in

Nieuw onderzoek bevestigt enorme onderrapportage: 50 tot 120 keer meer bijwerkingen dan worden gemeld

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

Het Informed Consent Network (ICAN) heeft op basis van een nieuwe studie geconcludeerd dat het aantal bijwerkingen na COVID-19 en andere vaccins mogelijk 50 tot 120 maal hoger is dan het aantal bijwerkingen dat wordt gemeld.

Onderrapportage van bijwerkingen is duister gebied. Er wordt weinig onderzoek naar gedaan.

Opvallend is dat ook bij het bijwerkingen-centrum LAREB in Nederland de meldingen veelal van de burgers komen – zonder dat die geïnformeerd worden over hoe en waar bijwerkingen gemeld moeten worden – en niet zoals je zou verwachten worden gedaan door artsen.

ICAN heeft via haar advocaten opnieuw een brief geschreven aan Dr. Rochelle Walensky, de nieuwe directeur van de CDC. Deze keer was het om een antwoord te eisen op de vraag waarom de CDC rapportage van anafylaxie – een levensbedreigende overreactie van het immuunsysteem – na COVID-19 vaccinatie, niet in overeenstemming is met een recente klinische studie.

Deze studie laat veel hogere percentages laat zien van analfylaxie die optreedt na deze vaccinaties, dan wat de CDC aangeeft.

De CDC vertelt het publiek dat “Anafylaxie na COVID-19 vaccinatie zeldzaam is en voorkwam bij ongeveer 2 tot 5 mensen per miljoen gevaccineerden in de Verenigde Staten, en is gebaseerd op voorvallen die zijn gemeld aan bijwerkingen-centrum VAERS.”

ICAN bekeek echter een recente studie uitgevoerd in Mass General Brigham, die anafylaxie beoordeelde in een klinische setting na de toediening van COVID-19 vaccins.

Deze studie, in schril contrast met de bewering van de CDC, vond dat …

Lees verder bij de bron: Stichting Vaccin Vrij

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wwwww

Bilderberg-club en het WEF willen ons Sigrid Kaag als premier door de strot duwen

wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1

Als eerste EU-land voert Italië de verplichte vaccinatie in