niet veel nodig om fraude in de hand te werken. Tot nu toe werden al 10.000 briefstemmen ongeldig verklaard. Maar wat nog veel belangrijker is? De uitslag! En juist wanneer er 2.4 miljoen briefstemmen worden verstuurd, kan er bij de verzameling ervan zomaar van alles ‘fout’ gaan.

waarschuwt voor fraude
Al deze maatregelen maken de verkiezingen gevoeliger voor fraude. Zo heeft ook de Kiesraad al gewaarschuwd voor het risico op misbruik bij poststemmen en geadviseerd dit alleen op aanvraag mogelijk te maken. De regering heeft dit advies niet overgenomen.

Om onbegrijpelijke redenen heeft de minister zelfs besloten dat ….

Lees verder bij de bron: CommonSenseTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Noorwegen meldt 3 ernstige gevallen van bloedstolsels en hersenbloedingen na vaccinatie met AstraZeneca

Het grote vaccinatie experiment: Internationaal Strafhof aanvaard klacht overtreding Neurenberg-code door Israël